Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на дискусията във форума?
Какви са впечатленията от последния епизод на сериала „Свръхестествено“?
Какви са коментарите за героите в последния епизод?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на дискусията във форума?
-
Какви са впечатленията от последния епизод на сериала „Свръхестествено“?
-
Какви са коментарите за героите в последния епизод?
-
Какви са очакванията за бъдещите развития в сериала?
-
Какво се случва в последния епизод на сериала?
.
! Искам с тях, тройка 

Sam's Inner Circle - You may not have gotten a perfect score, but you know Sam

. 
Хареса ми как каза на полицая че трябва да се върне за колата и брат си и как го удари когато той се опита да го спре обърна се и тръгна към гората.
Харесах сцената в болницата когато Мишел отиде в стаята на Дийн и му каза че иска да види как е той и му каза че, съжелява и му благодари, и това което е казвала майка й че "Смъртта не е краят."
И как Дийн веднага хукна към лазарета и когато Мишел го попита какво прави, той й каза че "Трябва да говори с.... не с приятел, а със страшна, луда машина за смърт."
А нейната реакция направо ме уби не недей а "как ще го направиш?"
После когато видяхме Сам да се събужда в хижата бях
Хареса ми това че тя се опита да го спре.
В този момент си помислих колко силна връзка имат двамата помежду си
Разговорът с Били Жътварят беше от една страна мъчителен от друга забавен.Когато Били си появи спря времето и каза ме се наслаждава
и после като започна да изрежда всички начини по който е мислела, че той ще умре
и това че не го е смятала за самоубиец
и като попита "какво има?"
А когато Дийн и каза че иска Сам обратно как му отказа направо исках да я
и Дийн как започна да я убеждава че Тъмнината е краят на всичко включително и нейния
обаче тя го знаеше.
Това което каза че Дийн само се прави че спасява Сам за общото благо, а и двамата знаят, че го прави за себе си беше много гадно.
А това което му каза че,не може да го изгуби беше просто ужасно.
Това че отговорът независимо от обстоятелсвата винаги ще е "не" беше просто....
Също така това че играта е свършила и няма повече втори шансове и допълнителни животи беше много гадно и това че го знаехме от начало на сезона, не променя нищо още беше сърцераздирателно да го чуем.
А след като каза "Време е да се сбогуваш с Луиджи, Марио."
И тогава му каза че Сам е жив но той не е или няма да е скоро.
.А Мишел искрено се зарадва като разбра че Сам е жив.
А когато Корбин говореше на Мишел
и после как Дийн го събори и й каза да бяга
Много ми беше забавен разговорът в колата и шегата на Дийн че когато е смятал Сам за мъртъв е смятал да предекорира стаята му с джакузи и диско- топка и как Сам не се хвана на шегата му