Щъркел на вратата чука, две черти ще има тука! - Тема 304

• 32 783
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
  • Стара Загора
Добро утрооо :* Честитаааа първа пролет newsm51 newsm51 newsm51 , дано ни донесеее многоо  EFP

Благодаря и аз за новата темичка  newsm44

# 16
Добро утро, момичета! Честита нова темичка и нека пролетта дойде с много положителни тестчета!
За мен започва голямото чакане. Много се надявам на този месец, хванах овулацията и доста добре я оползотворихме  Crazy

bouquet

# 17
Добро утро, момичета!
Куки, благгодаря за прекрасната темичка, станала е много красива! bouquet Дано се изпълни с много положителни тестчета! Heart Eyes
Имам още 5 дни до цикъл и нямам търпение вече да идва петък.И аз мисля ,че нищо няма да стане от една чашка вино, а и ако беше така, не трябваше да съм пила три години вече...  Grinning Mr. Green Grinning
M85A75, късмет от мен, дано този месец да е вашият!
Скрит текст:

# 18
Куки, благодарности за новата тема, страхотна е!  Мирише ми на близнашка даже; )
Само да ми мине прегледа в сряда и ако всичко е наред почвам да ви ръся със супер заразен прашец. Ако не помогне мм предлага на всички, телефона на оборотния щъркел!

# 19
Честита първа пролет, чеатита нова тема.
Момичета, не се притеснявайте, чак толкова за алкохола след О.,едва ли ще навреди една чаша вино. Още повече, че то е много полезно- мощен антиоксидант и е добре за маточната лигавицам

# 20
Добро утро и от мен, вече в закъснение. Честита първа пролет!  newsm51 Пожелавам си на мен и на вас повече търпение и вяра.  baby_neutral

# 21
Честита пролет!!!Успех на всички!!! bouquet

# 22
Добро утро и честита първа пролет,нека сте здрави и ви се сбъдне най-съкровената мечта,да станете майки.Темата е супер!

# 23
Добро утро и от мен, вече в закъснение. Честита първа пролет!  newsm51 Пожелавам си на мен и на вас повече търпение и вяра.  baby_neutral

Органза, кога ще направиш едно тестче?  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 24
Запис и от мен!
Куки темата е страхотна bouquet bouquet, близнашка  Laughing ама няма да е моята, днес започна зацапването и се чудя кога ли е 3 ден като ми цапа по седмица  #Crazy  Все още си искам моята близнашка  Joy Joy Joy Joy До 2-3 месеца се надявам вече

# 25
Мисля утре да направя.Ще са минали 15-16 дни от овулация, че и да го отлагам няма смисъл.На теста ще си покаже със сигурност. А цикълът ми стана 40 дни с това закъснение..  Thinking

# 26
  • Стара Загора
Хааааайдее дано дано дано данооооооо !  Heart Eyes  Имала ли си преди толкова дълъг цикъл?

Мисля утре да направя.Ще са минали 15-16 дни от овулация, че и да го отлагам няма смисъл.На теста ще си покаже със сигурност. А цикълът ми стана 40 дни с това закъснение..  Thinking

# 27
Не съм имала,  беше около 33-34 дни максимум.Но всеки месец О започна да закъснява все повече.Миналият месец си правих тестове за О през всичките чисти дни, за да видя дали греша с тестовете.В деня когато мислех,  че съм в О ходих при гинеколог, който потвърди.Като качих тестовете тук, няколко момичета ми писаха, че не са + и сега си мисля да не би да е била още по- късно.  newsm78

# 28
Органзичке, при такива дни след ОВУ дори мисля, че не е нужно тестът да е сутрешен.
Бягай препикавай един тест и идвай тука да се хвалиш с две чертички Simple Smile
 Hug
То и моите тестове никога не са били същински +, но пък овулация си е имало, според графиката на БТ.
Явно пикът трае кратко време и просто не е нацелен момента Simple Smile

# 29
Честита пролет! Simple Smile С пожелание за много двучертичкови тестове в темата:  babydust7 babydust7 babydust7

Общи условия

Активация на акаунт