PhytoCode - Качествена българска козметика /Тема 6/

• 151 599
  • 763
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Здравейте,
някой ако ползва успешно шампоана, може ли да ми обясни дали прави нещо специално? Аз го разтварям в малко шишенце и го впръсквам по скалпа, леко втривам и отмивам обилно. И вече 2 пъти не успявам да си измия хубаво косата, хем единия път даже повторих  Sad

Последна редакция: вт, 05 апр 2016, 16:21 от Magrat*

# 76
  • В полите на Пирин планина
В смисъл, че шампоанът не ти измива добре косата ли?

Аз за трети път вземам шампоана и проблеми нямам. Направо изпомпвам 2-3 помпички, намокрям добре косата и разтърквам. Дори бих казала, че косата ми се омазнява по-малко с него. След шампоана ползвам маската в момента. Нанасям на цялата коса, вкл. и корените от нея.

# 77
  • София
Здравейте,
ще се радвам и аз ако се включат и други дами, използвали шампоана, защото за него сякаш най-малко се е коментирало. Аз съм с много чувствителен скалп и бързо омазняващи се корени, права, средно гъста коса, в момента с омбре. Дали според вас този шампоан ще е подходящ за мен?
А относно другите продукти, които съм ползвала мога да споделя, че от крема за лице 35+ съм изключително доволна, вече за пети път си купувам от него. Измивния гел за лице, интимния гел, кремчето с невен, както и от маската за коса също съм много доволна, единствено не можахме да се спогодим с матиращия крем (35+), с който не усетих никакво матиране, даже напротив и с кремчето Ред аут, чиято миризма просто не можах да понеса (иначе може и да е много хубаво).
Други продукти на Phytocode не съм използвала.
Ще се радвам, тези от вас, които са ползвали шампоана да споделят мнение.

# 78
Косата ми е права, с мазни корени и сухи краища. Пробвах шампоана от тестер и установих, че този продукт не е подходящ за мен.

# 79
  • Варна
Възползвах се и аз от намалението и поръчах крема за суха кожа, който ще ползвам нощем и матиращия 20+
Вторият не съм ползвала по-рано, предполагам, че е доста лек и ще го пазя за лятото.

# 80
...и с кремчето Ред аут, чиято миризма просто не можах да понеса (иначе може и да е много хубаво).
Странно, той е без аромат  newsm78 поне аз не усещах нищо.
При мен обаче беше много лек, въпреки че съм с комбинирана кожа.

# 81
  • В полите на Пирин планина
Ще се радвам, тези от вас, които са ползвали шампоана да споделят мнение.

Аз харесвам шампоана. Косата ми е доста чуплива, мека и фина. Лесно се слепва и заплита. В момента го ползвам за трети път и отново бих си го взела.

# 82
На мен една продавачка ми го хвалеше шампоана против пърхот и себореен дерматит Rolling Eyes

# 83
И аз днес си взех кремчето за суха кожа от пощата, имам и мостричка на крема Ред аут  Crazy
Предният път се изпъпчих от него, сега се надявам да се харесаме, кремчето за суха кожа съм сигурна, че ще ми допадне  Heart Eyes

# 84
  • София
Косата ми е права, с мазни корени и сухи краища. Пробвах шампоана от тестер и установих, че този продукт не е подходящ за мен.
А кое по-точно не ти хареса в него - косата по-бързо се омазняваше или нещо друго?

# 85
Да, омазняваше се бързо, а докато беше чиста, също стоеше залепнала по скалпа.

# 86
  • София
Ясно. Благодаря за информацията, Linofrina  Hug

# 87
Номинациите за BSB Innovation Prize 2016 са обявени на страницата им във фейсбук:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=13180687982083 … d=324996244182276

# 88
Номинациите за BSB Innovation Prize 2016 са обявени на страницата им във фейсбук:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=13180687982083 … d=324996244182276
Чудесна новина! И признание за дамите от Phytocode bouquet
Вярвам, че след 4 дни ще имат пореден повод за радост, а интимният измиващ гел, който е номиниран е наистина разкошен продукт Heart Eyes

# 89
  • Варна
Дано спечелят!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт