Нашите кухни - 63

• 136 719
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте,
Предстои ми обзавеждане на нова кухня и от няколко седмици чета темата. Много е полезна, за което благодаря Simple Smile
Днес говорих с майстор как искам да е самата кухня и тази седмица очаквам да ми каже цена и междувременно трябва да избера уредите. Колебая се между Teka и Euroluxe - какво е вашето мнение. Главно за Euroluxe какво мислите, защото за Teka четох доста Simple Smile
Хубава вечер!

Последна редакция: чт, 26 май 2016, 12:43 от cvetinkka

# 481
  • София
Здравейте,
Предстои ми обзавеждане на нова кухня и от няколко седмици чета темата. Много е полезна, за което благодаря Simple Smile
Днес говорих с майстор как искам да е самата кухня и тази седмица очаквам да ми каже цена и междувременно трябва да избера уредите. Колебая се между Teka и Euroluxe - какво е вашето мнение. Главно за Eutoluxe какво мислите, защото за Teka четох доста Simple Smile
Хубава вечер!

Teka e по-добрата марка.

# 482
  • Добрич
Ще ти кажа моето мнение какво е
Марките не са това, което бяха....Избирай уреди по конкретни функции, екстри и възможности, не избирай марка.
 У дома съм с фурна Електролукс. За марката не мога да кажа много, защото не се е налагало да ползвам сервиз. Ето тогава има значение марката и дали има изградена сервизна мрежа, За самата фурна-има доста екстри, все още се  уча да ги ползвам в различните ситуации, а не само горен-долен реотан.  Но то пак всичко си е до модел на уреда, не до марка.

# 483
  • Раковски
Аз също бих посъветвал да се гледа сервиза, почти всичко е едно и също, много от нещата се правят в Турция за да са по-евтини уредите. Една марка не може да прави всичко което предлага и си поръчват уредите някъде и си лепят логото.

# 484
Предстои ни ремонт на цяло жилище, включително и кухня. Имам дизайнерка, доверие й имам. Само с финансовата част не знам как ще се справим. Каза, че обикновено поръчките излизат между 3000 и 8000 лв. Аз искам и барплот, надявам се да се вместим в прилична сума.

# 485
  • Раковски
Това от 3 до 8 е голяма разлика, всичко зависи от механизмите и материалите.

# 486
Нашият майстор ни каза,  че ще е между 3к и 3.5к,а ще имаме и остров. Още нямам окончателна цена още де, но се надявам Да е така. Иначе кухнята ще е почти 4 метра

Последна редакция: пт, 27 май 2016, 00:34 от cvetinkka

# 487
Здравейте Simple Smile Моля да ми препоръчате майстор/фирма /които да са бързи и коректни/ за изграждане на кухня. Става дума за терасата на гарсониера, която да бъде преустроена в кухня /взимане на размери, изработка на шкафове и монтаж/. Ще съм много благодарна за бързи отговори, защото сме малко притиснати от времето. За град София

# 488
Здравейте, предстои ми да правя кухня. Трябват ми плот с котлони за вграждане, фурна и абсорбатор - свободно стоящ в ретро стил.Разгледах, доста има на различни марки. Моля, ако някой е купувал скоро да сподели мнение, снимка. Както и дали някой е правил една стена на кухнята с плочки и без горни шкафове - само с открити полици.

# 489
  • София
Както и дали някой е правил една стена на кухнята с плочки и без горни шкафове - само с открити полици.
Аз ще правя такава, макар по съветите на хората да не е много функционално, защото се праши. Но съм решила, даже съм купила и плочките. Кухнята обаче - наесен. И ретро фурна ще имам /макар и "куча" марка/, но не и ретро абсорбатор, че са ми много скъпи.

# 490
harry10 ще покажеш ли какви плочки избра, аз все още се чудя. Кухнята ще е бяло или сконова кост.
За прах и нефункционалност - въпрос на избор. Искам такава визия, ще си бърша полиците и така.

# 491
Цветинка, мерси за включването. Надявам се и при нас да не излезне повече от 4 хиляди, като големина ще е също около 4 - 5 метра общо. Разликата от 3 до 8 хиляди - в материала, механизмите, големината. Спряла съм се почти на най-евтиния вариант - пдч в комбинация с МДФ за горни вратички. Иначе знам, че подредбата по цена от най-евтино към по-скъпо е пдч, МДФ, естествен фурнир и масив дърво. Сегашната ми кухня е фурнир и много си я харесвам, но сега не мога да си го позволя, защото тази кухня ще е и по-голяма. И аз искам открити полици на места, на мен ми стоят красиво, пък за някои неща е улеснение да са ти пред очите.

# 492
  • София
Е, те моите са простички - аз ще правя изчистена селска кухня, надали ще ти харесат, но ето ги:

http://www.dosevimpex.com/Lowland%20brillo%20blanco%2034/50-product6671

Обикновени бели плочки. Не са модерните шаренки....

Последна редакция: пт, 27 май 2016, 17:54 от harry10

# 493
Здравейте,
Ще ми препоръчате ли фирма за кухни от Варна. Имам вече уредите искам само шкафове - бял лак и гръб принт стъкло (не съм сигурна така ли точно се казва). Не живея във Варна и ще имам само 2 месеца за поръчката и изпълнението. Реално ли е? Ще ми стигнат ли 5 хил лева?
благодаря за съветите.  bouquet

# 494
  • ВАРНА
Здравейте,
Ще ми препоръчате ли фирма за кухни от Варна. Имам вече уредите искам само шкафове - бял лак и гръб принт стъкло (не съм сигурна така ли точно се казва). Не живея във Варна и ще имам само 2 месеца за поръчката и изпълнението. Реално ли е? Ще ми стигнат ли 5 хил лева?
благодаря за съветите.  bouquet

http://hitdizain.com/%D0%BC%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D0%BF … 1%80%D0%BD%D0%B0/  тук има снимки на доста кухни бял лак с принт стъкло,хубави неща съм чувала за качеството на фирмата,като обикаляхме и цените бяха в нормални граници ( но ние за МДФ се интересувахме). Зависи каква е заетостта на фирмите,обикновено разботят за 30 работни дни (което е 1,5месеца).С майстор обикновено излиза по-ниска цената,пак си избираш плоскостите плота,цената зависи все пак колко голяма ще е кухнята.За мен 2 месеца малко ме съмнява да стигнат,докато обиколиш за оферти,да измерят,да сметнат,да избереш кой ще е окончателния вариант,ако нещо извънредно изникне....И още нещо - лаковите плоскости им личи всяко петънце вода,отпечатъци от пръсти - поне 3 майки познавам,които споделиха,че си е живо наказание поддържането в нормален вид  Peace

Общи условия

Активация на акаунт