~Пролетта пристигна вече, щъркел носи ни АПРИЛското човече!~№7

• 57 651
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • Нейде из лудите гори...
Момичета, на 24 сутринта бях ма ЖК и бебето нямаше намерения да излиза, ама вечерта го гушках Wink Така че, освен бебетата никой друг не знае кога ще тръгнат Simple Smile

# 616
  • Варна
Родих на 4-ти, на 12-ти бяхме вече навън, сега в лошото време пропускам излизането.

# 617
addicted и моето бебче издава такива звуци.Според педито и няма нищо,преслушва я и каза дс продължавам с физ разтвор маример и с аспиратора-моя е на чико.Каза че е от сухия въздух също и да проветряваме на час.Ефекта е минимален пак си хрипти,"грухти" или каквото е там. е.Момичета тези от вас които ползват помпа електрическа ли е и на коя марка.аз имам ръчна на Авент,но тъй като св цедя често се измъчвам бавно става ,а понякога се чудя дали с електрическата няма да е по-голям добива😄😄😄

# 618
Ние започнахме да излизаме на втората седмица. Оттогава само един ден не сме. Днес даже и във вятъра излезнахме. Просто това са едни 2 часа в които малката спи непробутно, а аз си почивам.
Моята помпа е ръчна на Медела, двуфазна и съм доволна от нея. Цедя се само при нужда и реших че за това няма смисъл да си купувам електрическа.

# 619
Дадоха ми електрически стерилизатор на Авент, но жената каза, че е забравила как се ползва. Колко вода и препарат да сложа?

# 620
Помпа взех за всеки случай най-евтината на Лорели за 22 лв- доволна съм, когато се налага върши работа...
С малкия излизахме на изписването, следващия ден, после още няколко пъти, но тези дни си иска на всеки час да суче и не рискувам....,
А аз май се сдобих с хемороиди долу.....пак ще почвам с тетрата, заради разкъсванията не бях разбрала, че ме боли и друго....като зарастна всичко и се усетих, че и друго има...надявах се да са враснали косъмчета, но уви...едното ще да  мнооооого дълъг косъм хаххахахха
За звуците, Тервел ръмжи като мече понякога  като е гладен, а нослето му е чисто....

# 621
  • Варна
И аз имах проблеми с гърдите/зърната. Имах рани, оправих ги за 48 часа с Пост-Непрал ( крем на БАН, във Варна го има само в аптеката на терапията). После мажех с крема на Авент, докато се оправи чувствителността. Сега е ОК, нямам напрежение, болка изпитам само като ми се пълнят гърдите и при първото засукване. Миналата седмица ревях от болки и напрежение.

И аз се шегувам (въпреки че не е шега) , че раждането е далеч по-лесно от закърмването Simple Smile
Кажи повече за този крем, как го ползваш, безопасен ли е за бебче(ще се мие ясно е)

# 622
  • Нейде из лудите гори...
Зина, изписа ми го УНГ , при която водих Жара за юздичката. Зърната ми бяха рани, за два дни се оправиха. Мажех вечер преди по-дългата пауза и после отмивах. Слага се веднъж на ден.

# 623
Привет и от мен! Роди се и моето 3- килограмово момиченце Simple Smile Добре сме!

# 624
Честита принцеса!  Heart Eyes

# 625
Zoi, честита да ти е принцесата!   bouquet Бързо възстановяване!

# 626
В болницата сме и минават визитация. Всичко е наред, бях се шашнала малко на операцията, нали влязох болна, но като извадиха малката и наддаде един голям глас, се успокоих Simple Smile Възстановявам се бързо, само като кашлям е ужасна болка, но и това се преживява Simple Smile

# 627
А малката при теб ли е вече, или още не са ти я дали?

# 628
Честито момиченце  Hug

# 629
  • Варна
В голямо чудене съм дали да не давам водичка на детето, в тия жеги като тръгнем по улиците ще ожаднява човечето  Thinking
Какво мислите по въпроса ?!

Общи условия

Активация на акаунт