Смешки от форума - 23

• 118 828
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Аз цялото не го разбрах  Blush

# 406
"вайръл" не разбрах какво е, но си представих Марта /предполагам Вачкова/ как играе гангнам стайл. Mr. Green

Цитат
счетовидната

hahaha hahaha

# 407
  • София, Младост 2
Вайръл (от вирус идва) викат на тия клипчета, които се разпространяват като пожар в интернет и се споделят по милиони пъти във фейса и т.н. - обикновено наистина са някакви мега-простотии, макар че има и свежи, а понякога даже и смислени неща.

# 408
И нагледен пример мога да дам - малкия ми син все записва  някакви творчески негови песни на телефона ми, едната ме впечатли много ,нищо че не разбрах за какво пее...някакъв пай там /може да е бил и гладен/ , но такива висоти  даваше на този пай, пай, пайййй /тук вече  и Марая Кери би замлъкнала - толкова е добър/ , че  сбърках и го похвалих. Той пък веднага  взел да врънка батко си да го качи в Тубата. Батко му обаче, железно-хладнокръвно го порязал- ако искаш да е  вайръл,докато врещиш трябва да подпалим и стаята  Rolling Eyes

# 409
В "Звездни стажанти" имаха такава мисия - да направят забавно клипче, което да се споделя в интернет. От темата за стажантите е този цитат. Peace

# 410
  • София
а, обяснили сте, мерси Simple Smile
може би не цитирах правилно.

# 411
  • Шотландия
Вайръл (от вирус идва) викат на тия клипчета, които се разпространяват като пожар в интернет и се споделят по милиони пъти във фейса и т.н. - обикновено наистина са някакви мега-простотии, макар че има и свежи, а понякога даже и смислени неща.
Мерси на всички за обясненията. Аз вайръл знам какво е, живея в англоговоряща страна, но и с него ми убягна смешката, може би защото не схванах контекста. Мартина Вачкова вече за слюхана лелка ли минава? Хич не се сетих за нея в тоя контекст.

# 412
Цитат
Shocked Shocked Shocked
Тази сутрин беше малко по студен климата от този през последните дни... имам на предвид в софия, защото си беше истинско циганско лято напоследък...........
но семейството на долния етаж не спря с простотиите и нелогичните действия и постъпки  Sick Sick Sick Sick Sick Sick
Сина им е на възраста на моя и имаше рожден ден преди няколко дни не знам кога точно не помня такива излишни дати и му купили от ХИПОЛЕНД магазини един комплект с карта за търсене на скрито сакровище но то според мен се ползва лятно време и днес онова дете на съседите звъни на вратата и казва на сина ми да си поиграят пред блока и майка му била там и щяла да присъства направили картата със сакровище само трябвало да търсят........ сина ми беше на плуване и точно се беше прибрал и косата не му беше исъхнала ама го пуснах защото си мислет че не е толкова голяма тъпотия тая играчка..
Та както и да е прибира се той след 2 часа и полвина и целия мръсен и мокър в кал..... като го питах както правели с голяма усмивка ами търсихме го...... и майката на онова съседче била там и го видяла как се калят и нищо не направила........ сега ако настине ще отида и ще й кажа тя да дава пари за лекарства защото вече догуша ми идва от неоместни постъпки и глупави хора! #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Shocked Shocked Shocked

