Звездни компромати - 279 част

• 89 620
  • 730
  •   1
Отговори
# 675
  • На топло
Джой, много хубаво тяло на балетист, особено в движение, красота! Главата не ми харесва, но това няма значение.
Но Брад си е Брад и няма никаква база за сравнение, ако беше балетист също щеше да извая такова тяло, всичко му е красиво и хармонично от природата.
( и аз не търся в гугъл, че излизат големи гадости, а и не съм сама вкъщи  Crazy )

# 676
  • На топло
Голите снимки на Брад и Гуинет са едни от последните истински папарашки постижения, голи във вътрешния двор на къщата им, публикува ги Playgirl.
Най-вероятно след секс, намаза Гуинет и тя, от младия Брад  Flutter

# 677
Отдавна се каня да ви питам... ей така, да съм спокойна, за себе си Blush Blush Тези балетиси си слагат подплънки в гащите, нали? Да изглежда по-естетично, един вид не вулгарно размятане на пишки по време на танца?
Ей такова си слагат.

О, Гуинет има чудни за годините си крака!

# 678
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Отдавна се каня да ви питам... ей така, да съм спокойна, за себе си Blush Blush Тези балетиси си слагат подплънки в гащите, нали? Да изглежда по-естетично, един вид не вулгарно размятане на пишки по време на танца?
Носят т.нар. балетни колани. Отзад е като прашка, отпред е твърда чашка. Така че да няма докосване на гениталии с балерината и да не се виждат детайли през балетния клин.

Но Брад си е Брад и няма никаква база за сравнение, ако беше балетист също щеше да извая такова тяло, всичко му е красиво и хармонично от природата.
Щеше, Джен, но не е и няма място за сравнение. Има огромна разлика между тяло, ваяно в салон с идеята да изглежда добре, и такова, оформено с цял живот физическо усилие. А на Брад и пропорциите не са като на повечето балетисти, там се търсят дълги, дълги крака. Виж например пропорциите на Едуард Уотсън, колко по-дълги са краката от торса
Скрит текст:
Идеята е когато балерината се изправи на палци, партнорът пак да е по-висок от нея и ханшът му да идва над нейния
Скрит текст:
Баришников например затова е избягал от Русия, защото е бил нисък и никой не му е давал главни роли- за руската школа тази пропорция е много важна, а техните балерини са високи и тънки.

# 679
На мен пък балетистите и телата им са ми много анти.
Но вкусове всякакви. Hug

# 680
Така е Peace. На мен пък са ми анти тела като на Кличко, изпитвам инстинктивна понуса от такива. Но пък повечето тук го харесвате.

# 681
Е, телата тип Кличко са ми много анти също.  Sick Laughing

# 682
Оф, защо говорите такива глупости, как да ви повярва човек не разбирам, наистина! Погнуса от такова тяло?! Shocked Трябва да си напълно луда, за да изпитваш погнуса от такъв мъж!!! Но тъй като ти май не си луда, Джой, спри да ползваш такива малоумни думички, щото пресолваш манджата просто. Mr. Green И сега няма нужда от девет кладенци вода да ми носиш, за да ми обясняваш, как да, точно гнус те е и нищо по-различно. Mr. Green
А и честно, трябва да си напълно сляп, за да твърдиш, че на един балетист, по каквито се подмокряш редовно тук, тялото е на светлинни години от това на Кличко точно.
Направо голем смех Joy Погнуса изпитвала hahaha Crazy А, забравих, освен ако си падаш по такива, ще те разбера за погнусата. Joy

А тази снимка не я отваряй, че може да ти прилошее от толкова гнус Sick тя е за другите момичета в темата Twisted Evil

Последна редакция: пн, 28 мар 2016, 19:20 от Бижy

# 683
Бижу, ти защо никога не можеш да приемеш, че съществуват хора с вкус и предпочитания, различни от твоите? Да, гнус ме е от огромни мъже, изглеждат ми животински и отблъскващи. Ако това ме прави луда или малоумна, ОК- на мен лично ми изглежда далеч по-малоумно да изпадам в такива пресилени пристъпи, когато мнението на някого не съвпада с моето.

п.п. не знам какво ти става напоследък, преди далеч по-добре се владееше newsm78

# 684
А, ето, донесе първата кофа вода. Joy "Погнуса" е думата, която не е на място. Другите неща не ме интересуват.
Бе да ти кажа и ти не пишеше чак такива глупости преди, ама какво ти стана, и аз не знам! Thinking

# 685
Том Харди и Кличко в една тема... ох,  smile3544

# 686
  • София
 Shocked Shocked Бижy надруса ли се нещо? Дишай. Разни хора, разни идеали. Аз също не харесвам мъже, които са като ИКЕА.

# 687
Том Харди и Кличко в една тема... ох,  smile3544
Айде сега, от гнус ли припадна? Mr. Green

Жана Д'Арк, и теб те е гнус така ли? Вие наистина не осъзнавате, че това определение е нереално... ма карай. Надрусах се с гъби, да! Joy ooooh!

# 688
Аз също не харесвам мъже, които са като ИКЕА.

за сравнението  Joy Joy Joy

Само Шиши. Е идЯлен!

# 689
  • Вестерос
Алба с част от своята линия дрехи

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт