Боледуване на децата ни - тема 38

• 49 014
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • shumen
Лайтнинг,да се оправя детенце скоро.
Мраве,супер.Дано не завъжда повече такива бактерии София.
Фел,много неприятна случка.Аз също бях до моето,когато се преби от една пързалка.Добре,че беше ниска и не се удари много,а само аз се уплаших.

# 661
  • Варна
Ох, леле, Фел.... Sad Страшно неприятна история! Как е малче днес, по-добре ли е? Като се сетя моят колко се е преобръщал с такава кола, но той най-често падаше назад и си хлопваше директно главата, косата ми изправяше ooooh! И с тротинетка се е пребивал, всеки път като падне по лице гледам първо зъбите там ли са... Имала беля да става,  добре че все пак е млечно зъбче, ще мине и ще го забрави, геройче малко.
Мраве,
много се радвам за вас Simple Smile
Лайт,
а така... как сте днес?
Ние вчера прекарахме няколко часа в морската градина, Борислав и 3 негови приятелчета, голяма игра играха. Обачеееее не знам от възрастта ли са такива, постоянно се караха и дърляха Crazy Голяма радост и игра и току единият като дръпне нещо и каже "мое е", другият ревва или пък "няма да играя с теб, искам с Х", айде пак драма Laughing И след 2 минути пак първи приятели.
Скрит текст:
А снощи 2 кокошки как ме вбесиха на детската площадка до нас, отдавна не бях изпадала в пристъп на такъв първобитен бяс. Площадката е много голяма, бивше игрище, оградено с дръвчета, като паркче, много приятно. В него има ограждение с мека настилка, люлки и пързалки. И вътре в малкото ограждение и отвън има пейки достатъчно. Събота и неделя не се мете и чисти, съответно всички боклуци седят до понеделник. и снощи 2 жени - майка и баба, седнали във вътрешнотоо ограждение с люлките, чоплят семки и плюят шлюпки. Около тях на пейката беше черрррно! Едната ми приятелка им направи забележка, онези излязоха с аргумента "ми то и без това е мръсно" Sick И аз се намесих, помолихме ги поне да излязат извън бебешката площадка, не бе! И арогантно и нагло продължават да плюят. Направо избеснях, дай като е мръсно съвсем да направим свинщината и бебетата се търкалят там в плювните им. Накрая едната (по-младата) ми каза нещо в стил "айде млъквай, ма", при което ми падна пердето. Дружките ми казаха после, че се уплашили, че съм щяла да я набия Mr. Green Чак толкова зле не съм, но ми опротивя и площадката и всичко, и всички онези, които гледаха сеир и не се намесиха. Затова сме на тоя хал, не защото нямаме икономика, не защото сме бедна държава, а заради селяндурския и  просташки манталитет. Много съм отвратена и бясна, честно. Сори за оффа, просто исках да споделя.

# 662
  • shumen
Месечинке,от възрастта е.Дени са същите с приятелчетата му в момента.За всичко се пищи,вика се мое е,не се дава.
А аз такива кокошки най-ги обичам.Бих с кеф ги изтупала едно хубаво,че да им дойде акъла.

# 663
  • София
Месечинке, правилно си постъпила, макар че човек от това си пати. Правила съм забележки и за пушачи на детските площадки.  Peace

Ant, това са много добри новини. И е много хубаво, че потвърждаваш, че гърлени истории могат да се лекуват с капки през носа. И на мен ми се е случвало с едното дете и много се радвам, че се разбира, че е възможно.  bouquet bouquet

Фел, плюй си в пазвата.  Hug

# 664
  • София
Ant, супер, че сте избили бубите.
Месечинке, абсолютно подкрепям думите ти! Такава простотия се шири, че думи нямам. И аз бих реагирала.

Малчо спа спокойно, супер надут е, но е в добро настроение и хапва (давам Нурофен по съвет на зъболекарите и АБ изписаха в Пирогов - май ще го взема и него днес). Като го погледна, обаче, и като ми се ухили - е няма такава вина, толкова гадно се чувствам. Така растат, знам, ама как не успяхме да го опазим и уж на шега стана таз беля. Ама и това ще мине. Сега предстои снимка, като спадне отока и после ще следим - дали, кога и как ще порасне постоянното зъбче (то бая време има).

# 665
Фелисити....за съжаление има и такива моменти.
Моето миналата година се тресна на една тенис маса и си разпра бузата...като го видях щях да припадна, но после си казах добре че не си е извадил око. Така че добре че не постоянен зъб. Ще го оправите докато израсте новия. Съседче си изби двата предни с някакъв модел местодържачи е.

# 666
  • СОФИЯ
Записвам се отново тук...малката е с гнойна ангина,без температура и други симптоми ,но и изписаха АБ и утре за гърлен секрет.звъннах на ЛЛ и тя каза да изчакам утре и тя да я види ,но каза че сега и да се вземе секрет ,няма да се изолира нищо заради налепите.практика ли е да се взима гърлен секрет при гнойна ангина?

# 667
  • shumen
Фелисити,радвам се,че е добре малчо.
ООф,аз все съм подире му и пак се пребива.А преди месец до мен беше и изкочи на пътя и за малко да го блъсне кола.Добре,че не караше бързо човека и наби спирачки точно до него.Вчера пък така ми изкара акъла.На сред светофарите на пазара се дръпна от ръката ми и като хукна на батута едва го хванах.Ако не бях не ми се мисли какво можеше да стане.
Лакуна,на нас при гнойна ангина секрет не са ни взимали.

# 668
Lacuna...да не са гъбички? Доколкото ми е известно гнойната ангина винаги е придружена с температура.

# 669
  • СОФИЯ
Lacuna...да не са гъбички? Доколкото ми е известно гнойната ангина винаги е придружена с температура.
водих я в спешното и я прегледа лекар от отделението  по педиатрия.и тя се учуди ,но каза че има налепи.детенце с което игра преди няколко дни също е с гнойна ангина.аз всъщност заради това я и проверявах и видях.

# 670
Голямо кашляне днес, през 3-5мин и е смесена такава, повече суха, но и храчки има на моменти. Хич не ми харесва това. Поне е жив и без температура, но и такива бронхити сме карали, та дано не съм права

# 671
Lacuna...щом детето се храни значи няма болка. Щом няма температура. Невиждам защо го водиш на ЛЛ или то е болно и лекувате нещо. Защото децата правят и така наречени тапи, които са като налепи но имат леко сивкъв отенък. И нямат нищо общо с ангината.

# 672
  • София
Лайтнинг, при вас това с кашлицата хронично ли е? Сори, ако е коментирано вече.  bouquet

Моята госпожица е с коса, пълна с гниди. Моля, ако някой скоро е борил такова нещо, да сподели как и с какви средства. Rolling Eyes

# 673
  • Северозапада
Ashia, сестра ми скоро изчисти племенницата с Хедрин. А сега я пръска профилактично с техния спрей.

# 674
Скоро не съм писала, ама наминавам да се оплача набързо. Уж беше пооздравял - с единични подкашляния...и последните 2-3 дни засили кашлицата. Носът похърква и отново нищо не издухва навън, ама кашля едно като че ли влажно Tired Утре ще го пращам с баща му при педиатъра, че тука наоколо не знам какво върлува, ама всяко второ от групата е изкарало пневмония в последните седмици ooooh! Днес една позната ме притесни, като каза, че нейното дете и то било с пневмония без да има температура и без да се е чувствало отпаднало - само кашляло newsm78 Възможно ли е наистина? Все си мислех, че пневмониите вървят с Т и видимо карат човек да не се чувства добре newsm78

Общи условия

Активация на акаунт