Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 49

• 62 172
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
Момичета има изписани хапчета от имунолози и контрола след 45 дни.Ако я направя на 43-я ден дали ще е проблем,че като смятам тогава ще ми е удобно за отсъствам от работа, а и после идват Великденските празници и незнам как ще работят.Или да я направя след 45-я ден newsm78
   На мен ми изписаха витамини и контрола след 45 дни,но тъй като всички показатели са ми в норма немисля да ходя на контрола...
На мен при положителен тест, ама и аз не мисля да я правя при отклонение от нормата с 1, дано не сгреша, но не мисля, че изобщо има там някакъв проблем, а и те това казаха като им звънях да питам.

# 196
Момичета има изписани хапчета от имунолози и контрола след 45 дни.Ако я направя на 43-я ден дали ще е проблем,че като смятам тогава ще ми е удобно за отсъствам от работа, а и после идват Великденските празници и незнам как ще работят.Или да я направя след 45-я ден newsm78
   На мен ми изписаха витамини и контрола след 45 дни,но тъй като всички показатели са ми в норма немисля да ходя на контрола...
На мен при положителен тест, ама и аз не мисля да я правя при отклонение от нормата с 1, дано не сгреша, но не мисля, че изобщо има там някакъв проблем, а и те това казаха като им звънях да питам.
Не няма да сгрешиш споко и аз говорих с доктора той каза че са длъжни да напишат някакви препораки но щом няма отклонения няма нужда само да се дават пари.

# 197
Ако вярно съм разбрала Начита, в Надежа правят по + - - 30 трансфера на ден. Е, аз както го смятам, ако тия от Чикаго работят с това темпо, за 1 месец само ще имат работа? newsm78
Толкова ли са им плодовити жените и нямат проблеми, или е толкова скъпо, че е непосилно за огромна част от населението, или има безброй клиники , не знам. Но едва ли са повече оттук, а Чикаго е малко под 3 000000, а ние сме 2 000000 ( с нелегалните).
Нещо се хвърлих в разсъждения....... При цялата отратителна ГМО, дето я ядат и те си я и измислиха, при тия отвратни фаст фуудс, мазно във всичко (приятели, живеещи там са ми разказвали - абе на външен вид храна, която познаваш и като я вкусиш....... ма-а-азно...., зеленчуци, плодове - пластмаса, ужас!) НЯМА човек, живял, в Щатите, който първите 1-2г. да не е качил 10-15кг, гаранция.
Е, при това нездравословно хранене, как са по-добре репродуктивно от нас??? newsm78
И са дебели като свине, с това специфичното тяхното напълняване, буквално като Мишелини, от формите на тялото не остава абсолютно нищо, все едно човека е с дунапренов костюм за филм - никой друг народ не напълнява така!!!
 Е, че тия ли ще са по-добре репродуктивно от нас???

# 198
Просто има много повече клиники, а и колкото мишелини има, също толкова много са и ненормалниците на тема здравословен начин на живот.

# 199
Според мен всичко е пиар и всичко е пари в Щатите. Дори се съмнявам, че манипулират данните.

# 200
Освен това в Щатите е разрешено и сурогатното майчинство, а то не влиза в тези статистики, защото гледах такива отделно за него. Др.угото, което там е доста добре прието е осиновяването, предимно на деца от по-бедни страни. В България все още има предразсъдъци на тази тема, защото повечето деца в домовете са циганчета, а не всеки е готов да осинови циганче.

# 201
Благодаря Ви!Имам още време и ще преценя,че ще искам да го съчетая и час при д-р Начев,че сме от далече.До колкото знам той няма точно определен ден в който работи в клиниката,просто е един ден там и ще трябва да проверя кога точно ще е на работа.

Всеки месец д-р Начев прави консултации в различни дни в Надежда, за месец април вече има дата.

Благодаря

# 202
на 23 април е датата за Начев в Надежда

# 203
на 23 април е датата за Начев в Надежда

Благадаря,но ще ми е рано още,ще чакм за по-късна дата.Разбрах,че и Мойчин дом преглежда дали ще мога там да отида, ако в Надежда не ми е удобно.Някой знае ли как стоят нещата за там

# 204
ivanaivanova, аз съм ходила в МД-София. Преглежда в партерното помещение. Влизаш през централният вход, завиваш в дясно след информацията/регистратурата (има табелка за ендокринолията ако не се лъжа), после минаваш през коридора, стигаш до другото крило, слизаш надолу по стълбите, после в ляво. Там има отново регистратура. Завиваш наляво след нея и първата врата на среща е неговият кабинет. Няма часове. Просто отиваш и чакаш. Преглежда там всеки ден до 13:00 по моя информация от Дек миналата година.

# 205
  • В сърцето на любимия човек
Най-добре се обаждайте на Начев по телефона кога приема в МД, защото води лекции на студентите доста често. В началото на месеца ходих при него и от цялата седмица, само един или два дни имаше прегледи, в останалото време беше на лекции.

# 206
Още веднъж благодаря,като наблежи времето за следващия преглед ще му звънна. Simple Smile

# 207
Не знам,дали манипулират статистиката. Но в Щатите и контрола е по-сериозен.

# 208
За тези, които се интересуват. Турски специалисти /от Мемориал/ ще консултират безплатно в София на 8 и 9 април.

http://www.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cDovL21lZGlhLmZyYW1hci5iZy … 3I21zZzMyODMzOTc3

# 209
Аз ако мога ще отида! Mr. Green
Благодаря за поста Hug

Общи условия

Активация на акаунт