Смешки от форума - 23

• 119 276
  • 749
  •   1
Отговори
# 90

Lan, ужас, ама за да сме най-сигурни направи си един тест за бременност, а аз ще ти го разглобя. Само така ще сме сигурни дали има нещо в теб! Мхххм!

Теста ако покаже, че съм, направо не ще разглобя, а ще го счупя  Mr. Green

Чеки, чеки малко!

Ако не сте разбрала още, бременността се счита за доказана, ако лицето има цикъл и теста е негативен.
За позитивен още не сме коментиралЕ.  Peace

Ой, чакам го. Ако ми дойде, какво ще правя не знам  Mr. Green
Значи по-добре да не си купувам тест. Без тест, бременноста е невъзможна.

# 91
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:

Lan, ужас, ама за да сме най-сигурни направи си един тест за бременност, а аз ще ти го разглобя. Само така ще сме сигурни дали има нещо в теб! Мхххм!

Теста ако покаже, че съм, направо не ще разглобя, а ще го счупя  Mr. Green

Чеки, чеки малко!

Ако не сте разбрала още, бременността се счита за доказана, ако лицето има цикъл и теста е негативен.
За позитивен още не сме коментиралЕ.  Peace
А моля, моля! При положителен, без цикъл, закъсняващ вече втора седмица , резултатът вероятно е грешен.... Naughty

ей този нов прочит съм пропуснала!
какво опущение, какъв срам!
самопорицавам се  Sunglasses

Скрит текст:

Теста ако покаже, че съм, направо не ще разглобя, а ще го счупя  Mr. Green

Чеки, чеки малко!

За позитивен още не сме коментиралЕ.  Peace

Ой, чакам го. Ако ми дойде, какво ще правя не знам  Mr. Green
Значи по-добре да не си купувам тест. Без тест, бременноста е невъзможна.

ей я и квинтесенцията на темата сАс зАрното и теста  Peace

# 92
Страшни сте.  Joy
Хубаво се посмях.

# 93
  • София
Страшни сте.  Joy
Хубаво се посмях.
И аз! С глас!

# 94
  • София
Цитат
сутринта пробвах пак но 3 часа преди това бях пишкала и ми показа само 1 чертичка.  Снощи се чух с доки и тя ми каза щом има 2ра чертичка, значи честито. Вече много се обърках  ooooh!Дали съм бременна?
П.С освен това ме болят гърдите от към мишниците и на моменти имам странни свивания в яйчниците.

# 95
Цитат
сутринта пробвах пак но 3 часа преди това бях пишкала и ми показа само 1 чертичка.  Снощи се чух с доки и тя ми каза щом има 2ра чертичка, значи честито. Вече много се обърках  ooooh!Дали съм бременна?
П.С освен това ме болят гърдите от към мишниците и на моменти имам странни свивания в яйчниците.
Аз пък не съм имала нито едно от изброените и съм родила 2 деца. Как ли е станало? Сигурно са от друга майка. newsm78

# 96
Цитат

една чертичка, две чертички...  ooooh! тук е имало едно наум.
само се чудя на чий ум.
щото аФторката не изглежда като да има такъв  ooooh!

# 97

Айдее, намесихме и  размера и стана темата сто страници... Тя и без това се отклони, де. 
Затова, ако ще подлагаш мъжа на изпитание 6 месеца- още на първата седмица му забиваш въпроса колко му е голям, ей-така, между другото.

# 98
  • София, Младост 2
Това с вариращите резултати на теста за бременност практически хич не е смешно, защото се получава често при извънматочните бременности - или при "химичните" (т.е. нещо е тръгнало, имало е оплождане и някакво начало... но после се губи и хормоните падат).

В случая може да е просто защото не е ползвала първа урина (или защото счита отбелязката на самия тест на мястото, където би трябвало да се появи евентуална втора черта, като мноооого слабо видима чертичка Rolling Eyes), но все пак е кофти тръпка и е добре да се следят нещата.

# 99
  • София
Цитат
Аз не съм от Видин,но мъжа ми е оттам.Това ще рече ,че съм половин видинлийка:)

# 100
Цитат
Здравейте,БГ МАМИ.Искам да се обърна към вас за да ме посъветвате относно лечението на порезна рана от стъкло на горната част на стъпалото на крака.Ходихме в спешното,раната е дълбокичка ,но минахме без шиене ,дадоха ни антибиотик през устата за да не се инфектира раната ,промиха ни и ни изписаха Йодасепт маз ,с който да си правим превръзки.
Чудя се - колко собственици има този крак?  newsm78
Аз пък таман се зарадвах, че Ам-гъл пише тук, а то....  Crossing Arms

# 101
  • София
Цитат
Здравейте, скъпи майки и колеги тази година завършвам история с педагогически профил, и се чудя в София съм, да започна да си търся работа като младши учител в някое СОУ обаче как вървят заплатите бонусите и всичко свързано с възнаграждението като учител или да се насоча към някоя друга област като магистратура ?

Ко речи завършваш?
Само не учител, моля те! Насочи се, където искаш, само не в СОУ!

# 102
  • Ямбол
Свиквайте. Такива ще са бъдещите учители.

# 103
Скрит текст:
Цитат
Здравейте, скъпи майки и колеги тази година завършвам история с педагогически профил, и се чудя в София съм, да започна да си търся работа като младши учител в някое СОУ обаче как вървят заплатите бонусите и всичко свързано с възнаграждението като учител или да се насоча към някоя друга област като магистратура ?

Ко речи завършваш?

Sick #Crazy #Cussing out - ето сега напълно ми се изясни картинката, защо толкова много се влоши образованието Tired

# 104
Скрит текст:
Цитат

Ко речи завършваш?

Sick #Crazy #Cussing out - ето сега напълно ми се изясни картинката, защо толкова много се влоши образованието Tired

ааа, това е бъдещото влошаване.
сегашното е с други ръце  Wink

Общи условия

Активация на акаунт