Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 49

• 62 140
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
Когато отивам на трансфер, имам чувството че попадам във филм с Джеймс Бонд. Тъмни стаички, приглушени светлини, музика, облечени като нинджи и говорят в слушалки...С тия декларации на всяка крачка филма вече не е толкова мистичен. Това само в кръга на шегата.
Акушерката Алекс ми разказва, че имали скоро случай на жена, която подала май оплакване ли или там е вдигала скандали точно не разбрах, но претенциите били, че се правили някакви неща и никой нищо не и обяснявал...та Стаменов полудял и наредил за всяко нещо да има доклад и декларация за съгласие преди това.

# 151
Много хубаво го е измислил, само непосредствено пред тъмната стаичка не ми е комфортно да подписвам и да чета, защото ми се ходи много до тоалетна.

# 152
Имам едно въпросче. Попълних си онлайн въпросника за първичен преглед. Накрая не ми каза нищо. И така вече мина месец-два, никой не ми се е обадил. Питах на регистратурата обясниха ми, че трябвало да мине лекарска комисия, някой лекар да ме избере и тогава, понякога и по 2 месеца... Обаче аз вече почвам да се съмнявам дали изобщо ми е там попълненото и дали да не попълня пак. Някой бил ли е в подобна ситуация.
Аз се обадих и помолих да проверят дали е получено - казах си ЕГН-то и веднага ми излезе името, защото ми го казаха. Иначе чаках месец и нещо-два да се обадят за час, но поне се успокоих, че не чакам напразно.

# 153
Мерси за инфо за нови декларации. То все ще се намери някой да не е доволен и да търси гаранции за нещо /животът/ дето Господ го дава.

# 154
Това с тези декларации трябва да е въведено последните месеци, защото октомври, когато правих трансфер, нямаше такива неща.
Според мен пък с право пациентката е поискала да бъде информирана. Голяма част от информацията я научаваме тук във форума чрез споделяне, а не е редно.
Трябва да започнат и да пишат в ембриологичните доклади качеството на ембрионите, както и да направят самите ембриолози по-достъпни за пациентите. То по-лесно до Стаменов да се докопаш, отколкото до някой ембриолог  Mr. Green

# 155
Nachita, мен Персенска все ме поправяше, че не са ембриолози, а биолози.За качеството наистина би бил одобре да се обозначава по някакъв начин, а не да ми казват"хубав", "бавен", "разделил се е" и т.н.

# 156
Nachita, мен Персенска все ме поправяше, че не са ембриолози, а биолози.За качеството наистина би бил одобре да се обозначава по някакъв начин, а не да ми казват"хубав", "бавен", "разделил се е" и т.н.

Е нали има и едното и другото - биолози и ембриолози. Едните са на първия етаж, другите скрити някъде нагоре  Mr. Green Даже и в сайта на клиниката са разделени и пише кой какъв е.

# 157
Ами тя  коментираше точно тези, които звънят всеки ден да ни информират след пункията.

# 158
Много е интересно, ако на някой дето е дал сума средства за диагностика на ембриони му кажат и на него "хубав, лош, бавен" дрън-дрън.

# 159
Тези, които звънят след пункциите, сами се представят като ембриолози.

# 160
Да и на мен акушерка ми каза, че някаква жена се е оплакала, че са и правили неща, за които тя не е била информирана и не и е било разяснено.
С последния опит разбрах, че няма ембриологичен доклад освен снимките и бр. на клетките, което много ме учуди. Смятам, да си взема досието, за да си направя равносметка, за последните две години, та, ще видим какво, ще ми дадат за ембрионите. Ако нямам доклад, смятам, да се срещна с някой от тях и да ги помоля, за такъв, да видим те дали, ще си спомнят, за качеството. Много ме съмнява.

# 161
В клиниката не правят ли снимки на ембрионите? Нали трябва да знам за качеството им, на колко клетки са. 

# 162
Ами на мен ми дадоха снимка на 2-те ембриончета които ми трансферираха, но от нея не се разбира нищо. Както и от ембриологичния доклад според мен нищо не става ясно, там пише само на кой ден на колко клетки са били разделени и това е.

# 163
  • Бургас
Брей, всичко това не е хубаво. Аз преди година не стигнах до трансфер, но се оказва, че с право се ядосвам за липса на информация

# 164
Момичета може ли да ми кажете защо изписват Естрофем след пункция
Благодаря ви предварително  Hug

Общи условия

Активация на акаунт