Още мъничко остана МАРТенче да е в мама - тема 12

• 45 632
  • 496
  •   1
Отговори
# 75
Ние се захранваме от АМ на кърма но много повръщаме Sad още сме в болницата в Шейново ,но никой нищо не обяснява иии съм много разочарована от тази болница-има 10 човека ,които стават за нещо и не са дошли да си вземат парите само,другите са ужасни,и третират децата все едно са стока..нямам думи.

# 76
Ние се захранваме от АМ на кърма но много повръщаме Sad още сме в болницата в Шейново ,но никой нищо не обяснява иии съм много разочарована от тази болница-има 10 човека ,които стават за нещо и не са дошли да си вземат парите само,другите са ужасни,и третират децата все едно са стока..нямам думи.
.                                                                                                                                                            И аз раждах в Шейново +престой от 7 дни преди това за задържане.Та мога да каже че на втория етаж където лежах отношението е много добро всички са страхотни.Като ме свалиха на първия етаж слвд раждането ужасно отношение.

# 77
Блага вест от мен днес. Роди се дъщеря ни Йоана в 4:29, 3,665 кг, 50 см. ПБ, нормално раждане. В 1:10 се събудих с контракции на 5-6 мин. В 2:10 вече ми записваха тоновете и докато се начудя искам ли упойка се спукаха водите, започнсха напъните и свършихме на 2 на 3. Молех се за тази дата и за такова раждане. Господ чу молбите ми! А днес тук във Франция е и Разпети Петък. Много празници в едно. Не мога да спя от вълнение. Добре сме и двете, човечето спи и е пълно копие на баща си даже и по начин на стряскане на сън хахахаха Кураж и леко раждане на всички останали момичета!!

Последна редакция: пт, 25 мар 2016, 11:04 от fifolina_savova

# 78
Момичета, според вас кое издърпва повече кърма бебето или помпата? (Ръчна вакум помпа)

# 79
Момичета, според вас кое издърпва повече кърма бебето или помпата? (Ръчна вакум помпа)
Според мен бебето  Peace

Fifolina_savova Честита дъщеричка! Да ви е жива и здрава и много да ви радва!

Честити мартенчета и на всички които съм пропуснала! Да са живи и здрави! на майките бързо възстановяване  Hug

Успех и леко раждане на очакващите своите съкровища Simple Smile

Аз се поизгубих малко, но не ми остава време да пиша. Не че имам много работа , ама ето .. Ние сме добре,вече сме във Варна отново, гледаме се, кърмим се на поискване, по всяко време на денонощието. За сега нямаме колики, спокойни сме, спинкаме и папкаме. До обяд будува, затова пък следобяд спинка след кърмене, да може и мама да поспи, но аз все още не се възползвам.
Баткото много ми помага, само да се размрънка и е готов да го вземе и дудндурка  Wink По му е приятно отколкото да пише буквите Simple Smile

Аз се възстанових значително бързо от операцията. Още от втория ден не спирам да си се грижа сама за бебето, баби не искам покрай мен  Peace Дори и кантара ме зарадва -10 кг.

Искам да попитам някоя от вас взела ли си е слинг или да е ползвала ? Искам да си взема, за да мога да излизам на разходки с него, но незнам какъв ? Сега ще ровя да чета, но ще се радвам и вие да споделите.

Последна редакция: пт, 25 мар 2016, 12:05 от ivilda

# 80
Ние сме с колики от 3тия ден. В болницата нищо не му даваха отначало, после му помогнаха еспумизан комфорт. Сега му давам, когато много го боли (като понякога не помагат, а друг път изглежда все едно е предозирал с наркотици). Ние имаме проблем и с повръщането- не е всеки път след хранене, но като почне сигурно 5-6 пъти обилно.. не знам на какво се дължи и съм адски притестена.
 Sad
На някой случвало ли се е?
И ние повръщаме, даже на два пъти и от нослето и излезе чак, изкарах си акъла ooooh! Ама-сега ме притеснява по скоро това ,че като суче заспива на мен и след като я оставя се събужда и после час разхождане,рев, мъчене с биба и накрая от умора заспива  Sad Иначе за коликите давам инфакол и ч биогайа.

