Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 49

• 62 129
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Дааа, ако случайно не ми стигнат парите нали няма да ме върнат Mr. Green
Дано някой се включи с инфо за това "нещо"... Simple Smile

# 136
Да прати смс на докторката си с въпрос - казала е, че трябвало преди трансфер да мине през нея, за да й поставят нещо, какво нещо ще поставят?Ако докторката почива няма да може да провери картона и да отговори, за това може би понеделник.

# 137
Каква декларация? Това е нещо ново или е за ДЯ? Няма да те върнат за пари.

# 138
  • София
Манди,благодаря за темата! Да се напълни с много радост и сбъднати мечти!
Магнолия, честито от мен ! Лека бременност и щастлив финал!  Hug
 За всички момичета ,които чакат пожелавам борбени яйчица и успешни трансфери ! stork-boy stork-girl
Пънче,едно момиче ме пита дали може да остави неизползвано Фракси в болницата . Какво каза др Стаменов,ако някое момиче го е питало ?
 От мен момчешки прашец и да ни  стискате палци за феталната морфология !
babydust7babydust7babydust7babydust7babydust7babydust7babydust7

# 139
Анджи, ММ е с тератозоспермия, морфологията му е 5%. Дали Спимен ще помогне? И в каква доза да пие?
Ина, декларацията е нова, попълва се преди да ти поставят лепило, РВМС, зарзио.

# 140
А какво дават за подписване точно преди да влезеш в залата за трансфер - много писано има, цял лист букви и думи, но аз толкова се бях ошашкала, че просто подписах, за да влизам, че много ми се ходеше до тоалетна.

# 141
Протокол, на който лекарят вписва броя Е, които поставя в матката.

# 142
Анджи, ММ е с тератозоспермия, морфологията му е 5%. Дали Спимен ще помогне? И в каква доза да пие?
Ина, декларацията е нова, попълва се преди да ти поставят лепило, РВМС, зарзио.
    При нас също в епикризата пише тератозооспермия и в ембриодокладите винаги пише 8-9 % но доктора каза че това не е проблем и не ни каза да пие нещо.

# 143
Никога не съм подписвала нищо в деня на трансфера. Само пакета документи, които дават преди пункция.

Всички ли подписвате такива декларации за броя Е?

# 144
Никога не съм подписвала нищо в деня на трансфера. Само пакета документи, които дават преди пункция.

Вече преди трансфера се подписват страшно много деклараций,за лепилото и за зарзиото също

# 145
  • София
аз всеки път попълвам някакви неща преди трансфер, ама може и за размразяването да са  Rolling Eyes
вече нищо не чета, само се дразня, че много трябва да пиша и то все едно и също.

# 146
аз всеки път попълвам някакви неща преди трансфер, ама може и за размразяването да са  Rolling Eyes
вече нищо не чета, само се дразня, че много трябва да пиша и то все едно и също.
И аз така, само като видя купчината бумаги и ми се повръща Mr. Green

# 147
  • Пловдив
Може ли някой да каже какво се слага точно преди трансфер и колко струва?
Персенска ми каза като излизах вече от кабинета да мина преди трансфера да ми сложела нещо. Какво ли ще е то? Толкова набързо го каза, че вече бях излязла и не можах да питам ooooh!
Доколкото разбрах от позната след трансфер, малко преди него слагат някаква среда ... но точно каква и тя не е разбрала. Не се плаща. Може би да е от средата в която отглеждат ембритата?!?

# 148
Имам едно въпросче. Попълних си онлайн въпросника за първичен преглед. Накрая не ми каза нищо. И така вече мина месец-два, никой не ми се е обадил. Питах на регистратурата обясниха ми, че трябвало да мине лекарска комисия, някой лекар да ме избере и тогава, понякога и по 2 месеца... Обаче аз вече почвам да се съмнявам дали изобщо ми е там попълненото и дали да не попълня пак. Някой бил ли е в подобна ситуация.

# 149

Да, точно преди да влезеш в залата, пред нея в коридора доктора те вика, говори в слушалката с ембриолозите, след това с две думи решавате броя, той се подписва и вписва колко Е връща, ти се подписваш и това е! Останалите бумащини подписвах долу, една горе в тъмната стаичка (не си спомням точно какво беше).

Общи условия

Активация на акаунт