Седми клас - 4

• 83 520
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
  • дядовата ръкавичка
Аз съм против всякакви добавки, витамини, имуностимуланти. Не вземам и не давам на децата.

# 571
  • I want it all and I want it now.
Имам и по голямо дете, което сега ще навърши 17г.
От малки им давам витамини.
Много са злояди и с ниско тегло.
Забелязах ,че когато взимаха Центрум, видимо акнето намаля при баткото. Иначе за акнето сме купили абсолютно всичко, но в момента е явно в такъв период , че и витамина не помага. Имаме лосиони, мазила. Другата седмица ще го водя на козметик
Малката за сега няма.
Гинкото, го използва за подобряване на паметта и концентрацията.
Понеже е слаба непрекъснато са и студени крайниците и за оросяването.
Пи го преди няколко месеца. Майка ми е лекар и тя и го даде.
Може да се консултирате с ЛК за Гинко Билобата. Все пак всеки човек си е различен.

# 572
Онлайн платформата за кандидатстване в НПМГ е активна от днес: https://admission.npmg.org

Последна редакция: вт, 03 май 2016, 18:11 от Мимс-Тети

# 573
А да попитам датите, на които се полагат изпити по проверка на способностите (рисуване, музика и тн) дали ще бъдат учебни? Понеже никъде не виждам да са отбелязани като неучебни дни.

# 574
  • Бургас
при нас следващата седмица ще се учи само БЕЛ и МАТ - подготовка за НВО, така че не виждам смисъл да  не се ходи на училище,  и без това по Великден и по Гергьовден има достатъчно дни за почивка, моят младеж никак не се е преуморил, даже доста лежерно го дава
по другите предмети ние сме страшно назад и очевидно материалът няма да бъде довършен, предполагам, че самите учители не драматизират, защото знаят, че децата наблягат само на Мат и Бел
за акне - моят син се бори с него вече 3 години, от няколко месеца ползваме крем с бензоил пероксид и определено намаляха пъпките

# 575
Едно време ние си лекувахме акнето с маска от сода за хляб разтворена в кисело мляко. След внимателно изстискване на гнойните пъпки  дезинфекцирахме с тази смес.  Само не поня, след това как се изчистваше кожата от белезите.

# 576
  • най-шареното място
Витамините, за които пишете са ми непознати. Ще ги разгледам. Не съм намерила витамини с добър състав.

За акнето - сън, правилно хранене, движение и почистване. Има много измиващи продукти. Ние избрахме най-щадящото, което намерихме.

Asya02, много странно това - а как си връзват хорариума другите учители, след изпитите ли?

# 577
  • Бургас
нямам никаква представа, може да е напълно неофициално, а може и моят ученик нещо да не е доразбрал

# 578
  • Пловдив
А да попитам датите, на които се полагат изпити по проверка на способностите (рисуване, музика и тн) дали ще бъдат учебни? Понеже никъде не виждам да са отбелязани като неучебни дни.

Дните са учебни. Много малко деца се явяват на тези изпити и на тях им дават бележки, с които се извиняват отсъствията им. Но принципно във всяко училище се знае кои деца се явяват на тези изпити понеже заявленията минават през дирекцията.  Peace

Тук сте с тежката артилерия откъм добавки. Предните две години споделяхме рецепти за риба с розмарин.  Laughing

# 579
  • Бургас
моят син сега ми показа програмата, която са им дали, до другия четвъртък се учи нормално, после ще се учат само Бел и Мат. последните пет учебни дни  преди НВО - 13,14/събота явно е учебен ден/,16,17 и 19 май- няма да има никакви други предмети, само по 1-2 часа Мат. и 1-2 часа Бел на ден,  така че учебните дни ще са кратки и съдържателни, дано да помогне за последна мобилизация, без други разсейвания и моткания

# 580
  • най-шареното място
Прекрасно! Такова олекотяване на програмата е чудно.
Не съм чула да има нещо подобно в училището на детето обаче.

# 581
  • у дома
моят син сега ми показа програмата, която са им дали, до другия четвъртък се учи нормално, после ще се учат само Бел и Мат. последните пет учебни дни  преди НВО - 13,14/събота явно е учебен ден/,16,17 и 19 май- няма да има никакви други предмети, само по 1-2 часа Мат. и 1-2 часа Бел на ден,  така че учебните дни ще са кратки и съдържателни, дано да помогне за последна мобилизация, без други разсейвания и моткания

И при нас е същото,но е просто неофициално решение на училището  Peace

# 582
Това е много добро решение.Така децата няма нужда да отсъстват.Ще питам моето ,може и при нас да е така.
За акнето какви почистващи ползвате?Положението е трагично, чудя се дали да не го заведа на козметик.

# 583
  • София
...
За акнето - сън, правилно хранене, движение и почистване. Има много измиващи продукти. Ние избрахме най-щадящото, което намерихме.

И диета без захар и Е-та - това го видях при дете с драстично акне , ходеше на диетолог
Аз обаче не искам да променям хранителния режим, т.к. е със социално приемливи дози захар, шоколади и тн.

Ом, сподели кой е измиващия продукт, който сте намерили? Като влизах няколко пъти в контакти с натурална козметика и винаги стигахме до почистване с козметично мляко,  което МММ (моят малък мъж Simple Smile ) категорично отказа дори да опита. Имам мострата на някакво без консерванти и  тн, но така стои

Засега се мие само вечер с натурален сапун само от 3 съставки - зехтин, морска сол и натриева основа (от Джъмбо, само за това ходя там Simple Smile ) или с "Черен африкански сапун" от Гана, без натриева основа , а с пепел от някакви листа и не със зехтин, а с карите и тн. Не съм доволна от африканския ( 7 лв. е).

Syn, благодаря ти за отговора!

# 584
  • I want it all and I want it now.
При силно изразено акне с черни точки най добре е козметик.
Понеже ги изчиства и после само се поддържа кожата с козметични продукти.
Най добре е да се отиде в края на седмицата за да има време през почивните дни да се успокой зачервяването, което се получава след козметика.
Содата с малко вода се прави на каша и се обтрива лицето.Действа като пилинг.

Общи условия

Активация на акаунт