как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 118 297
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 300
Е добре де, закъде бързаме, като е кратък животът? Хубаво, правите секс още в началото- и какво после? Каква е целта в крайна сметка? Май тропаме нервно с краче за секс, а?

А ключът е в "стоически устискал". Не, не е въпрос на стискане, а на това качество, дето ти позволява да отлагаш с търпение, емпатия и без нерви, докато правиш други забавни неща. Щото си мисля, че разговори и излизания не са "загуба на време", нали?

# 301
И аз чакам около месец (без това изключение), независимо дали сме се запознали в бар или някъде другаде. Това ако искам сериозна връзка , иначе за лежерни връзчици не съм се "пазила" толкова .
Много справедливо! Този, който иска да те употреби еднократно като вещ - той няма нужда да чака и да купува цветя, нека си поиска и ще му се даде! Но виж този, който вижда в теб нещо повече - той да се приготви да мине по пътеката на Янечек, с кината, концертите, и какво още беше. Или даже по пътеката на Мамасита, с 6 месеца на сухо!
После да не се чудите що мъжете били такива и онакива - ами ето че тоя дето е показал колко струваш за него, отива в кревата ти, пък другия сериозния - айде в чакалнята 6 месеца! Ми няма да останат много сериозни в такъв случай.

Когато нямаш партньор, не правиш секс по-продължително време. И мъжете са така, само тук пишат, че не можели да функционират без. И да не могат, налага им се, особено на непривлекателните и безпаричните.
Имах предвид - не могат да функционират нормално без секс. Иначе че никой не е умрял от това - не е. Монасите и цял живот така я карат. Но аз лично не правя ли секс дълго време, почвам само за това да си мисля, не мога да се концентрирам ни върху работа ни върху нещо друго важно, вземам да се обръщам и заглеждам покрай де що ми се привиди пола или счуе тракане на високо токче, и въобще... абе нали го казах - не фукционирам нормално. Едно време момчето като стане на 18-20 години, като му се сгъстят мустаците дето викат - и са му казвали "време ти е да те женим, да се укротиш, че иначе ще направиш някоя щуротия, кой знае накъде ще те избие". Това хората добре са го знаели.
За да чакам 6 месеца без секс, трябва да има основателна причина - например че жена ми наскоро е родила. А не че примерно Мамасита e решила да ме тества колко мога да я чакам.

Последна редакция: ср, 30 мар 2016, 09:54 от chris78

# 302
Непосредствената цел е да разбереш дали с този човек получаваш оргазми.

Описаната от теб постановка е лишена от нещо много важно - спонтанност. Без нея сексът не секс.

# 303
Ма как ли пък няма да го чакам 6 месеца. Ако съм на 20, как да е, но на 35+ си е направо смешка. То хубаво ще си държим ръцете половин година, ми после ако не си паснем, баси загубата на време. Ами ако и със следващия чакам 6 месеца, то по-добре изобщо да не започвам. Ако ще да е най-духовния и подходящия, ако секса е кофти, съм мерси.

# 304
Непосредствената цел е да разбереш дали с този човек получаваш оргазми.

Описаната от теб постановка е лишена от нещо много важно - спонтанност. Без нея сексът не секс.

А, моля ти се, няма такъв филм от човека да зависят оргазмите на жената. Пак битува легендата, че българският мачо ще се труди и поти над мадамата, за да й "даде" оргазъм, а тя да го "получи", все едно е пощенска пратка.

Оргазмите са лесни, трудно е да не попадаш на кофти човек.

# 305
И дори да не си хрисима и да не страдаш от благоприличие, ще се съгласите, че си е рана за егото някой да те "тества" и после да каже- ми не ставаш, минавам на следващата.

точно така.
за 6те месеца - няма гаранция че докато излиза с теб си няма някоя за секс.

# 306
Мисля, че твърде много се преекспонира сексуалното пасване. Ако човекът е готин, харесва ти, не ти е физически анти, можете да си говорите, вероятността да не си паснете сексуално е нищожна. То и за секса комуникацията е важна - да нямаш сливи в устата и да си кажеш какво ти харесва и какво не. Сексуалното поведение на един човек е част от цялостното му поведение.

# 307
Ми то няма гаранция, че и като му се отдадеш, пак няма да си има някоя за секс отстрани. Или имаш самочувствие, че си толкова суперлюбовница (макар да не си сигурна дали ще получиш оргазъм), че той няма как да не е само с теб.

Айде стига, тия 6 месеца са и с цел да го изловиш, ако наистина има нещо. Ето ти една фундаментална информация, която няма да хванеш само за месец. А ако има нещо отстрани, 6 месеца са си време да реши и да прекъсне връзката, ако още не е решил.

"Мисля, че твърде много се преекспонира сексуалното пасване..."

Защото е за целите на дискусията, реално нещата не са така. Сексуално може да си паснеш с 99% от здравите и интелигентни хора. Няма нужда да чакаш супер-мачото с вълшебната пишка, който да ти "даде" оргазъм.

# 308
Както някой беше писал сексът не е награда или наказание,ако излизам с даден човек да речем месец и той ме привлича,ами защо да мъча и себе си и него,ако го има привличане от двете страни връзката ще продължи,а ако е решил че това е всичко,което е искал ще съм наясно,няма да градя пясъчни кули...а тъй като ме е привличал и сексът е бил желан и от мен няма да се чувствам прецакана....
И какво толкова ще проверя,ако чакам 6 месеца-най-много да се окаже някой със сериозни психо-сексуални проблеми.....

# 309
Както някой беше писал сексът не е награда или наказание,ако излизам с даден човек да речем месец и той ме привлича,ами защо да мъча и себе си и него,ако го има привличане от двете страни връзката ще продължи,а ако е решил че това е всичко,което е искал ще съм наясно,няма да градя пясъчни кули...а тъй като ме е привличал и сексът е бил желан и от мен няма да се чувствам прецакана....
И какво толкова ще проверя,ако чакам 6 месеца-най-много да се окаже някой със сериозни психо-сексуални проблеми.....

Съвсем дори ню-ню мъничко няма да се чувстваш прецакана? Нали знаеш, че някои хубави емоции се коригират до гадновати със задна дата?

Нали знаеш, че понякога няма да те зареже след единия секс, но може да се стигне до незавидния вариант "серийна моногамия"- тоест да те ползва удобно 3-5 години с неясен статут, да ти губи времето и да те смени с по-млада? А има случаи и по 7 години без развитие. Колко такива връзки може да си позволиш?

# 310
Но, да кажем, че даден момък стоически е устискал 6 месеца. Лягате си и той се оказва пълно дърво. И с малка пишка (предполага се, че до този момент не си я виждала). Няма ли да се окажат 6 месеца нахалост, които можеш да си спестиш ако си легнете след месец? Животът е много кратък, подобни 6 месеца са разточителство, както и да го погледнеш.
Айдее, намесихме и  размера и стана темата сто страници... Тя и без това се отклони, де.  
Затова, ако ще подлагаш мъжа на изпитание 6 месеца- още на първата седмица му забиваш въпроса колко му е голям, ей-така, между другото. Защото времето си тече и за двамата. Когато си над 30-35 г. тези 6 месеца тест са си дълъг период.
Предлагам пък във въпросниците на организаторите на тези бързи срещи да има графа "размер на атрибута" , за да няма после изненадани и разочаровани  и загубена половин година в ходене на кино и държане за ръчичка.

# 311
  • София
Въобще няма да се хвана да чакам някой няколко, 6 ми е абсурдно дълго, месеца. Ако някой ми намекне подобно нещо, директно му пожелавам "Приятен ден" и всеки по пътя си.

# 312
Ма то не се намеква, не се казва с думи! Айде, няма толкова тъпи жени, има си хитринка.

И интересно като сте такива 21-вековни, млади, динамични и интересни, толкоз ли не може да измислите хубави неща, с които да запълните 6 месеца, с флирт и напрежение, та трябва да сваляте гащите.

Че то сексът е пенсионерска работа- като станете ужасно женени и ви мързи да излизате и да харчите пари, а и няма кой да гледа децата, какво друго, освен да си стоите у дома и да се уважавате взаимно. Ама като сте моми и ергени...има други работи за правене, па облечете се, наконтете се, разходете се да ви видят какви сте хубави, да ви се зарадваме...те седнали секс да ми правят:)

Миленака, интересно ми е ако някой ти предложи вечери, концерти, пътуване, разговори, изобщо- много хубаво прекарване, ти какво ще кажеш- твърдо нье, аз си търся е§аньето...ни моа да тъ чакъм...

# 313
  • София
Ама, Мамасита, сексът е от хубавите неща, все пак.   Laughing  Или?

# 314
Да, но е едно от хубавите, други неща могат да го изместят.

Освен това сексът е по-ангажиращ, отколкото концертите. Да, знам, тука всички сте с железни вагини, изобщо не чувствате никакво "употребяване", нито дори наночастица жегване на егото, ако се окаже, че са искали само секс.

А и аритметиката е лесна: в стабилната връзка има възможност за повече секс, с повишаващо се качество и с така търсените оргазми, плюс липса на драма. Мисля, че си заслужава и постигането на една такава връзка ще даде по-голямо нетно количество секс, отколкото прескачане на легла в търсене на и аз не знам какво.

Общи условия

Активация на акаунт