казаха ми,че при първо зъбче трябва да се купи нещо бяло и здраво,аз избрах да взема боди...
а ехографията пак ли е към задължителните изследвания на бебоците?
Искай си ги. Значи може и зъбче да очаквам

Ох, аз много се притеснявам, че малката ми се обрина по дупето. Бяхме на памперси Молфикс и нямаше проблеми, но след като 4+ на Молфикс ни станаха малки, а съм сигурна, че са умалени, реших да сменя памперсите с някоя друга 4-ка на друга марка. Реших да взема Evy baby, защото цената им ми се стори много добра, а и самите памперси наистина не са никак лоши - мекички, еластични, само дето са доста ароматизирани. Вчера цял ден беше с тях и нямаше никакви проблеми, следобед заспа за 2 часа и като се събуди я проверих и беше наакана. Понеже акото беше засъхнало на някои места разбрах, че най-вероятно е заспала наакана и не съм разбрала. Резултатът беше силно зачервено дупе, смених след 2 часа и другия памперс - беше още по-червена. Помислих, че прави алергия към новите памперси. Отидох до магазина и купих памперси на Памперс, намазах я с Дексем - ползвах го за един обрив и пише, че става при алергии, екземи, възпаления...Днес зачервяването започна да намаля, но реших да купя Тужур, пак нови за нас памперси (тъпа идея да си правя експерименти). Ползвахме два памперса и никакви проблеми - и тези памперси ми харесаха. Около 20ч се изходи, измих я, намазах я и смених памперса. Излязохме на разходка и като се прибрахме видях, че пак е акала - станала е още по-червена и на едно място има като мехур. Според мен е реакция към изпражненията ама кой ти предполага, че малко след като е акала, пак ще се изака....Хич не ми е замирисало 

. Ако искаме да ходим да си плащаме. 

Но за сметка на това имаме два зъба. Напипват се без проблем, макар и да не се виждат. Но ми се струва, че не е приключила историята докато не се покажат още малко…

ShikeR Дано да й мине бързо и да не се повтаря
Аз ползва судокрем и джинджира, но на всяко дете му действат различни неща. Препоръчани теми