Наистина ли папата е измил и целунал краката на 11 бежанци?

• 22 995
  • 321
  •   1
Отговори
# 45
Да, за съжаление обаче 72- те  девственици обещани /хури/ всъщност са  вид бяло грозде, което  по коранско време си е било рядкост и на почит много повече от девствениците Wink Та горките  недодялани камикадзета  всъщност отиват  за  грозде.  Относно бежанците - ненормално е това преселване, обаче - терористичните атаки  бяха направени от  хора  родени и израстнали в местата, на които след това оставиха жертви.  Външна намеса сигурно е имало, но камикадзетата  в Европа са си  местни хора,  не съм прочела бежанец да се е взривил някъде.

# 46
  • София
А може би се опитва да подражава на Христос, нали се смята за негов наместник на земята. Преди разпъването на кръста Исус е измил краката на учениците си, а Юда е бил между тях.

# 47
Да, за съжаление обаче 72- те  девственици обещани /хури/ всъщност са  вид бяло грозде, което  по коранско време си е било рядкост и на почит много повече от девствениците Wink Та горките  недодялани камикадзета  всъщност отиват  за  грозде.  Относно бежанците - ненормално е това преселване, обаче - терористичните атаки  бяха направени от  хора  родени и израстнали в местата, на които след това оставиха жертви.  Външна намеса сигурно е имало, но камикадзетата  в Европа са си  местни хора,  не съм прочела бежанец да се е взривил някъде.
Родени и израсли в Европа, но деца на бежанци!  Sick
Такива деца не ни трябват!!!
Нямам нищо против да се размножават като хлебарки щом така им харесва, но моля да си се размножават и взривяват не в Европа, а в техните си страни!

# 48
Терористичните атаки и в Европа, и в Турция и близкия изток ги правят винаги
и само мюсюлмани. Какво значение има в коя държава са родени и израсли.

# 49

Ами например, че сега новопристигналите може да решат, че всеки католик трябва да им мие краката и да ги целува. Или това не би било унизително? Twisted Evil Бих се почувствала унизена, ако бях католичка, това е акт на подчинение, стигнал до степен на личностна деградация.
Отделно да не засягаме въпроса от чисто хигиенна гледна точка. Ще мия нечии крака, как не! Stop Close

Много точно. От страна на папата едва ли се смята за подчинение, но мюсюлманите най-вероятно така ще го изтълкуват.
За мен това е грозно сервилничене.
Мюсюлманите де що видят взрияват, колят и изнасилват, а той ще ги целува. Аз лично съм отвратена.

# 50
и само мюсюлмани.

0.97% от терористичните атентати в Европа са дело на мюсюлмани. Това, което става в Брюксел и другаде е крайно обезпокоително, но масовата тъпота с взлом е не по-малко притеснителна и налива вода именно в мелницата на терора.

# 51
А може би се опитва да подражава на Христос, нали се смята за негов наместник на земята. Преди разпъването на кръста Исус е измил краката на учениците си, а Юда е бил между тях.

Да , това се случва всяка година - 12 са целунатите, точно по броя на апостолите. Не съм сигурна, но мисля, че през тази година  папата е  позволил  в този ритуал да участват и жени. И не се нахъсвайте толкова -освен мюсюлмани, е имало християни и  будисти, просто  броят е бил 12 и всички са били  мигранти Simple Smile

# 52

0.97% от терористичните атентати в Европа са дело на мюсюлмани.

Ти пък! Калкулаторът ти е лицемерен йезуит. Crossing Arms
Скрит текст:
Не знам защо йезуитите са лицемери, питай Ън.

# 53
0.97% от терористичните атентати в Европа са дело на мюсюлмани. Това, което става в Брюксел и другаде е крайно обезпокоително, но масовата тъпота с взлом е не по-малко притеснителна и налива вода именно в мелницата на терора.
Чие дело бяха последните 3 атентата в Европа?
Какви са процентите за последните 2-3 години? Пак ли са 0,97%?

# 54

За какъв период от време е този процент?

# 55
Тук са без Брюксел, до Париж/ноември 2015 включително.

Източникът и по-висока резолюция на таблицата http://www.huffingtonpost.co.uk/2015/11/28/islamic-state-terrori … at_n_8670458.html

Но не знам защо задавате въпроси на мен, след като фактите и числата са достъпни за всички. Пуснах ги в интерес на потребителката, според която "винаги" и "всички" терористични атентати са дело на едни и съща група хора. Макар че се съмнявам да е чела нещо повече от Винету, може пък да се обърка и да прочете нещо друго.

# 56
и само мюсюлмани.

0,97 %? Откъде е тази статистика? Това значи в просто изчисление,че последните 6 месеца е имало над 200 големи атентата в Европа, от които 198 извършени от не-мюсюлмани /може би радикални будисти???/ и 2 атентата - Париж и Брюксел-дело на мюсюлмани,които да формират мизерния почти 1 % от тази статистика. Масовата тъпота с взлом????? Печенето на курабийки ли имаш предвид? /Това е най-яркият пример за тъпота с взлом, който ми хрумва в момента/Ако това се приравни до атентат-ще ги докараш и под 0,97 %?

Ох,майтап-тя имала предвид от сътворението на света

Що не разшири до Османското владичество-щеше да ги докараш жертвите на мюсюлмански геноцид до 99 % от всички

# 57
Данните са за продължителността на моя живот (приблизително), а и потребителката, която каза, че са "всички" и "винаги" не уточни дали от сътворението на света, или от по-късно.

# 58
  • София
Точно влизах да пиша за проценти, Параход ме е изпреварила  Laughing

2009-2013 по-малко от 2 процента от терористичните атаки в ЕС са били на религиозна основа.

Коментарът на Гергана, че мюсюлманите де що видят и го колят, изнасилват и взривяват е  Sick Да се обобщават по толкова груб начин близо 1.60 милиарда души граничи с абсурда. При това го казвам като човек, който определено не е ЗА отварянето на европейските граници за всичко куцо и сакато. Правя разлика между бежанец и мигрант. Първите са добре дошли и трябва да им се помогне. Вторите, напр. момците от Бангладеш, могат да се върнат откъдето са тръгнали.

# 59
Данните са за продължителността на моя живот (приблизително), а и потребителката, която каза, че са "всички" и "винаги" не уточни дали от сътворението на света, или от по-късно.
права си
Преди 5 век от н.е. изобщо не е имало никакви мюсюлмански терористични актове. Ако погледнем цялостната позната история - това си е доста време спокойствие, през което сме си се избивали самички

Общи условия

Активация на акаунт