Седми клас - 4

• 83 547
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
  • София

Детето си взима редовно комбинирани витамини.

Какви витамини пиете ?

# 556
  • I want it all and I want it now.
От една година и взимам Алайв.
Иначе майка ми от време на време и дава и Гинко Билоба.  
Аз на 19 няма да я пусна на училище.

# 557
  • София
Моето мнение като родител, минал два пъти през 7 клас и като учител, е да си оставите децата на 19.05 у дома.

# 558
Баща му купува някакви витамини за спортисти, защото физическото натоварване е доста голямо при него.
А ученика редовно си пие фрешове.

# 559
  • София
Честито Възкресение! Мир и любов на всички! И много здраве!
Не се бях замисляла за неходене на училище. Сега погледнах календара и ми мина през ума да не ходи на 14-ти, защото се получава 6-дневна работна седмица преди НВО-тата и вероятно ще е уморително. Може би ще последвам и съвета на ganis за 19-ти.

# 560
Момичета според вас няколко неизвинение отсъствия могат ли да провалт кандидатстването, защото днес били в училище и обсъждали това нещо.

# 561
  • Пловдив
Момичета според вас няколко неизвинение отсъствия могат ли да провалт кандидатстването, защото днес били в училище и обсъждали това нещо.

В какъв смисъл да провалят кандидатстването? Да не дадат удостоверението за завършен 7-ми клас ли?
Няма такова нещо.
За неизвинени отсъствия си има наказания, които си остават за текущата учебна година и които нямат нищо общо с успеха и удостоверението за завършен 7-ми клас.  Peace

# 562
  • София

Има си Правилник за вътрешния ред на училището и Вие трябва да сте запозната, при колко неизвинени отсъствия, какво наказание следва.

# 563
Но иначе може да си се кандидатства и това не променя нищо. Добре разбрах, Благодаря ви.

# 564
  • София
Syn, от детските алайв ли даваш, или от капсулите за големи?
gerka, отивам да проверя комбинацията от минерали. Аз пиех преди време, но не съм ползвала скоро и съм ги забравила как бяха.
Моята девойка определено има нужда от подсилване, изкара вирус, влачи една кашлица сума време, та я докара до бронхит и антибиотик. Не знам защо чаках и аз толкова време , а не взех по-сериозни мерки по-бързо.
Учебният съботен ден, ако не ни го спестят от у-ще, което едва ли ще стане, ще й го спестя аз. А за деня м/у матурите ще го мислим след това.
Оказа се, че не й е стигнало времето да си пренесе целия текст за правописните грешки на беловата на пробния дето ходи. Колко теста направиха в у-ще, не е имала такъв проблем с времето, но никога не  е късно да се омотаеш явно. Сега чакаме с нетърпение да видим това до какъв точно резултат ще доведе. И се чудя дали да я пращам на още един пробен  newsm78 Три от четирите почивни дни го ударихме на почивка, в последния прави някакви презентации и писа домашни.

# 565
Ели, специално тази комбинация е за стрес.
За подсилване с/у болести- други неща.

# 566
  • I want it all and I want it now.
От тези за големите.
Понеже и на сина ми му давам, че и двамата са ужасно слаби и преди им взимах Центрум.
Много добре влияеха на апетита и акнето.
Аптекарката ми се скара, че Центрум не били безвредни и от тогава взимам само Алайв.
Големи са таблетките, но се свиква.

Иначе от Гинко Билобата наистина има ефект.  Peace
Даже това ме подсети да и купя, че в къщи свършиха.

# 567
  • у дома

Тук някой писа, че обмисля да спре тази седмица детето си от училище. Аз харесах идеята, но не се реших. Защото детето иска да ходи на училище.

Аз писах,но се отказах-по-точно детето ми категорично отказа...Те са свършили материала и по математика и по бел и сега в час си правят само тестове за матурите.Всъщност и по АЕ са свършили материала и правят само тестове за ВО,по другите предмети са им останали по 1-2 урока,изкл химията-там са много назад и въобще не виждам дали ще успеят да свършат учебника.
По бел-др седмица класно. По математика няма да правят-госпожата им е казала,че ще счита оценката от 1 модул като такава за класно.
При нас не стига,че 14 май е учебен,а и на 15 е ден,в който се провежда математическо състезание-идват деца и от други градове и моето се е тръшнало ,че иска да ходи,защото е само да 7 клас и тази е последна година,в която може да участва -накрая се предадох и ще ходи,ама теми от предишни огдини явно няма да има време да решава,...

# 568
  • София
От тези за големите.
Понеже и на сина ми му давам, че и двамата са ужасно слаби и преди им взимах Центрум.
Много добре влияеха на апетита и акнето.
Аптекарката ми се скара, че Центрум не били безвредни и от тогава взимам само Алайв.
Големи са таблетките, но се свиква.

Иначе от Гинко Билобата наистина има ефект.  Peace
Даже това ме подсети да и купя, че в къщи свършиха.

Може ли още да разясниш за болднатото?  bouquet
С кое не са безвредни?  Гинкото за какво го пие и какъв ефект постигате? Трябва ли назначение  от лекар за някоя от добавките?
А с какъв измивен продукт (да се отмива с вода, задължително, не тоалетно мляко) вечер седмокласниците си почистват лицето Simple Smile

# 569
  • Варна
Гинко на тийн не бих давала.  Laughing Орехи да хапват ,да се движат и по-добре Омеги да пият отколкото тази химия заради едната памет.

Общи условия

Активация на акаунт