Смешки от форума - 23

• 118 785
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
Ама момичета, наистина има такова масло  Grinning

Ама тя смешката е в нежеланото обезкосмяване, аз така го разбрах. Последно, какво прави това масло - окосмява или обезкосмява? Mr. Green

# 466
 Не съм видяла Joy Joy Joy

# 467
пречи на гадния космак да никне на воля  Mr. Green

# 468
Бубанка, не четеш! Naughty То е при нежелано обезкосмяване, помага на космите да растат силни, дебели и черни. И завинаги забравяте за нежеланото обезкосмяване. bowuu

# 469

Не е точно така. Мислех да го пробвам, но от темите тук и на други места се разбра, че действа само докато се ползва  Mr. Green И не ги премахва, а ги изтънява. Като спреш маслото, почва да си расте както преди.
Сори за спама.  Laughing

# 470
Бубанка, не четеш! Naughty То е при нежелано обезкосмяване, помага на космите да растат силни, дебели и черни. И завинаги забравяте за нежеланото обезкосмяване. bowuu

моите са си такива - гъсти, черни и прекрасни, няма нужда да ги храня допълнително с блажно  Mr. Green

Скрит текст:

Не е точно така. Мислех да го пробвам, но от темите тук и на други места се разбра, че действа само докато се ползва  Mr. Green И не ги премахва, а ги изтънява. Като спреш маслото, почва да си расте както преди.
Сори за спама.  Laughing

мислех, че спира растежа напълно докато мажеш - не знаех, че само ги вталява  Confused
наистина съм чела през ред  Laughing

# 471

моите са си такива - гъсти, черни и прекрасни, няма нужда да ги храня допълнително с блажно  Mr. Green

Ха ха, и това си е смешка  Joy
Скрит текст:
И аз се надявах, но не. В началото имаше доволни потребителки, а после няколко установиха, че като го спрат, пак си идва старото положение.
Абе карай, поне зимата ще ни е топло като не се обезкосмяваме.  tooth

# 472
  • Карлово
Цитат на:  link=topic=630153.msg33001656#msg33001656 date=1461680442
Много обичам шампоан фъстък и ако ме напътните към такава рецепта ще съм благодарна.
Ах този редактор hahaha

# 473
Преди малко пиша във ФБ на зъболекаря си и се обръщам към него с "Любо", а това чудо го преправи на "Любов". Той вярно, че е симпатичен и разведен, но все пак и ММ му е приятел.  newsm78

# 474
Преди малко пиша във ФБ на зъболекаря си и се обръщам към него с "Любо", а това чудо го преправи на "Любов". Той вярно, че е симпатичен и разведен, но все пак и ММ му е приятелnewsm78
На много хора и това не им пречи... Whistling Laughing

# 475
  • Карлово
Депутатите бяха категарични, че гласът на българските граждани трябва да бъде чут, но изразиха съмнение в конскитуционносъобразността на част от питанията.

# 476
Имах предвид, че ще в майчинство за третото още 2 години поне, а след това не знам. Градини, у-ща, ваканции, бягане напред-назад и чудесии.  ooooh!

Мамасита, тресни на масата чифт баби и прибери пода.  Laughing

Страхотно!  hahaha

# 477
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Депутатите бяха категарични, че гласът на българските граждани трябва да бъде чут, но изразиха съмнение в конскитуционносъобразността на част от питанията.

мухахаха  ooooh!
трябваше да вдигнат и плакати с  "непротивоконституциоснователствувайте!"

Blush назад съм с материала  Blush кои са конституцинесъобразните въпроси? Blush
всъщност кой за какво се бори?

# 478
  • Карлово
A-a-a не четеш консКитуционносъобразността . Нещо за коне става въпрос. Thinking

# 479
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Crazy ЖДНБ! мерси, че ми отвори очите  Sunglasses
конски туци!
ей с'я ще впрегна Гуги да намери к'о чудо е т'ва.

Общи условия

Активация на акаунт