Седми клас - 4

• 83 552
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
http://izpiti7.weebly.com/ В този сайт е описано всичко относно кандидатстване след 7 клас и НВО-то , а и има справка за максималния и минималния бал за първо и второ класиране на всички училища в София,Пловдив и Варна ! Simple Smile

# 541
Здравейте и от мен. От много време чета седмокласната тема, сега реших и аз да се включа.
Имам седмокласничка, която се справя по принцип много добре в училище. Ходи на ПИ, на които има отлични оценки по БЕЛ, но по МАТ все е около 5 ца и не може да мръдне нагоре. Напоследък с приближаване на матурите детето ми започна много да се депресира, дори неща които е правила с лекота сега започна да греши, брои дните до матурата и все казва че няма да се справи, изгуби увереността, която имаше. Кажете как да й помогна, говоря й, успокоявам е, но........... ?

# 542
  • Пловдив
http://izpiti7.weebly.com/ В този сайт е описано всичко относно кандидатстване след 7 клас и НВО-то , а и има справка за максималния и минималния бал за първо и второ класиране на всички училища в София,Пловдив и Варна ! Simple Smile

Само като видиш информацията, че за хуманитарните паралелки в СОУ се утроява оценката по МАТ и можеш да преустановиш четенето на сайта.  Peace

# 543
li@n@ , освен с разговори, които ти несъмнено провеждаш, бих те посъветвала да даваш малко шуслерови соли за стреса. № 2,5,7, сутрин ,обед и вечер по 2бр. в тази последователност. Прочети в нета за тази комбинация.

# 544
  • I want it all and I want it now.
Здравейте.
Ние си дадохме пълна почивка тези дни.
Заминахме през празниците.
Смятам ,че и се отрази отлично.
Детето си взима редовно комбинирани витамини.

# 545
  • София
li@n@ ,  и при моето дете се прокрадват такива симптоми, моята стратегия беше пълна забрана за четирите дни  за всякакво споменаване на училище, уроци, учене... Днес отиде с ненаписани домашни (това не го бях предвидила Simple Smile )

Тук някой писа, че обмисля да спре тази седмица детето си от училище. Аз харесах идеята, но не се реших. Защото детето иска да ходи на училище.
Но околните, особено учителите, много стресират децата. Ето това ако можеше да се спре!

Мисля, че първо ние родителите трябва да пием шуслерови соли /бахови капки и тн  Simple Smile

# 546
Относно отсъствията
Говорих с класната и реших,че от 14.05 ще пусна 5 дни /13,14,16,17,19/

# 547
  • София
19-ти не е ли неучебен ден за децата (за почивка между двете матури)?

# 548
  • България, София
19-ти не е ли неучебен ден за децата (за почивка между двете матури)?
Учебен е.

# 549
  • София
Привет!
Дали някой има на идея какво ще правят след матурите, тъй като официално са до 15-ни юни на училище.
Това, че 19-ти е учебен ден не е добре. Какво толкова ли ще се учи? И аз ще се допитам до класната и ще се опитам да не ходи на училище тази седмица, освен на матурите.

# 550
Преди 3-4 години дент между изпитите беше неучебен.Сега при този министър е учебен,но май не съм съвсем сигурна го обявявах за спортен празник нкои училища .

# 551
Преди 3-4 години дент между изпитите беше неучебен.Сега при този министър е учебен,но май не съм съвсем сигурна го обявявах за спортен празник нкои училища .
През 2014-та беше неучебен. Но го обявиха в края на март.

# 552
  • Пловдив
Предните години решението за деня между матурите го взимаха в последния момент.

neli kapeli, след матурите имат да им оформят годишния успех. Би трябвало да имат и материал за взимане. Зависи кой учител как си е направил програмата.
Но на доста места учебната година не приключва на 20 май, оформянето на успеха си е един доста изнервящ период, особено при колебание между две оценки /примерно 5 и 6/ и от това да ти зависи балът за прием.  Peace

# 553
През 2014-та беше неучебен. Но го обявиха в края на март.
Да,точно така.Тази година дано да е неучебен отново.

# 554
  • най-шареното място
И за мен денят между изпитите, който искаха да махната, се обезмисля, ако са на училище.

Бях изкушена да пусна някой ден тази седмица. Отказах се, но за 19-ти може би си струва.

Общи условия

Активация на акаунт