Последна редакция: пт, 25 мар 2016, 13:11 от lubomirova

# 81
Ние сме с колики от 3тия ден. В болницата нищо не му даваха отначало, после му помогнаха еспумизан комфорт. Сега му давам, когато много го боли (като понякога не помагат, а друг път изглежда в
И ние повръщаме, даже на два пъти и от нослето и излезе чак, изкарах си акъла ooooh! Ама-сега ме притеснява по скоро това ,че като суче заспива на мен и след като я оставя се събужда и после час разхождане,рев, мъчене с биба и накрая от умора заспива  Sad Иначе за коликите давам инфакол и ч биогайа.
Същите сме  #Crazy

# 82
Ние сме с колики от 3тия ден. В болницата нищо не му даваха отначало, после му помогнаха еспумизан комфорт. Сега му давам, когато много го боли (като понякога не помагат, а друг път изглежда в
Същите сме  #Crazy
И ние сме по същия начин. Може и час да го люлея в леглото преди да заспи, ако изобщо заспи. Иначе за коликите до сега давах инфакол, но ефект-никакъв. От днес давам Биогая. Препоръчаха ми и мазило бейбинос за коремчето ама не можахме да го намерим в близките аптеки.

# 83
Здравейте, мами! Честито на всички родили! Похвалих се във фийсбук и сега и тук.
Аз на 21.03 с планово секцио родих Габриела - 3380 гр, 50 см. Много бързо се възстановявам и за моя изненада имам коластра и кърма още от първия ден. Щастието е пълно с това малко съкровище Heart Eyes

На още чакащите мами пожелавам успех и скоро да гушкат малките буби.

# 84
  • USA
Фифолина да ви е здрава и щастлива Йоана!
За сухата и напукана кожа на бебето е ясно. Те са били 9 месеца във вода. От моя опит и тримата бяха така и след като се излющи тази кожа,отдало излиза една мека и гладка. Аз не мога с нищо и тук така съветват. Да не се запушват порите. С мека памучна кърпа с топла водачка се обтрива и всичко е наред. Без сапун дори. Знам,че изглеждат много жални и измъчени като се появят,но до няколко дни заприличват на човечета.
Аз реших за себе си стягане на фолопиевите ( дано съм го написала правилно) тръби. Мразя презервативи,не искам хормони,не вярвам на спирала( приятелка миналата година забременя с мирена) ,не вярвам на пазене. При нас опцията беше или вазектомия за него или моите тръби.Застраховката покрива моята интервенция и така решихме. Аз приключих с децата. От тук нататък внуци.

# 85
  • София
Колко време може да преноси една жена... Знам че зависи от водите но каква е практиката?

# 86
  • Първомай
Колко време може да преноси една жена... Знам че зависи от водите но каква е практиката?

Миналия път моя доктор ми казваше че се чака максимум 10 дни в зависимост от състоянието на бебето и всичко останало.

# 87
  • USA
Аз съм пренесена с 2 седмици и са ме предизвикали.

# 88
  • София
Старата школа (т.е. майка ми, която е лекар) е учена, че пренасяне се счита от края на втората седмица след определения термин. Новата школа ( сега специализиращите лекари) биват учени, че мине ли термина, на следващия ден могат да съобщит на жената , че пренася... Истината е някъде по средата - всичко е индивидуално. Нали за това са методите на съвременната диагностика. Има хубави видеозони. Виждат се водите, плацентата, самия плод, как се е наместил в таза... Взема се под внимание продължителност и редовност на цикъла и така... Моята снаха (разказвала съм вече) я прибраха за предизвикване под предлог, че преносва. Тя е с 42-дневен цикъл. При такъв цикъл овулацията не е около 14-ти ден. А както и не й беше особено редовен... Кой знае кога й е била овулацията. От друга страна, жената е едра, не дебела, а едра. Оттам следва, че и бебето би могло да си е едро... Гледат на видеозона - бебето едро, гледат календара - уж сметнатия термин минал . А тя нямаше никакви признаци за скорошно раждане. ПРибраха я, опитаха се да предизвикат, не стана, накрая след повече от денонощие направиха секцио. Бебето се оказа едва захванало 9-ти месец... Понедоносенко, не преносено... Но беше 3500 кг и 54 см...

# 89
  • София
Благодаря за отговорите  bouquet
Мен ме е страх да не ме включат на системи за предизвикване и затова пробвам всякакви методи. Катеря стълбите в блока като коза, ходя из паркове и насам натам. За сега няма индикация, а имам няколко дни до термин. Надявам се да се реши по-скоро!

Общи условия

Активация на акаунт