Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 49

• 62 161
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
 Embarassed И аз ги четох тези неща и разните там статистики и методите за статистики преди да започна.
И в Индия статистиката четох, и в Обединеното кралство.Интересна ми се стори тази в Турция.
Но според мен високият процент успеваемост е нереалистичен и предлага някаква уловка.

# 181
Според мен по-скоро липсата на каквато и да била статистика е уловка. В България си избираме клиниките на метода рекъл-казал из форуми и медии.
Не вярвам високия процент успеваемост посочен в американските клиники да е фалшив, защото там за подобно нещо ще ги осъдят без да им мигне окото. По-скоро имат по-малко пациенти, отколкото нашата например. Това 30 трансфера в Надежда ги правят за ден-два..... , а в линка, който дадох е за цяла година на възрастова група над 40г.

Герда, търсих статистика на Мемориал, но не открих. Можеш ли да ми дадеш линк?

Мохини и аз не намерих друга. Само ВИЦ има за последната година.

# 182
Критерият за процента е уловката.

# 183
  • София
Според мен има разлика огромна в това да взимаш предимно пациенти под 35 г. и  да извършваш 50-100 процедури годишно и да вземеш всякакви пациенти, включително и такива неуспели в други клиники и да правиш 400-500 и нагоре инвитро процедури. Много ясно, че резултата при първите ще бъде по-висок.

# 184
Да, Магнолия е права. Повечето клиники в България селектират пациентите,хубавото е,че в нашата не го правят.

Последна редакция: пн, 28 мар 2016, 07:17 от Анонимен

# 185
Искам да изкажа възхищение и поклон пред д-р Петрова вътрешни болести от клиниката. Невероятен специалист! Мога само да Съжалявам ,  че не съм отишла по-рано при нея!  bouquet

# 186
  • София/Стара Загора
Искам да изкажа възхищение и поклон пред д-р Петрова вътрешни болести от клиниката. Невероятен специалист! Мога само да Съжалявам ,  че не съм отишла по-рано при нея!  bouquet
Ти за какъв проблем ходи при нея, ако е удобно да споделиш

# 187
Имах диагноза гастродуоденит неуточнен и се борец 3 месеца с болки, лекари и лекарства.  Оказа се камък в жлъчката. Двама нейни колеги са ме претупа ли преди това. Сега не знам какво следва, като излязат изследванията ще говорим, но определено вече знам че съм в добри ръце!

# 188
Момичета има изписани хапчета от имунолози и контрола след 45 дни.Ако я направя на 43-я ден дали ще е проблем,че като смятам тогава ще ми е удобно за отсъствам от работа, а и после идват Великденските празници и незнам как ще работят.Или да я направя след 45-я ден newsm78

# 189
Момичета има изписани хапчета от имунолози и контрола след 45 дни.Ако я направя на 43-я ден дали ще е проблем,че като смятам тогава ще ми е удобно за отсъствам от работа, а и после идват Великденските празници и незнам как ще работят.Или да я направя след 45-я ден newsm78

Най-добре звънни на имунолозите в клиниката и питай тях. Смятам, че ще получиш най-правилният отговор по този начин.

# 190
И при мен беше така, но когато тръгнах да се пазаря с тях да направя контролата по-рано, ми казаха, че няма проблем. Най-рано да се изследвам на 30-ия ден ми казаха. На мен просто ми предстоеше ЗЕТ и исках да видя дали показателите са се подобрили за да ми позволят ЗЕТ. Дори за 30 дни имаше подобрение.

# 191
   На мен ми изписаха витамини и контрола след 45 дни,но тъй като всички показатели са ми в норма немисля да ходя на контрола...

# 192
  • София
Не съм се записала в темата и се чудя защо не ми излиза.
Намърдвам се да си ви следя.

# 193
Благодаря Ви!Имам още време и ще преценя,че ще искам да го съчетая и час при д-р Начев,че сме от далече.До колкото знам той няма точно определен ден в който работи в клиниката,просто е един ден там и ще трябва да проверя кога точно ще е на работа.

# 194
  • София
Благодаря Ви!Имам още време и ще преценя,че ще искам да го съчетая и час при д-р Начев,че сме от далече.До колкото знам той няма точно определен ден в който работи в клиниката,просто е един ден там и ще трябва да проверя кога точно ще е на работа.

Всеки месец д-р Начев прави консултации в различни дни в Надежда, за месец април вече има дата.

Общи условия

Активация на акаунт