Има ли рускоговорящи мами?

• 66 222
  • 796
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Здравей! Аз съм "рускоговоряща" мама! Майка ми е рускиня! Hug

Привет! Добре дошла в темичката ни.  Simple Smile

# 211
Привет Киса!   bouquet   И я наверное присоединюсь к форуму, хотя я пока--активно планирующая  Laughing , если можно так въразиться.  Родом из Молдовы  bowuu  , мамочка у меня украинка, а в Болгарию привела меня учеба, и потом любимый с которъм мы уже супруги.  Кстати, у нас в Пловдиве есть девушки из Болграда также.

# 212
  • Варна
Привет Киса!   bouquet   И я наверное присоединюсь к форуму, хотя я пока--активно планирующая  Laughing , если можно так въразиться.  Родом из Молдовы  bowuu  , мамочка у меня украинка, а в Болгарию привела меня учеба, и потом любимый с которъм мы уже супруги.  Кстати, у нас в Пловдиве есть девушки из Болграда также.

Доброй ночи!

Пиши на български  Wink за да не ни скочат  Mr. Green
Съпружеството също е от Молдова, а ти откъде по-точно си? И какво учиш или вече си завършила?

# 213
Ок, с българския няма проблем, стана ми като родния  Laughing Мъжа ми е от Пловдив, в България съм от 6 години, сега съм магистърска в ПУ МИО, иначе съм от град Бельцы.  Планираме бебчо от 3 цикъла, но засега все не идва  Cry , но пък таткото и мама ще го чакат с нетърпение, когато и да реши  Laughing

# 214
  • Варна
Ок, с българския няма проблем, стана ми като родния  Laughing Мъжа ми е от Пловдив, в България съм от 6 години, сега съм магистърска в ПУ МИО, иначе съм от град Бельцы.  Планираме бебчо от 3 цикъла, но засега все не идва  Cry , но пък таткото и мама ще го чакат с нетърпение, когато и да реши  Laughing

Мъжото е от Кахул, далечко сте.  Simple Smile

Пожелавам в най-скоро време да се похвалиш със здраво и хубаво бебче!  baby_neutral Grinning

# 215
Гледате ли по руската ОРТ  Фабрика за звезди-нещо като Стар Академи -много красиви момичета и момчета пеят. Страхотни песни. Дават и известни певци Peace

# 216
Гледате ли по руската ОРТ  Фабрика за звезди-нещо като Стар Академи -много красиви момичета и момчета пеят. Страхотни песни. Дават и известни певци Peace
Точно днес ги гледах! newsm10
Нека българите не се сърдят обаче Стнар Академи  newsm11 беше много под нивото на фабриката.
Това руснаците го могат, да воюват #Sniper и да правят шоу newsm68

# 217
Всяка събота вечер след 20.00ч. им е концерта. Вече 5 или 6 фабрика гледам, наистина нивото е друго.  newsm10

# 218
  • Варна
Гледам, гледам.  bowuu

# 219
Привет и от мен!Да се включа и аз.Не съм с руски корен,но обожавам езика -руската литература и всичко свързано с Русия.Бях там 2пъти-в Кишинев и Санкт Петербург а си кореспондирам с момичета и момчета още от ученичка.Приятелката ми е от Минск и си пишем от мнооого години.Не  се бяхме виждали докато не отидох в Санкт Петербург.Тази среща ще помня цял живот.Сега чатя предимно с руснаци и ми е много приятно да обменяме мисли да разговаряме на различни теми.А от руската кухня най обожавам пелмените Grinning Grinning .Радвам се че открих много приятели в този сайт.Желая на всички да се сбъднат всичките Ви мечти.Целувки.

# 220
Точно днес ги гледах! newsm10
Нека българите не се сърдят обаче Стнар Академи  newsm11 беше много под нивото на фабриката.
Това руснаците го могат, да воюват #Sniper и да правят шоу newsm68
newsm10 Определено! Това руснаците го умеят!!!! Но ако може да наблегнат на шоуто  Joy!

# 221
  • зад парка
Любимото ми стихотворение- на Пушкин е:

РОЗА.

Где наша роза?
Друзья мои!
Увяла роза,
Дитя зари!...
Не говори:
Вот жизни младость,
Не повтори:
Так вянет радость,
В душе скажи:
Прости! жалею.....
И на лилею
Нам укажи.

Има го публикувано и в този вариант, който съм срещнала 1-вия път и в който се влюбих:

РОЗА

Где наша роза,
Друзья мои?
Увяла роза,
Дитя зари.
Не говори:
Так вянет младость!
Не говори:
Вот жизни радость!
Цветку скажи:
Прости, жалею!
И на лилею
Нам укажи.

Последна редакция: чт, 01 юни 2006, 12:42 от InaDot

# 222
Цитат
Определено! Това руснаците го умеят!!!! Но ако може да наблегнат на шоуто  !
Ако съдим по последните новини за Иран май пак им се води битка на тея руснаци не ли им стига Чечня??????  Cry

# 223
В момента има страхотен концерт по ОРТ!!! Peace

# 224
И аз съм в тази групичка и имам нужда от помощ!
Някой знае ли от кой сайт мога да намеря гатанки на руски?

Мерси предварително!!!!

Общи условия

Активация на акаунт