Не сте единствени без консултация,покрай грипа моето педи каза, че по-нататък ще стане тази работа(демек няма да стане
).Аз нямам зор, то и без това само да го претеглим и премерим,може и вкъщи да я свърша тази работа.Делта, това не е да не яде според мен.Мойто зверче ми направи социална стачка преди няколко месеца.Караше около месец на хляб и кисело мляко и то в неголеми количества.Нито се е разболял, нито е заслабнал.Според мен не бива да се фокусираме върху яденето или неяденето.Аз се държах все едно всичко е нормално.Като кажеше не , аз прибирах купичката и се държах все едно нищо не е , но пък и не му давах нищо до следващото хранене, нито му се молех.Само си трошиш нервите така и се напрягаш.
Как изкарахте празниците?Мина ли през вас грипната вълна?Нас ни отвя грипът баш по празниците.По Коледа аз бях с температура, а след мен веднага и малкия се тръшна, та за рождения ден едвам го освестихме, да може да си го изпразнува.Вече е наред,ходи си на ясла,свикна окончателно,влиза си сам,весел,щастлив,казва им чао като си тръгва.Много се радвам, че всичко вече е наред,защото ми беше много притеснено докато съм на работа и знам, че не му е комфортно там.

Вили направи алергична реакция от разтвор с клеева тинктура и физ.серум, който правех да му капя в носа. Явно съм предозирала, целия се обрина с много тежка уртикария и на 1-ви след обяд стигнахме до спешното. Искаха да ни хоспитализират за системи, но отказах. Направиха му урбазон мускулно и изписаха сиропче. До вечерта беше се поразредил обрива. На следващия ден пък почна да кашля повече (и преди това си кашляше де), но и хремата му се сгъсти и секрета стана по-жълтеникав, обаче не е вдигат Т. Та хайде пак в неотложните кабинети, АБ, имуностимуланти.... Не ходи на ясла от преди Коледа. Вече е добре, но реших и тази седмица да си остане вкъщи. Днес бяхме при педиатърката да го преслуша, каза, че е на оздравяване. Използвах да минем и последната консултация, че и ние отлагахме. Та така. Аз също се влачих почти месец с хрема, гърлобол, после като усложнение един ден ме боля и ухо (там ми е слабото място), пак хрема, но се разминах без особени медикаменти.
Вили също не се храни много добре, а и беше няколко дни на диета без месо, млечни, яйца и други храни-алергени заради реакцията. А той иначе много си обича месо и сирене. Но и това мина. Не яде големи количества, но смятам, че му е достатъчно.
Той не иска да ходи, реве, влачи се по земята.Вчера само на улицата, на която е яслата висяхме 15-20 минути и нервите ми не издръжаха.

Прави някакви опити, но винаги дупето му остава голо и пилето стърчи над ръба на гащите, когато ги вдига. Мелина, как научи децата ти да се справят сами с това? А другото, което ме притеснява е че няма да е свикнал да използва тоалетна за възрастни. Идея си нямам как ще успея да го науча на всичко това за 9 месеца. Имам чувството, че в някои отношения е като бавноразвиващ се. Ще правим консултация с логопед и невролог, но първо да се постопли времето.
) с бишкота.Цялата седмица имат нещо с бишкота, явно са накупили пликове

Като цяло тук 2 год без памп като Бобо са рядкост, той е единственият от групата по гимнастика без памп.