~Пролетта пристигна вече, щъркел носи ни АПРИЛското човече!~№7

• 57 654
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Охх, като си спомня колко притеснено ми беше преди секциото...Напрежението и страхът май бяха по-големи и от болката. Но и това ще мине, Менделеевка, знаеш Hug

# 601
  • Варна
Момичета благодаря ви за съветите, страхотни сте Simple Smile
И моите зърна са по принцип много чувствителни, а сега.... ooooh!

# 602
  • Стара Загора
Цитат
Охх, като си спомня колко притеснено ми беше преди секциото...Напрежението и страхът май бяха по-големи и от болката. Но и това ще мине, Менделеевка, знаеш

Така е.Май един път да го видя само и ще си отдъхна  Praynig.

# 603
Здравейте Simple Smile
Аз моите зърна ги разраних вече. Болка чувствам само в началото, после спира. Но раничките си стоят. Обмислям да я слагам 24 часа само на едната гърда, но се чудя как да и дам млякото от другата- с лъжичка, с шише... Притеснявам се да не свикне, въпреки че малката на 17-ти прави месец.

Аз вечерта  преди секциото си не спах изобщо. Преди самата операция също ми беше нервно, а това се удължи и заради кръвта която трябваше да ми вземат заради стволовите клетки. Успокоих се чак когато видях бебето.

# 604
  • Нейде из лудите гори...
И аз имах проблеми с гърдите/зърната. Имах рани, оправих ги за 48 часа с Пост-Непрал ( крем на БАН, във Варна го има само в аптеката на терапията). После мажех с крема на Авент, докато се оправи чувствителността. Сега е ОК, нямам напрежение, болка изпитам само като ми се пълнят гърдите и при първото засукване. Миналата седмица ревях от болки и напрежение.

И аз се шегувам (въпреки че не е шега) , че раждането е далеч по-лесно от закърмването Simple Smile

# 605
Алби, честито бебче! Да е живо и здраво, а на теб бързо възстановяване. Момичета, и аз имам от време на време някакво обилно гъсто течение. Дали не е тапата? newsm12

# 606
От вчера Максим "грухти". Рефовно почиствам нослето с физ. р-р, днес ще купим и някакъв аспиратор за нос. От какво ли е това грухтене Tired Някой може ли да препоръча аспиратор (набелязала см Маример и Бейбивак засега)?

# 607

И аз се шегувам (въпреки че не е шега) , че раждането е далеч по-лесно от закърмването Simple Smile

И една позната- раждала два пъти, нормално, за по 10 минути твърди, че кърменето е много по-трудно от раждането.  Grinning

Откъде мога да взема контакти за консултант по кърмене? Или звъня на телефона на ЛЛЛ?

karina, възможно е. Но аз не бих го определила като течение. Аз бях чела инфо в интернет за тапата и като падна, си знаех, че е това.

# 608
С две ръце за Бейбивак! Останалите за мен работа не вършат.

Jane, ти си от Варна, нали? Виж Варненската страница на НАПК, там дори има лични телефони на консултанти по райони, ако се наложи среща, да е поне удобно. Иначе на националните ом телефони можеш да звъннеш, а от там да те насочат.

# 609
Аз да ви се оплача Вчера бях на преглед и док каза, че моя хубосник си няма хал хабер да излиза Направи ми преглед за разкритие,  след него не можех да се движа Sad но мен и по принцип ужасно ме боли таза/чатала. Каза че пъпната връв се увива при 20%от раждащите и това не го притеснява толкова колкото това, че бебо е с много голяма глава вече, а аз съм дребничка Sad И кaза че ако не излезе скоро и порасне още може би ще се наложи секцио, за да не се мъча при нормално раждане.

# 610
Кога изведохте бебетата на разходка?

# 611
Дано тръгне сам да излиза!

Изведох я на изписването й - беше час навън, следващия ден пропуснахме, заради кофти време и от тогава май само днес ще пасуваме,заради вятъра. В това хубаво време не намирам смисъл да се затваряме у дома.

# 612
Ние сме на 11 дни и за това питам. Времето е променливо и за това се колебая. Благодаря на всички които изкажат мнение Simple Smile

# 613
На 10.04 ни изписаха, тогава роднините го разнасяха пред болницата. Още не сме го извеждали от вкъщи, защото не ни е останало време, а така ми се иска да поизлезем. Сега го кърмя, надявам се малко да поспи, за да мога да си измия косата.

# 614
Typufi, дано не се налага секцио.
И аз да се отчета. Бебокът не върви голям, което поне е добре за нормално раждане. Аг каза , че не е проблем, въпреки че аз се притесних, че почти не качва вече. Иначе терминът ми е след седмица, а детето няма намерение да излиза.

Общи условия

Активация на акаунт