Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 49

• 62 120
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Герда, добре съм, чакам си резултатите от генетичните, хламидия, уреа,мико и т.н. Цветков каза, че от всички, дето съм пуснала само от генетичните има смисъл. Сега съм на естрофем, ще ме проследи за биопсия. Искаше даже да правим пак стимулация, докато съм под действието на блокиращата. Но не знам не е ли твърде натоварващо - психически, физически и финансово. А вече не мога да взимам и отпуск за стимулиране, най-рано есента... Ще трябва да се пътува и лавира някак между смените...
Тери, аз също изпитвам колебания, но последния път повече говорихме и това ми подейства успокояващо някак.

# 631
  • София
За това при док Стаменов всички негови указания се записват.
Дори го подчертава, това го запишете.
и после не ги чете, ако не му напомниш  Crazy

# 632
Елба, разбирам те, и аз се изсилих и направих за много кратък период трансфери един след друг.
Но не съжалявам. Трябва да има динамика, защото времето ми е много ценно и най-големият ми страх е да не стигна 6-8 трансфера без да променям нищо.

# 633
Бамба, Електра, благодаря  Peace
След последния неуспех бях решила да се прехвърлям при друг доктор в клиниката и питах как става- заявяваш, че искаш и чакаш около 2- 3 месеца, като, ако е след неуспешен опит, задължително се минава на коментар при лекуващия в момента.
За д-р Шефкетова в момента най-малко се чака.

Последна редакция: пн, 11 апр 2016, 14:45 от та.ра

# 634
  • София
nevena, в петък сигурно сме се засекли пред кабинета Simple Smile
А ако искам коментар на Стаменов по моя случай, пак ли много се чака? И лекуващия лекар ще разбере вероятно, дали ще се обиди?

# 635
  • София
Шакира, аз имам изследвани кръвни имунологични, които показаха ембриотоксини и Нк клетки, ако не греша, а имунологичната биопсия е ок.
За това питах каква е разликата между двете изследвания  newsm78.

# 636
  • В сърцето на любимия човек
Разликата е, че може да имаш отклонения в кръвната проба без да имаш такива в маточната лигавица.
Мисля, обаче, че при отклонение в биопсията, винаги излизат отклонения и в кръвната проба.

# 637
  • София
при тихомирова сигурно изобщо не се чака.
миналата седмица видях че преглежда в кабинета на цветков и шефкетова, имаше си неин си график.
ама дали са нейни пациенти или само проследява не знам  newsm78

# 638
INA-73, при двете ми хиперстимулации в друга клиника, ме назначиха Цетротид за 4 дни. Действието му в случая беше да овладее множеството фоликули да не се спукат. Не е приятен, защото на мястото сърби и леко се подува, но поне бързо отминава.  Peace
Мерси за отговор. Аз съм далече от хиперстим-я. Назначен ми е, че един Ф. изпреварва други. Като видях хормони и се ошашках. Чакам за преглед да видим дали ще плача или ще се радвам  Mr. Green

# 639
  • София
колко са страшни тия хормони  newsm78

# 640
Разликата е, че може да имаш отклонения в кръвната проба без да имаш такива в маточната лигавица.
Мисля, обаче, че при отклонение в биопсията, винаги излизат отклонения и в кръвната проба.
  не е вярно аз имам отклонения в биопсията и нямам никакви отклонения в кръвта.Аз съм доволна от Цветков просто и той като всички е много натоварен.И другите Доктори също забравят и пропускат доста неща казват другите момичета.Аз ако нещо е забравил му го напомням и какво сме говорили да правим и всичко е наред.За Шефкетова,Цветков каза че пак е бременна то и личи вече,понеже днес тя ми прави пункцията и няма да работи още дълго,тъй че няма смисъл да се местите при нея.

# 641
Аз също съм доволна от Цветков,мисля,  че е важно, независимо кой е лекуващият ни лекар, да му имаме доверие, иначе ще подлагаме на съмнение всяко действие, а това е огромен стрес.
Миналият път като бях в клиниката, видях Шефкетова и ми направи впечатление симпатично коремче, като я видях да яде, вече бях сигурна, че е бременна, предишният път винаги когато я видех ядеше Heart Eyes

# 642
За това при док Стаменов всички негови указания се записват.
Дори го подчертава, това го запишете.
и после не ги чете, ако не му напомниш  Crazy
Абсолютно Joy Joy Joy

# 643
  • София
Аз почти всеки път с влизането напомням директно за какво съм. За всеки случай.
Може ли да ми кажете на кой ден съм от цикъла.... На 02.03 беше трансфера, кървенето започна от 14.03, чхг-то, спадна между 21-24.03. На 24.03 спрях лекарствата и до седмица се беше изчистило всичко. Та кой ден да броя за първи не знам.

# 644
колко са страшни тия хормони  newsm78

Тя Тимева правилто ми казваше навремето -не ги гледай хормоните, само ще се стресираш!
Ще има пунция.
Питах, ще работят по Великден с олекотен график. Бамба  bouquet

Последна редакция: пн, 11 апр 2016, 17:57 от -INA-73

Общи условия

Активация на акаунт