Осми клас - тема 74

• 76 799
  • 788
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Вчера бе последната родителска среща.
На НВО-то няма да има устен изпит.

# 466

Ние не вярвам да имаме повече родителски среши. Досега имахме достатъчно.
Змия, учудвам се, че в Испанската гимназия нямате устен изпит. Първите езикови обикновено имат такъв и ми се струва доста важен.

# 467
  • София

Змия, учудвам се, че в Испанската гимназия нямате устен изпит. Първите езикови обикновено имат такъв и ми се струва доста важен.
В 1 НЕГ също няма да има устен изпит - поне според сина ми.

# 468
  • София
Master,
В НЕГ зависи от учителя. В някои паралелки през годините имаше устен, в други - не. Peace

# 469
  • София
И в 1 АЕГ не съм чула да има устен изпит. Предстои РС и ще попитам

# 470
  • Варна
Аз не знам какъв формат ще е изпита, само знам, че ще е на 20ти...

За лятото плановете са готови по принцип. Повече от 10г ходим по едно и също време на едно и също място, за седмица в хотел Хисар. Много ни харесва, почиваме наистина качествено там. Нищо, че се шегуват с нас познати, че сме като пенсионерите, в Хисаря. Laughing Другото място още не го знам, вземаме по 2 седмици отпуск, втората за Хисаря, първата за място/едно или две/ на което не сме ходили преди това в България.
Ама това за две седмици. Останалата част от лятото освен работа ни чака и един здрав ремонт на кухнята. Втриса ме като си помисля каква мизерия ще бъде. Tired

# 471

Във 2 АЕГ ще имат устен изпит и дори са им казали, че оценката ще има голяма тежест при оформянето на срочната оценка. Вчера правиха класно по английски. Били са разделени на две групи като тестовете на двете групи са имали различна част за слушане. Докато едните са слушали, другите са си правили останалата част от теста. Според мен това не е нормално, но кой ли ни пита?! Всички се оплакват, че било трудно - говорили бързо и не се чувало добре, за това и нямам големи очаквания за резултата. Дано само и на НВО не им спретнат нещо подобно.

# 472
  • Пловдив
Flash*, на сайта на МОН има всички изпитни варианти от предходните години.  Peace

# 473
  • Варна
О, Дунди, и да отворя нищо не разбирам -> немски. Sick
Аз и в редките моменти когато моята се вдъхнови да ми говори за немски в училище я слушам ама имитирам разбиране. Единствения ми напредък с този език е, че спря да ме дразни като го слушам. Laughing

А да и показвам на нея каквото и да е е загубена кауза. Не дава да и се бъркам в учебния живот, а и до момента не се е налагало.
По интересно ми е да разбера от кой клас кои оценки са важни за 12ти клас и евентуалното кандидатстване тук и в чужди университети.  Peace

Ясмина, чакаме хубави новини днес Praynig

# 474
  • София

За устната част питах учителката по испански.

През ваканцията за седмица или две (според възможността за отпуск) на нашето море, надявам се да има седмица в Барселона, дано успеем да направим и 1-2 почивки с кемпер и каяк в Гърция.
А след това отпуск ще има чак догодина Sad

# 475
  • Пловдив
Flash*, той форматът е един и същ за всички езици.  Peace
Аз примерно съм й разпечатала НВО-то от предните години да се упражнява.

Оценките от следващата година, влизащи в дипломата в общи линии се определят така
- в 9 клас - което се учи по учебници за 9 клас, влиза в дипломата, което по учебници за 8 клас - не.  Peace
от там насетне всичко влиза в дипломата за средно.

# 476

Защо си мисля , че изпита на ЕГ е един и същ за цялата страна !? Нещо като НВО, но по
езика  newsm78 . Може би защото смятам, че така е редно.

# 477
  • Пловдив

Защо си мисля , че изпита на ЕГ е един и същ за цялата страна !? Нещо като НВО, но по

Един и същи е. Поне в писмената си част.
Все пак има вариант за Профилираните паралелки и вариант за професионалните.

# 478
  • София
Вчера казаха, че НВО-то ще е по-лесно от директорското контролно от понеделник, на което моят дзвер има почти 5.
А дано.

# 479

Един и същи е. Поне в писмената си част.
Все пак има вариант за Профилираните паралелки и вариант за професионалните.

Като мине, ще разбера  Laughing В София кои са професионални с немски newsm78? .
В седмокласната тема "ври и кипи"! Какво съм изпуснала миналата година smile3555

Общи условия

Активация на акаунт