Наистина ли папата е измил и целунал краката на 11 бежанци?

• 23 127
  • 321
  •   1
Отговори
# 135
Папата освен да папа, що не вземе да измие краката на някой отруден бял данъкоплатец, който му плаща папото.

# 136

Благодаря, Таис.
Първото, което ми хрумна, в светлината на случващото се напоследък е, че ще ни подготвят и нас, европейците, за разпятието, да изкупуваме всички човешки грехове откак свят светува.
И думита на папата хич не ме успокоиха.  Wink

# 137
някой очакваше реципрочни действия на братство, уважение и милосърдие от мюсюлманите, в отговор на възвишените действия по целуване на крака
е, получи се: в Лахор имаше кървав атентат СРЕЩУ ЖЕНИ И ДЕЦА ХРИСТИЯНИ, ПРАЗНУВАЩИ ВЕЛИКДЕН. http://www.krone.at/Welt/Anschlag_gegen_Christen_in_Pakistan_-_5 … park-Story-502661
Добре ще е папата да се отчете с една заупокойна меса, непременно съчетана с благословия към мюсюлманите. Така де - пукни, но готин бъди
В момента съм горда, че не съм католичка

# 138
Герри, въздигаш невежеството до висоти, пред които дори премиерът (и твой "любимец") звучи като Айнщайн. Изчезващ европейски данъкоплатец. ooooh! hahaha

# 139
Не се ядосвайте дами!
Папата със своя жест направи мюсюлманите много по-добри. Peace
Е, днес едни там някъде се гръмнали и взели със себе си в рая бая народ, ама другите ни обичат и ще ни наложат своята миролюбива религия.
Да му мислят невежите! Naughty

# 140
Ето една история, която съдържа някои от темите, обсъждани тук - западния Великден, религията на мира и един редови мюсюлманин, който завършил живота си като нещо друго, лично мнение; сърцето ми се облива с кръв, като си представя края на този човек.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3509367/Muslim-shopkeepe … ster-message.html

# 141
Това е една от идеите на християнството, както знаем - какво правим тук на земята е важно само доколкото то определя живота ни в отвъдното. Тоест "обичай въпреки всичко", независимо какво ти идва да направиш, загърби яростта, честта, желанието за осъждане и наказание. И колкото повече страдаш тук и пренебрегваш и превъзмогваш собствената си личност, толкова повече ще си честит и възнаграден в Рая.
Също и блаженствата:
1.Блажени бедните духом, защото тяхно е Царството небесно.
2.Блажени плачещите, защото те ще се утешат.
3.Блажени кротките, защото те ще наследят земята.
4.Блажени гладните и жадните за правда, защото те ще се наситят.
5.Блажени милостивите, защото те ще бъдат помилвани.
6.Блажени чистите по сърце, защото те ще видят Бога.
7.Блажени миротворците, защото те ще се нарекат синове Божии.
8.Блажени изгонените заради правда, защото тяхно е Царството небесно.
9.Блажени сте вие, когато ви похулят и изгонят, и кажат против вас лъжовно каква и да е лоша дума заради Мене. Радвайте се и веселете се, защото голяма е наградата ви на небесата.

Това е, което изпълни папата - искрено или не.
Не че и аз лесно мога да следвам това - не съм създадена толкоз кротка Simple Smile. Само уточнение.

# 142
Това е една от идеите на християнството, както знаем - какво правим тук на земята е важно само доколкото то определя живота ни в отвъдното. Тоест "обичай въпреки всичко", независимо какво ти идва да направиш, загърби яростта, честта, желанието за осъждане и наказание. И колкото повече страдаш тук и пренебрегваш и превъзмогваш собствената си личност, толкова повече ще си честит и възнаграден в Рая.
Също и блаженствата:
9.Блажени сте вие, когато ви похулят и изгонят, и кажат против вас лъжовно каква и да е лоша дума заради Мене. Радвайте се и веселете се, защото голяма е наградата ви на небесата.

Не че и аз лесно мога да следвам това - не съм създадена толкоз кротка Simple Smile. Само уточнение.

Сериозни дефицити са нужни, за да вярваш и още по-сериозни, за да живееш според подобни скудоумия.
Да пази господ да не го не застигне човек такава участ, да си изгуби дотам ума. Божие наказание ще да е това Laughing

# 143
Герри, въздигаш невежеството до висоти, пред които дори премиерът (и твой "любимец") звучи като Айнщайн. Изчезващ европейски данъкоплатец. ooooh! hahaha

Не знам за Гери, ама ти даваш сериозна заявка да го вдигнеш до подобни висоти.
Белият европеец е единственият данъкоплатец на тоя континент. А той все по-видимо застарява, топи се и върви към изчезване. Сега вече го пресират яко, че нямат търпение вече.
Ако някой е видял рояци от мургави, черни и т.н. данъкоплатци, внасящи своята дан в европейската хазна, моля да се обади, за да знаем всички къде се случва това чудо и да сме спокойни за  пенсиите си в бъдеще. bowuu
Може би в Малта са запретнали ръкави и бачкат по на 2-3 места на ползу местното население? hahaha

# 144
Сегашният папа и по-големи простотии е творил. На една крачка е заедно с техните чипс-нафори да раздава презервативи на католиците си.

Обаче миенето на краката не е ритуал, а е необходимост преди хранене, ако си живял в пустинята и носиш сандали, а храненето е на земята, седнали по турски или възлегнали. Не е специален ритуал, а се прави, за да не напълниш чинията на съседа с пясък. Услуга е домакинът да помогне на госта да си измие краката.

Обаче да приравниш мюслита на апостоли...бе крива работа е...

# 145
  • Ямбол
Че какво му е на папата?
Тъй решил, тъй сторил.
Що гледате в чуждото канче пак?

# 146
Мдаа...Папата явно е така добър да измие краката на мюсюлманите преди да ги покани на нашата скромна трапеза.
Колко мило от негова страна.
Също така любимо занимание на папата е да обърне другата буза на паството си, когато то е зашлевено по едната, докато той , папата, е целият в бяло, морален и с благородна душевност, естествено проявата на благородната му  душевност е богато заплатена, а скромните му телеса  са прибрани на сигурно място зад охрана, така че да не може да се промъкне никой от новите му гости и да го прати с една бомба при всевишния...
Тази привилегия е запазена за паството му, това нещастно и оскубано и оредяващо паство...

Лиляно, ма-остана и в канчето на папата да гледаме. Той ни пълни с гости с измити крака и вместо да ликуваме взехме да му обсъждаме гаванката.
Ами ако я караме все така още известно време ще му се счупи гаванката и на папата, независимо гледаме ли в нея или не.

# 147
  • На земята, която е всъщност звезда.
... мисля, че досега този ритуал е изпълняван само с християни, без да съм сигурна в това.

Преди три години е измил краката на две мюсюлмански малолетни затворнички:

http://www.cfnews.org/page88/files/989d811dffb093ead549d794b050bbde-86.html

Но тогава нямаше възмутени съфорумки и затова не сме разбрали. Миналата година е мил краката на затворници, но пак тук нищо не се чу.  

# 148
За затворниците отдавна се знае, миналата година беше "скандалното", че сред 12-те има и жена. Или по-миналата; обаче всяка година има по нещо скандално, догодина очаквам според тренда да се събуят Брус/Кейтлин Дженър и Кончита Вурст, плюс представители на Hell's Angels.

Иначе ще е мега яко сегашният папа както се движи без папамобил да се срещне с неприятното лице на исляма. Доста по-зрелищно ще е от папа Йоан-Павел II. А следващият папа вече ще се движи само с танк.

# 149
Също и блаженствата:

Сериозни дефицити са нужни, за да вярваш и още по-сериозни, за да живееш според подобни скудоумия.
Да пази господ да не го не застигне човек такава участ, да си изгуби дотам ума. Божие наказание ще да е това Laughing

Нещо подобно написах снощи, но не знам кой ми затри поста.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт