Седми клас - 4

• 83 516
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
  • най-шареното място
Ом, сподели кой е измиващия продукт, който сте намерили?
Измиващият на калната серия на alverde в DM. Не изсушава, даже леко омазнява. Действа добре като нежно чистене. Мина и моя тест. Червена капачка е с бежава хума на бял хон е тубата, не знам дали не се продава в кутия. Имат и тоник и серум май, но тях не сме пробвали. Детето се чисти профилактично.

За черните точки има две школи - механично и с козметика. За козметика едния продукт на neutrogena е най-доброто от евтините марки. Този с повечето киселина. За механично щадящо - лепенките. Пилингът е профилактика, а горната козметика е пилинг под точката, така да се каже - отделя я е с киселината.

# 586
  • Пловдив
Това е много добро решение.Така децата няма нужда да отсъстват.Ще питам моето ,може и при нас да е така.
За акнето какви почистващи ползвате?Положението е трагично, чудя се дали да не го заведа на козметик.

Не давам да се пипа лицето. Аз не пипам, тя също. Маже със Зинерит при нужда, т.е. само по пъпчиците, като преди това почиства с тоник за лице. Има един с екстракт от гроздови семки на билка, ако не се лъжа.

Това с ходене на училище само за БЕЛ и МАТ не е лош вариант, но в училищата, където има много ученици, не ми се вижда възможно.

# 587
  • Чукарландия
При силно изразено акне с черни точки най добре е козметик.

+1. Peace

Содата почиства добре, но много пресушава кожата. Има пилинг продукти за акнеична кожа, които са по-щадящи. Прием на коластра + спирулина дава добър резултат в борбата с акнето. Hug

Скрит текст:
Подробно може да прочетете и/или да попитате в темата за iHerb. Peace

# 588
  • София
Много стана разтушаващо с разговори за акне  Joy

Намерих този съдържателен пост за козметика при акне http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=585892.msg28330830#msg28330830

# 589
  • най-шареното място
Много подробен пост!
Само имайте предвид, че ако се започне профилактика или се стабилизира/ потуши/ вече появило се акне, после няма нужда от толкова тежка артилерия.

ПП Масло от чаено дърво, има в аптеките и DM. Нямам друга връзка с тях освен като доволен клиент, а и там е най-евтино точно то. Simple Smile Но специално за изсушаване на вече появила се пъпка, по-лесно е да се използва антибактериалния крем на Хималая, сега се казва мултифункционален. Не гори, детето може само да се намаже и след 24 часа няма пъпка.

# 590
  • София
ом, какви са лепенките, за които говориш - за механично почистване на черни точки? (От къде се купуват?)

За хранителните добавки и синтетичните витамини - и аз като Айяала - не съм привърженик и не ползвам за детето.  Peace

# 591
  • най-шареното място
ом, какви са лепенките, за които говориш - за механично почистване на черни точки? (От къде се купуват?)

За хранителните добавки и синтетичните витамини - и аз като Айяала - не съм привърженик и не ползвам за детето.  Peace

Тези, които се залепят на влажна кожа и после след няколко минути се отлепят заедно с точките. Има на Нивея от нашето детсво, сега се намират и други марки. Виж в аптеките и дрогериите - Лили, ДМ /там има тяхна марка само май/.

# 592
  • София
Онлайн платформата за кандидатстване в НПМГ е активна от днес: https://admission.npmg.org

Правилно ли се ориентирам, че ако искаме НПМГ да е резервен вариант и нямаме постижения от олимпиади и състезания, СЕГА трябва да се регистрираме за евентуалните интересни за нас изпити? (или на 10  и 11 май приссътвено)

# 593
  • България, София
Онлайн платформата за кандидатстване в НПМГ е активна от днес: https://admission.npmg.org

Правилно ли се ориентирам, че ако искаме НПМГ да е резервен вариант и нямаме постижения от олимпиади и състезания, СЕГА трябва да се регистрираме за евентуалните интересни за нас изпити? (или на 10  и 11 май приссътвено)
Мисля, че няма значение как ще го направим - въпрос на избор. Аз ще го регистрирам онлайн.

# 594

Да. С тази регистрация заявявате, че искате детето да се яви на изпит в НПМГ. При признати оценки от състезания също трябва регистрация, но вместо да се отбележи на кой изпит ще се яви детето, се посочва признатата оценка. След явяването на изпита оценката ще бъде добавена в бележката към оценките по БЕЛ и математика от матурата, за да може да я ползвате при кандидатстването. Подаването на документи онлайн е голямо удобство и става много лесно.

# 595
  • София, Дървеница

Правилно ли се ориентирам, че ако искаме НПМГ да е резервен вариант и нямаме постижения от олимпиади и състезания, СЕГА трябва да се регистрираме за евентуалните интересни за нас изпити? (или на 10  и 11 май присътвено)
От 3.05 до 19.05 е активна формата за заявки, а на 26.05 и 27.05 се разпечатва пропуска за явяване на вътрешните изпити.
Искам да попитам, с този пропуск могат ли да се извинят отсъствията от училище за датите на изпитите в учебно време?

# 596
  • София
Благодаря, ом, ще потърся. (Не съм ползвала такива като дете, ходех на козметик, но бих ги пробвала за детето.)  bouquet

# 597
  • I want it all and I want it now.
iva_top

Говорете с класният ръководител и за тези дати може да напишете една бележка, че детето се е явило на изпит и молите да му извинят отсъствията.

# 598
  • Пловдив
iva_top

Говорете с класният ръководител и за тези дати може да напишете една бележка, че детето се е явило на изпит и молите да му извинят отсъствията.

като гледам, само единият изпит е в учебен ден ...

# 599
  • София, Дървеница
iva_top

като гледам, само единият изпит е в учебен ден ...
Точно за него трябва... Ще се оправим, може и бележка от лекар да му взема, ако се наложи.

Общи условия

Активация на акаунт