Смешки от форума - 23

• 118 760
  • 749
  •   2
Отговори
# 525
  • София
Цитат

Тройката както с 2 жени, така и с двама мъже е мечта на почти всички мъже, но естествено не си го признават на постоянните партньорки, знам го от приятели. Но не биха си дали собствената жена.

Laughing
Е ако е тройка с трима мъже , няма да ревнувам хахаах

# 526
Цитат
Изпикаха АБ на детето и аз не казах на аптекарката да го разреди,щото не знаех сали ще го дам.Сега тръгнах да го разреждам и май обърках нещо  

# 527
Мечтата на мъжете се е сбъднала, колко хубаво.  hahaha

Явно дамата с "изпиканото" АБ пише от тела и аз съм допускала такива грешки, но се връщам по сто пъти да редактирам, много е неудобно. Crossing Arms
Но как се е получило.  Joy

# 528
  • Ямбол
...Декември роди една от майките в парка. ...
Сподели ми, че са се питали с мъжа си не сбъркаха ли.
...
Не ѝ ли е било малко студено  newsm78

# 529
Цитат
Изчакай да мине ретроградния Меркурий и тогава купувай техника!  Smile До началото на юни действа!  Rolling Eyes Аз бях намислил да си купя още едно тяло Никон Д700 втора ръка, но ще изчакам периода, пък после ще видя.

Laughing

# 530
  • София
Аууу, отивам да видя кога приключва тоя Меркурий, че щях да си купувам нова хлебопекарна, ама добре, че прочетох! Simple Smile

# 531
  • София
Опасен е ако си купуваш тела докато действа, за хлебопекарни не е толкова страшно

# 532
Абе, не се знае. И аз преди малко се загледах в един грил, но не, не мога да рискувам да ми се овъгляват пържолите заради ретроградния Меркурий пък!  Crossing Arms

Цитат
Персонала е много положително настроен към домашните любимци, камериерката в нашият хотел ни каза, че освен нас има още 12 кучета, 2 котки, 1 заек и няколко папагала

Интересно, от какъв ли вид и порода са авторката и нейното семейство?  Thinking

# 533
Цитат
Изпикаха АБ на детето

# 534
  • София
Опасен е ако си купуваш тела докато действа, за хлебопекарни не е толкова страшно
Mr. Green Абе не смея да рискувам. Де да знам дали Меркурий не отнася и хлебопекарната към телата!

# 535
  • София

Наистина- основата на професионалните фотоапарати (в случая Никон) се нарича "тяло", към което се прикрепват фотообективите

# 536
  • София
Mr. Green Абе не смея да рискувам. Де да знам дали Меркурий не отнася и хлебопекарната към телата!
Права си така като се замисля... все пак хлебопекарните спомагат много за оформянето на телата. Най-вече окръглящото оформяне  Laughing

# 537
  • София
Цитат
Персонала е много положително настроен към домашните любимци, камериерката в нашият хотел ни каза, че освен нас има още 12 кучета, 2 котки, 1 заек и няколко папагала

Вълнисти папагалчета Simple Smile

Това ми напомня на другата крайност - "напишкахме се", "наакахме се", "ще си сменяме памперса", "станахме на 1 годинка",...

# 538
Напоследък често ме питат за малкият-Вие как се казвате?Ние се казваме Ани(например) Crazy
Иде ми да питам- и двете ли?

# 539
Цитат

Вълнисти папагалчета Simple Smile

Това ми напомня на другата крайност - "напишкахме се", "наакахме се", "ще си сменяме памперса", "станахме на 1 годинка",...
Още по-хубаво е, като става дума за дом. любимци - "скубем се" , "разгонихме се" , "лаем" , "ръмжим" . tooth

Общи условия

Активация на акаунт