В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 208

• 32 614
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
Добро утро............... Hug Hug Hug Hug  Ся чета и .........загрявам......... Blush ,че незнанието ми на турски било и + за мен................. Party Party Party    Joy Joy Joy Joy Joy   

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Лилиии, не ми показвай тия грозни къси гащи  Sick Joy  ами дай тая последната в цял ръст  Whistling Whistling  И не се вглеждай в Баръш  Naughty  гледай Чачо и Супермен  Party Party Joy

и Лейльош пое по пътя на Серка  Shocked  далеч от наЩУ изгуби и чар и Убост  Sick  Joy

Гюнайдъъъъъън  Party Party   Hug

Heart Eyes Heart Eyes

# 346
Добро утро  Hug Hug Hug Hug

джадъъъ  hahaha hahaha Лейльош е поне 100 пъти по-красива от Сера  Stop до Чачо или далеч от него.  Party Party Party

# 347
Цитат
гледай Чачо и Супермен  Party Party 35
      #Shocked  smile3521  И за да нЕма грозни инсинуации  Naughty   предлагам да ходят само по централен Балкан...................  BlushCrazy Crazy Crazy Crazy   

# 348
  • София
Цитат
гледай Чачо и Супермен  Party Party 35
      #Shocked  smile3521  И за да нЕма грозни инсинуации  Naughty   предлагам да ходят само по централен Балкан...................  BlushCrazy Crazy Crazy Crazy   
Ох, бе, Бойче  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Добро утро, ято  Hug Hug Hug

Добро утро............... Hug Hug Hug Hug  Ся чета и .........загрявам......... Blush ,че незнанието ми на турски било и + за мен................. Party Party Party    Joy Joy Joy Joy Joy   
newsm78 newsm78 newsm78 Пък аз нещо не загрявам къде е +

и Лейльош пое по пътя на Серка  Shocked  далеч от наЩУ изгуби и чар и Убост  Sick  Joy

Не е виновна Лейльош за икелиферчения вкус на стилистите  #Cussing out Снощи точно се чудех защо трябва да изглежда на снимките като Многострадална Геновева  newsm78 Толкова е лъчезарна и готина, а насила я загрозяват  Sick ooooh! На една фотосесия косата й беше пред лицето, сега една  Sick физиономия   Crossing Arms

# 349

джадъъъ  hahaha hahaha Лейльош е поне 100 пъти по-красива от Сера  Stop до Чачо или далеч от него.  Party Party Party

тук спор нЕма  Joy Joy  но се загрози бе   ooooh!  Joy   и какъв е тоя поглед  Rolling Eyes

защо трябва да изглежда на снимките като Многострадална Геновева  newsm78 Толкова е лъчезарна и готина, а насила я загрозяват  Sick ooooh!

Peace Peace  Laughing

# 350
Цитат
   Ми като не разбирам за кво се дърлят и не паля моторетката .............. hahaha  и косата ми и тя си е на мястото............. smile3511   Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 351
Доброооо утроооо! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

джадъъъ  hahaha hahaha Лейльош е поне 100 пъти по-красива от Сера  Stop до Чачо или далеч от него.  Party Party Party

тук спор нЕма  Joy Joy  но се загрози бе   ooooh!  Joy   и какъв е тоя поглед  Rolling Eyes

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Има, има.....ама нЕма сми  Wink Joy Joy

Тук е красотата Heart Eyes Heart Eyes

Още ме държи еуфорията от нощес Party няма такава наслада и такъв адреналин Party Party
БРАВО на Григор bg Heart Eyes Heart Eyes
Размаза номер 2 в света Party Party Party Party Party

# 352

Скрит текст:

джадъъъ  hahaha hahaha Лейльош е поне 100 пъти по-красива от Сера  Stop до Чачо или далеч от него.  Party Party Party

тук спор нЕма  Joy Joy  но се загрози бе   ooooh!  Joy   и какъв е тоя поглед  Rolling Eyes

Има, има.....ама нЕма сми  Wink Joy Joy

Още ме държи еуфорията от нощес Party

да ти имам еуфорията  Sick   Joy 

Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 353
  • София
Цитат
   Ми като не разбирам за кво се дърлят и не паля моторетката .............. hahaha  и косата ми и тя си е на мястото............. smile3511   Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy
 Hug Heart Eyes

# 354

Скрит текст:

Още ме държи еуфорията от нощес Party

да ти имам еуфорията  Sick   Joy  

Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

Аааа, е не бе... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Добре, че е Гришо Heart Eyes та да се веят нашТе флагове навсякъде по света Party Party Party
В спорта е истината  Party Party

love001 love001

Heart Eyes Heart Eyes

# 355

Точно  newsm10 Всичко е въпрос на вкус  Peace
Само този на стълбите е безспорния  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 356
Ели и Вени, да, всичко е въпрос на вкус  Joy Joy Joy аз казвам за моя вкус  Mr. Green и според моя вкус - спор няма  Mr. Green

според вашия щом има, значи искате да го наложите  hahaha hahaha hahaha ама няма смисъл наистина  Joy Joy

ето я и ризката  Joy Joy Joy ама е различна  Naughty Naughty

# 357
  • Sofia, Bulgaria
Добро утро  Hug Hug Hug Hug

Добър деееен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
       Ани,мислех че само аз не харесвам Серенай, пък то били сме много  Grinning Grinning  Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 29 мар 2016, 11:52 от Iskra Pandova

# 358
Ели и Вени, да, всичко е въпрос на вкус  Joy Joy Joy аз казвам за моя вкус  Mr. Green и според моя вкус - спор няма  Mr. Green

според вашия щом има, значи искате да го наложите  hahaha hahaha hahaha ама няма смисъл наистина  Joy Joy

що пък ще искат да го наложат  newsm78

# 359
  • близо до брега на морето
Привет штици-ма човек,който вчера беше без ток-до сега без нет и ви е изпуснал мисълта и полето бе Thinking-пак съм в междучасие,не че е за сефте де Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт