Смешки от форума - 23

• 119 233
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
Кати, да не ти казвам тая четворка като какво я прочетох.  Laughing

# 76
  • София

Късно е, уморена съм, не вдявам, не мога да се сетя - и сега няма да мога и да спя от любопитство.

# 77

Късно е, уморена съм, не вдявам, не мога да се сетя - и сега няма да мога и да спя от любопитство.

Къде е смешката? ooooh!
Големи напъни ......

# 78
  • София
Що да не са. Не малко майки, баби и прочее рода пишат домашните на децата си, та е редно оценката да е за всички.
Laughing Това ми напомня за една учителка на брат ми, която го беше помолила, майка му да пише грозно, като него, за да не личи толкова кой му пише домашните!  hahaha hahaha
А на мен на един виц:
- Иванчо, днес домашното ти е вярно, кой е помагал на баща ти?

# 79
  • на кого му пука

Къде е смешката? ooooh!
Големи напъни ......

Няма смешка .Има диалог между двете дами.

Това е само понеже не си чувала за "получихме 4рка по"... а детенце е в 5ти клас.
Кати, да не ти казвам тая четворка като какво я прочетох.  Laughing

Пояснение:4рка -та е прочетена като чурка предполагам.

# 80
Цитирам neliq, но бисерите не са нейни, тя само е събрала четири от многото в една тема.

Ми той нали е германец ... (за папата става въпрос Mr. Green)

Мил им е краката Исус, ама не ги е целувал, а и те са били християни...

Папата не е мил краката на никакви бежанци. Бежанецът е страдалец, тези са кандидати за лесен живот в Европа.

Родени и израсли в Европа, но деца на бежанциSick

# 81
  • София
Цитат
цвят изпърцала тетра
Цитат
Аз се препичам на слънце
Цитат
аз се препичах с притворени очи.
cook

Последна редакция: вт, 29 мар 2016, 14:05 от july1993

# 82
  • here and now
Може ли превод на първото?

# 83
  • София
Има една поредица: Не знаех, че съм бременна. Спокойно, рядкост е, ще разберете и то не по сърбежа зад ухото!
А по сърбежа на зАрното!  Mr. Green

# 84
Има една поредица: Не знаех, че съм бременна. Спокойно, рядкост е, ще разберете и то не по сърбежа зад ухото!

Майко мила,преди малко ме сърбяха и двете зърна. Близнаци ли чакам?  smile3556

# 85
  • София

Майко мила,преди малко ме сърбяха и двете зърна. Близнаци ли чакам?  smile3556
Lan, ужас, ама за да сме най-сигурни направи си един тест за бременност, а аз ще ти го разглобя. Само така ще сме сигурни дали има нещо в теб! Мхххм!

# 86
  • София
Може ли превод на първото?
Това е ония цвят, който се получава като започне да ти пада червения цвят от косата. Един такъв никакъв - нито рижаво някакво, нито червено.

Едно такова

# 87

Lan, ужас, ама за да сме най-сигурни направи си един тест за бременност, а аз ще ти го разглобя. Само така ще сме сигурни дали има нещо в теб! Мхххм!

Теста ако покаже, че съм, направо не ще разглобя, а ще го счупя  Mr. Green

# 88
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Теста ако покаже, че съм, направо не ще разглобя, а ще го счупя  Mr. Green

Чеки, чеки малко!

Ако не сте разбрала още, бременността се счита за доказана, ако лицето има цикъл и теста е негативен.
За позитивен още не сме коментиралЕ.  Peace

# 89

Теста ако покаже, че съм, направо не ще разглобя, а ще го счупя  Mr. Green

Чеки, чеки малко!

Ако не сте разбрала още, бременността се счита за доказана, ако лицето има цикъл и теста е негативен.
За позитивен още не сме коментиралЕ.  Peace
А моля, моля! При положителен, без цикъл, закъсняващ вече втора седмица , резултатът вероятно е грешен.... Naughty

Общи условия

Активация на акаунт