SUPERNATURAL: This show makes sense, I swear!

• 41 922
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Which ‘Supernatural’ Guy Would Be Your Best Friend?
Dean

Your BFF is kind of an ass, but you love him anyways. And he loves you too, even if he'll never say that, and call you names instead.

Who Is Your ‘Supernatural’ Husband?
Sam Winchester

The younger Winchester is your man! Sam is highly intelligent and has an excellent memory, meaning he'll never forget an anniversary. He also possesses certain talents, like telekinesis and precognition, keeping your relationship exciting, to say the least.

Мдам, приятелите ми са като мен, съпругът е по-добрата ми половинка Wink .

# 241
Първото:  Mr. Green

our BFF is sensitive, sweet, and has a lot of baggage, but that's okay...just look at him! Is he your BFF or do you want him to just be your BF?

Второто:
 newsm44 newsm44
he younger Winchester is your man! Sam is highly intelligent and has an excellent memory, meaning he'll never forget an anniversary. He also possesses certain talents, like telekinesis and precognition, keeping your relationship exciting, to say the least.

# 242
Сам ще ми е мъж и на мен. А ми се щеше Люси или Краули да излезе  Mr. Green

# 243
Can We Guess Who Your Favorite ‘Supernatural’ Character Is?
Dean Winchester

Your fave is Dean Winchester, a.k.a. Hottie McHotterson. Whether he's making those model pouting faces or munching on some pie, Dean's your go-to man when you need a pick-me-up. He's loyal to a fault and won't hesitate to save his baby bro, even if he dies trying. (I mean, he's done it before!)

Could You Be A Hunter On ‘Supernatural’?
You're Practically A Winchester!
Vampires, demons, leviathan -you don't even blink twice! Sam and Dean would be lucky to have you join their team, but you're honesty better off without them. I'm not sure if you've heard, but they're kind of a lot of drama. Congrats hunter!
Ааа, не Naughty ! Искам с тях, тройка ловци.

# 244
Първия тест: Rowena  Joy
Your fave is Rowena, the King of Hell's mom. While she's still somewhat new to the series overall, Rowena has definitely made her mark. She's super sassy and gets shit done. When the Winchesters are in a jam (Mark of Cain, anyone?) she's the go-to person who can fix it.  

Втори: И аз в кюпа, но и аз като Импалка.  Crossing Arms
Vampires, demons, leviathan -you don't even blink twice! Sam and Dean would be lucky to have you join their team, but you're honesty better off without them. I'm not sure if you've heard, but they're kind of a lot of drama. Congrats hunter!

# 245
Едно подобно на горните и пак Сам за мен -
What Guy From ‘Supernatural’ Do You Belong With?
You got Sam!

Congrats, you got Sam! He will cheer you up when you're sad, help around the house (while flirting) and look at you with his beautiful puppy eyes to make you smile.

Can You Guess The Season of ‘Supernatural’ Based on Sam’s Hair?
Изкарах 9 от 9, ама на едно място по-скоро налучках.
SAM'S #1 - You know your Sam Winchester and you know those luscious locks!

- Не ми давай пари, младеж. За теб е безплатно.
 Joy

# 246
 Joy Joy за теб е безплатно.
Връткам една цигарка и ги почвам.  Mr. Green

Първи: Congrats, you got Sam! He will cheer you up when you're sad, help around the house (while flirting) and look at you with his beautiful puppy eyes to make you smile.

Втори: 5-ца.  Blush Sam's Inner Circle - You may not have gotten a perfect score, but you know Sam

Последна редакция: сб, 02 апр 2016, 16:12 от Ивекс

# 247
Много забавен сайт се оказа. Преравям го в момента.

# 248

- Не ми давай пари, младеж. За теб е безплатно.
 Joy

Joy Joy Joy

Ми как. Даже ако се дърпа, ние ще му метнем парички  Joy Joy

# 249
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
14 Thoughts We Have During Every Episode Of ‘Supernatural’

Joy Joy Joy

11. “Wait, where’s Castiel?”

Тази ми се върти най-често в главата Simple Smile

Много забавно Peace

# 250
14 Words That Have A Very Different Meaning For ‘Supernatural’ Fans
Две ми харесаха много:
3. Winchester

Normal meaning: Last name
Supernatural meaning: A family destined to save the world, yet generally unable to save each other in most situations
 Joy
14. Demons
Normal meaning: Supernatural beings that appear in pop culture, lore, mythology, and your nightmares
Supernautral meaning: All of the above, yet they’re in constant competition with Angels to see who are the bigger assholes
 Joy

26 Things Only ‘Supernatural’ Fans Can Understand
3. This is the most accurate description of the first half of the series you’ve ever read:

14 Things You Should Never Say To A ‘Supernatural’ Fan
Накратко:

Mr. Green

Ай стига толкова Hug .

# 251
Първи:
 14. Демони
Normal meaning: Supernatural beings that appear in pop culture, lore, mythology, and your nightmares
Supernautral meaning: All of the above, yet they’re in constant competition with Angels to see who are the bigger assholes

4. Пай  Joy Joy
The CW/Tumblr
Normal meaning: A delicious dessert that comes in many wonderful flavors
Supernatural meaning: The greatest thing to ever exist, according to Dean Winchester. Винаги ми е било смешно.

Втори:
26. We all know those Winchester boys will never, ever learn:
Скрит текст:
 33uu

Трети:
Съвпада с Импала.
Айде стига.  Wink bowuu

# 252
Здравейте! гледах и изгледах епизода няколко пъти
 Laughing
Скрит текст:
Първо искам да кажа че, когато гледах епизода се чувствах, така все едно гледах началото на сериала преди, когато Крипке беше режисьор на сериала.Много силна и емоционална беше тази серия поне за мен.Намразих Корбин от момента в който уби Сам и исках някой да го убие. Стана ми много мъчно когато Дийн каза на Сам че, ще се върне и му го обеща. newsm45 Хареса ми как каза на полицая че трябва да се върне  за колата  и брат си и как го удари когато той се опита да го спре обърна се и тръгна към гората. Heart Eyes Харесах сцената в болницата когато Мишел  отиде в стаята на Дийн и му каза че иска да види как е той и му каза че, съжелява и му благодари, и това което е казвала майка й че "Смъртта не е краят." smile3521 newsm53 И как Дийн веднага хукна към лазарета и когато Мишел го попита какво прави, той й каза че "Трябва да говори с.... не с приятел, а със страшна, луда машина за смърт." newsm62 smile3521 Това че й каза че, върколаците не са единствените чудовища. #Shocked А нейната реакция направо ме уби не недей а "как ще го направиш?" #Shocked а неговият отговор "Лесно.Ще умра." Laughing Така го каза все едно каза ще отида до магазина. Grinning После когато видяхме Сам да се събужда в хижата бях #Shocked но щастлива. Grinning И когато Дийн каза на Мишел да каже на докторката "да го спаси , ако може. Ако не.... няма пробмем."smile3511 Хареса ми това че тя се опита да го спре. Hug Хареса ме това че, когато  Дийн се олюля и тръгна да припада Сам извика и падна по стълбите.  Crazy В този момент си помислих колко силна връзка имат двамата помежду си Laughing знам че изобщо нямаше нищо общо с това но.... Rolling Eyes Много се забавлявах с  Дийн и неговите "инструкции" към лекарите къде   ще намерят по - лесно вена за да му забият инжекцията. hahaha Разговорът с Били Жътварят беше от една страна мъчителен от друга забавен.Когато Били си появи спря времето и каза ме се наслаждава  #Cussing out и после като започна да изрежда всички начини по който е мислела, че  той ще умре  rotfImbo  и това че не го е смятала за самоубиец Simple Smile и това че не се връзва с историята на мъченика. Stop и  като попита "какво има?" Simple Smile  И когато Дийн и каза "че трябва да поговорят за Сам." Тя само "Какво за Сам?" със една такава спокойна физиономия. #2gunfire А когато Дийн и каза че иска Сам обратно как му отказа направо  исках да я  fight и Дийн как започна да я убеждава че  Тъмнината е краят на всичко  включително и нейния  Heart Eyes и това че, само Сам може да я спре Crazy и когато тя го попита "Как така?" и Дийн нямаше подходящ отговор smile3514 обаче тя го знаеше. box Това което каза че Дийн само се прави че спасява Сам за  общото благо,  а и двамата знаят, че го прави за себе си беше много гадно. Rage А това което му каза че,не може да го изгуби беше просто ужасно. bambam Това че отговорът независимо от обстоятелсвата винаги ще е "не" беше просто....  cry Също така това че играта е свършила и няма повече втори шансове и допълнителни животи беше много гадно и това че го знаехме от начало на сезона, не променя нищо още беше сърцераздирателно да го чуем. Sad  А след като каза "Време е  да се сбогуваш с  Луиджи, Марио." Joy  Дийн беше толкова отчаян че беше готов отново да направи сделка и да размени своя живот за този на Сам беше просто толкова в негов стил. Когато тя му каза че не е там да се пазари, а за да го прибере.  cry no И тогава му каза че Сам е жив но той не е  или няма да е скоро. Cry Cry А Сам как уби двамата въркалака в хижата Party.А Мишел искрено се зарадва като разбра че Сам е жив. Heart Eyes Дийн веднага докато се събуди и започна да отправя искания Laughing и после разговорът между двамата по телефона облекчението на Дийн от това че чува гласа на Сам и опитът на Сам да предупреди Дийн за Корбин. Heart EyesПосле когато видяхме докторката пред стаята на Корбин и го попита, дали и добре той само " Наистина съм добре." Превърнат във върколак. Whistling А когато Корбин говореше на Мишел
как не трябва да се страхува от него и как не е искал това и тя ще разбере как се чувства той направо  и как ще бъдат заедно с Мишел newsm66 и после как Дийн го събори и й каза да бяга Heart Eyes а после когато Корбин хвърли Дийн от себе си и му се нахвърли и започна да го души и Сам най - накрая дойде  и го застреля беше супер.  Crazy А когато Дийн го погледна и му каза "Забави се" Joy защото това каза и на жътваря Били. LaughingСтана ми много мъчно за Мишел. SobМного ми беше забавен разговорът в колата  и шегата на Дийн че когато е смятал Сам за мъртъв е смятал да предекорира стаята му с джакузи и диско- топка и как Сам не се хвана на шегата му Laughing и как Дийн е знаел че Сам не е бил мъртъв  Grinning но се ядосах на Дийн че не му каза нищо за това което направи в болницата. #Cussing out [/spoiler

Последна редакция: сб, 02 апр 2016, 17:36 от mara70

# 253
[...] Това което каза че Дийн само се прави че спасява Сам за  общото благо,  а и двамата знаят, че го прави за себе си беше много гадно. Rage А това което му каза че,не може да го изгуби беше просто ужасно. bambam
И не е за първи път. Финалната сцена на 9.13:

Според мен има немалка доза истина в това.

# 254
[...] Това което каза че Дийн само се прави че спасява Сам за  общото благо,  а и двамата знаят, че го прави за себе си беше много гадно. Rage А това което му каза че,не може да го изгуби беше просто ужасно. bambam
И не е за първи път. Финалната сцена на 9.13:

Според мен има немалка доза истина в това.
Да знам че не е за първи път и че е вярно донякъде, но пак не ми беше по - лесно да го чуя. Cry

Общи условия

Активация на акаунт