Смешки от форума - 23

• 119 226
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
Цитат на: baybaylove в нд, 27 мар 2016, 21:48
Цитат
И нещото,което най-много ме озадачава е числото 66
.

Как Сийка и отговаря:

Цитат
Дяволът те е обладал!  newsm43
Лечението е просто - по 44 пъти бичуване на голо и 44 пъти молитвата "Отче наш" преди лягане, след което 44 пъти си миеш краката със сапун и топла вода, 44 пъти си изтъркваш хубаво зъбите с четка и паста против пародонтит, 44 пъти пишеш в голяма тетрадка "Суеверието е признак на сериозен интелектуален недостиг", 44 пъти ръсиш леглото със светена вода, 44 пъти се завърташ наляво, 44 пъти се завърташ надясно и накрая си лягаш да спиш. Ако се събудиш през нощта, ставаш, отиваш до тоалетна, пишкаш, миеш ръцете (задължително!!!) и се връщаш в леглото.
Това е. Можеш да ми пратиш 44 лева на банковата сметка затова, че ти развалих магията.
Айде, със здраве!  Hug

# 61
  • Ямбол
Цитат на: Лилянa в пт, 05 фев 2016, 17:46
В алтернативния е пълно с такива. Някои от тях ходят и на други места, не стоят само там.

И добре правят...  Rolling Eyes

Нещо съм спала - добре ще правят да си стоят там...

Оф. Къде е смешката?
Забелязах, че и ти си тръгнала из Клюкарника и ръсиш не малко смешки.

# 62
  • София
]Оф. Къде е смешката?
Забелязах, че и ти си тръгнала из Клюкарника и ръсиш не малко смешки.

Не само аз не съм забелязала смешката. Simple Smile

# 63
  • София
Цитат
Здравейте,БГ МАМИ.Искам да се обърна към вас за да ме посъветвате относно лечението на порезна рана от стъкло на горната част на стъпалото на крака.Ходихме в спешното,раната е дълбокичка ,но минахме без шиене ,дадоха ни антибиотик през устата за да не се инфектира раната ,промиха ни и ни изписаха Йодасепт маз ,с който да си правим превръзки.
Чудя се - колко собственици има този крак?  newsm78

# 64
Цитат
Здравейте,БГ МАМИ.Искам да се обърна към вас за да ме посъветвате относно лечението на порезна рана от стъкло на горната част на стъпалото на крака.Ходихме в спешното,раната е дълбокичка ,но минахме без шиене ,дадоха ни антибиотик през устата за да не се инфектира раната ,промиха ни и ни изписаха Йодасепт маз ,с който да си правим превръзки.
Чудя се - колко собственици има този крак?  newsm78

А, това от тези майки, които се срастват с децата си, хайде че са си порязали крака ок, но "днес малко воднисто акахме" ми идва в повече. Добре че се обособяват като самостоятелни единици докато тръгнат в първи клас някъде.

# 65
  • София
Абе съдейки по една съседна тема за майчета и бабчета, обслужващи 12+ годишните момченца в съблекалнята, тоалетната и фитнеса, смятам, че гледаш твърде оптимистично на нещата.

# 66
Цитат
Хм... редувам кратки периоди на активност тук с дълги периоди на отстъствие.
През цялото време усещах някаква непълнота, а то какво било - липса на пълноценно ЛС-общуване.
Дами, ако някоя търси дискретна връзка - да пише на лични.
Предупреждавам, че жена ми се усеща много бързо, но за сметка на това е много зла към потенциалните си съперници. За реалните не знам. Все още никоя не е посмяла да мине на този етап, след като вече е пострадала на предходния
ooooh!

# 67
Автора вложи хумор в този си пост, свързан с темата!  Peace

# 68
Смешно ми е как се самопредлага.  Peace

# 69
  • София
Абе съдейки по една съседна тема за майчета и бабчета, обслужващи 12+ годишните момченца в съблекалнята, тоалетната и фитнеса, смятам, че гледаш твърде оптимистично на нещата.
Може ли линк за майчетата и бабчетата?

# 70
Може ли линк за майчетата и бабчетата?

Сигурно тази визира:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=771506.20730

# 71
  • София
Точно това е, faiona  Peace

# 72
  • София
Цитат
Чудя се - колко собственици има този крак?  newsm78

А, това от тези майки, които се срастват с децата си, хайде че са си порязали крака ок, но "днес малко воднисто акахме" ми идва в повече. Добре че се обособяват като самостоятелни единици докато тръгнат в първи клас някъде.

Това е само понеже не си чувала за "получихме 4рка по"... а детенце е в 5ти клас.

# 73
  • Ямбол
Що да не са. Не малко майки, баби и прочее рода пишат домашните на децата си, та е редно оценката да е за всички.

# 74
Що да не са. Не малко майки, баби и прочее рода пишат домашните на децата си, та е редно оценката да е за всички.
Laughing Това ми напомня за една учителка на брат ми, която го беше помолила, майка му да пише грозно, като него, за да не личи толкова кой му пише домашните!  hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт