Шикер, на мен ми е правил опити да се обрине на дупето, най-често като ака по-често за деня, но мажа с крем Здраве и минава

Вчера ми беше ден за ходене на прегледи. При ортопеда нещата не бяха много добре - ядрата на ставите не били развити както трябва за възрастта му и ми предписа да удвоя дозата на Вигантол - от 2 на 4 капки на ден за два месеца, после пак по 2. И ми обърна внимание да ги слагама правилно, т.е. половин час преди първото хранене. Каза да не се притеснявам, че не е страшно, но за да не се получи "глад за витамин Д", да предприемем тези мерки. Питах го дали да взема някоя по-качествена добавка вит. Д, но каза не, чист Вигантол.
След него бяхме при педи за последната ваксина. Сложиха му я и само се извика, но нито рева нито нищо. Герой! Относно мнението на ортопеда, каза че тя лично не смята за необходимо да се увеличава вигантола, защото може да му намалее апетита. Препоръча да го държа на слънце с открити лакти и колена, да се напичат. Също да въведа жълтъка, първо 15 дена по 1/4 жълтък, след него вече мога и месото да започвам. Много се зарадва, че аз му правя всички пюрета и каши
Даде ми направления за кръв и урина и за бъбреци. Това ли е ехографията на коремни органи или да и звъня?