GoT Тема №20 - "I believe in second chances. I don't believe in third chances."

• 80 239
  • 729
  •   1
Отговори
# 360

Само за Мелисандра и Джайм ще жаля от всички герои аз. И донякъде за джуджо.
А аз само за Тирион

# 361
Аз пък седя и си мисля ... ми ако пък решат Джон да си е умрял?  newsm78

Де такъв късмет, ама едва ли   Tired

# 362
Има ли определена причина Бран да не присъства в 5 сезон?

След доста дълго упорство от моя страна да започна сериала се предадох и благодарение на съпружеското тяло, направихме един готски маратон. Хем той си припомни, хем аз се запознах с паднало чене.
Последният епизод на пети сезон беше брутален. Още не мога да повярвам, че бясната Церсей не си отмъсти, като например срине сектата със земята. Някак си не мога да си обясня цялата ситуация на безпомощност от страна на кралското семейство.

Искам Джуджо на трона и владетел на вселената.  newsm18 newsm18

# 363
  • Варна
И аз изгледах серията снощи. О. Боже. Мой.
Замислих се дали да не застрелям лаптопа, но му се размина.
Джон ако ще го съживява Мел, дано не е по начина по който си мисля, щото ако я види сбабичосана да го некрофили, ще поиска да си беше останал умрял  Joy

# 364

След доста дълго упорство от моя страна да започна сериала се предадох и благодарение на съпружеското тяло, направихме един готски маратон. Хем той си припомни, хем аз се запознах с паднало чене.
Последният епизод на пети сезон беше брутален. Още не мога да повярвам, че бясната Церсей не си отмъсти, като например срине сектата със земята. Някак си не мога да си обясня цялата ситуация на безпомощност от страна на кралското семейство.

Искам Джуджо на трона и владетел на вселената.  newsm18 newsm18
В книгите е много ясно.Джайм замина с една част от силата на Ланистър към Речните земи,където е другата част.Освен това той получи писмо от Церсей,в което тя го моли за помощ,но не реагира.Силата на Тирел е на друго място.Трябва им време,за да се върнат.Освен това в книгите Мардж е освободена,чака съда в двореца.Брат й никой не го е затварял,така че Тирелите нямат кой знае какъв зор.В сериала Томен изглежда слаб и бездействащ владетел,защото е представен като по-голям,но в книгите е малко момче,дете,което идея си няма какво става.

# 365
В една статия в Дир-ника пише, че уж Емилия Кларка е казала че шести сезон не е направен по мотиви на Мартин и може всичко да очакваме. Или нищо? newsm78

# 366
  • Вестерос
 Joy Аз пък четох интервю на Д2 или на Мартин, не помня на кой, но се пишеше, че 6-ти сезон ще има от 5тата и 6тата книга  Twisted Evil и естествено фенфик

# 367

Сценаристите обясняваха, че сюжетната линия на Бран е задминала доста историите на останалите герои и за това го оставят за 1 сезон.

# 368
  • Варна
а знаете ли кога ще видим пак Бейлиш, който сигурно се телепортира на различни места, че без него не е същото... искам да видя вече следващата му интрига  Laughing

# 369
  • София

На кой викаш Джуджо? Тирион, от джудже или Джон Сноу. :о

# 370
Тирион разбира се. Джон Сноу не ми представлява интерес.

# 371
Малко смешки

# 372
  • Варна
а знаете ли кога ще видим пак Бейлиш, който сигурно се телепортира на различни места, че без него не е същото... искам да видя вече следващата му интрига  Laughing
Предполагам , че си е дал телепортатора на змиите, които се телепортираха от пристанището на кораба на Джайм. Mr. Green
Със сигурност ще го видим при "битката на копелетата", а вероятно и по-рано ще се срещне със Санса.

# 373
В миналия сезон Бейлиш говореше за някакво момче на баба Олена. Дали ще има продължение или Д&Д са забравили вече, това е друг въпрос.

Тристейн в Дорн ли беше, къде беше....каша голяма.

# 374
  • вятър в маслините, вятър над хребета
На кой викаш Джуджо? Тирион, от джудже или Джон Сноу. :о
Тирион, разбира се, за Джон Сноу хич не ми дреме.

Общи условия

Активация на акаунт