# 413
  • sofia
Цитат
Shocked Shocked Shocked
Тази сутрин беше малко по студен климата от този през последните дни... имам на предвид в софия, защото си беше истинско циганско лято напоследък...........
но семейството на долния етаж не спря с простотиите и нелогичните действия и постъпки  Sick Sick Sick Sick Sick Sick
Сина им е на възраста на моя и имаше рожден ден преди няколко дни не знам кога точно не помня такива излишни дати и му купили от ХИПОЛЕНД магазини един комплект с карта за търсене на скрито сакровище но то според мен се ползва лятно време и днес онова дете на съседите звъни на вратата и казва на сина ми да си поиграят пред блока и майка му била там и щяла да присъства направили картата със сакровище само трябвало да търсят........ сина ми беше на плуване и точно се беше прибрал и косата не му беше исъхнала ама го пуснах защото си мислет че не е толкова голяма тъпотия тая играчка..
Та както и да е прибира се той след 2 часа и полвина и целия мръсен и мокър в кал..... като го питах както правели с голяма усмивка ами търсихме го...... и майката на онова съседче била там и го видяла как се калят и нищо не направила........ сега ако настине ще отида и ще й кажа тя да дава пари за лекарства защото вече догуша ми идва от неоместни постъпки и глупави хора! #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Shocked Shocked Shocked
Цитат
Как` Сийка Потребител
Re: Шокиращи действия на хората в съседство с нас
♥0 сб, 23 апр 2016, 21:26    #3 
Цитирай
Щом не са яли сладолед, какво ти пука?  Mr. Green

# 414
Цитат
Shocked Shocked Shocked
Shocked Shocked Shocked
  hahaha Даа, днес климатът беше малко студен.
Ще го пратиш ли и в правописната или да вадя думичките?

# 415
Циганско лято бил климатА, не четеш. През април обикновено е циганско лято, много ясно.

Представям си тази да ми е съседка и да дойде да ми иска пари за лекарства заради нелогичните ми действия. Всъщност това не може да е истина.

# 416
Предната й тема беше не по-малко шокираща- купила маратонки Адидас на дъщеря си, като й набила в главата, че били много скъпи. Ама малката  като отишла на училище децата забелязали грешно изписаната марка и й казали, че били ментета. Класната на свой ред обяснила, че марката няма значение, важното е че майка й й е направила подарък и прочие, ама пак  била за бой, според майката. Много неразбрана жена, все не случва на хора.... Peace

# 417
Циганско лято бил климатА, не четеш. През април обикновено е циганско лято, много ясно.
Представям си тази да ми е съседка и да дойде да ми иска пари за лекарства заради нелогичните ми действия. Всъщност това не може да е истина.
Joy О да, циганското лято как го забравих, тъкмо му е времето.
Не се знае - ако имаш много неОместни постъпки може и да дойде възмОтена г-жата.

Предната й тема беше не по-малко шокираща- купила маратонки Адидас на дъщеря си, като й набила в главата, че били много скъпи. Ама малката  като отишла на училище децата забелязали грешно изписаната марка и й казали, че били ментета. Класната на свой ред обяснила, че марката няма значение, важното е че майка й й е направила подарък и прочие, ама пак  била за бой, според майката. Много неразбрана жена, все не случва на хора.... Peace
Може ли линк, моля?

# 418
Цитат
Здравейте, мами!!!
Току-що със синковеца се връщаме от детската площадка и още не мога да се съвзема от безумната случка която ни сполетя!!  #Crazy
Малкия е на 7 и досега бяхме в кварталната градинка въпреки ,че вали. Той настояваше да излезем. Излязохме и той точно се заигра и пристигат моля ви се две безумни майки от квартала с децата си(изначало не ги харесвам)
Децата им са  #Crazy на по 8 и 9 години и понякога играят със сина ми въпреки че им ограничавам контактите
Те пристигат с една голяма кутия сладолед  newsm78 с няколко лъжици а навън вали духа,студено е! Седнаха майките на една пейка а децата на другата и моя син ги видя отиде при тях а те ядат и се тъпчат със студен сладолед!!! Малкия ми поиска при което аз отидох при майките и ги попитах що за наглост и безобразие
При което те не се засрамиха изобщо и продължиха да си говорят дори после предложиха ледено студена кола от фризера на синовете си!'
Къде живеем и докога тези безумия трябва да се приемат за нормални??? Кога ще се сложи край

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=877175.msg31758782#msg31758782

Случаенос? Не мисла!  Whistling

# 419

Общи условия

Активация на акаунт