AVON - Тема за представители - Кампании 5,6,7.....- Тема 137

• 65 827
  • 578
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Здравейте, мострите на парфюмите къде си ги държите. Моите ги слагах в едно несесерче но надписите им се изтриват, и не ми е удобно. Пари за толкова скъпа кутия за аромати не ми се дава.Много ще съм ви благодарна ако споделите мнение. Grinning

В кутия

# 466
Здравейте, мострите на парфюмите къде си ги държите. Моите ги слагах в едно несесерче но надписите им се изтриват, и не ми е удобно. Пари за толкова скъпа кутия за аромати не ми се дава.Много ще съм ви благодарна ако споделите мнение. Grinning

В кутия

Каква кутия? Става ли за в чантата? То и аз не че имам много мостри на аромати де. Тези които са запечатани, надписът им все е завъртян и не се вижда как се казва парфюма.

# 467
Здравейте, случайно попаднах на групата и е чудесна! Току-що разгледах дискусиите, както и линковете с новите каталози, които сте пуснали.

Представител съм и също би ми било интересно да се включа в групата Simple Smile

Като за първи пост, споделям любимите си продукти, които използвам през последните месеци - четворка сенки за очи, гел за пъпки Clearskin, от серията Nutra Effects -  матиращия тоник и мицеларната вода, мъжки рол-он Action Kick (много е освежаващ и си взех такъв и за себе си, ухае приятно и ненатрапчиво), пяна за вана с шоколад и портокал (ползвам я и като душ-гел или течен сапун), гел подложки за обувки, новото червило Avon Glow (нанася се меко, лесно и е сравнително дълготрайно, с лека текстура за лятото), антицелулитните кремове - засега този с Л-карнитин, гел-крем за околоочен контур с черен хайвер, пяна за лице с бял чай от Planet Spa...май са доста, засега приключвам с тези.

Не бих препоръчала - течен коректор с четчица Calming Effects (след няколко нанасяния  не остава нищо в него), 3в1 шампоан Advanced Techiques (предизвиква алергични реакции на някои типове кожа).

Любимите ми аромати са Avon Luck, Premiere Luxe, Avon Instinct, спрейовете - захаросана слива и ванилия, ванилия и сандалово дърво, а наскоро и Christian Lacroix Бижу.

Това е засега от мен, просто исках да се запиша за участие в темите, както и в групата, за да споделяме интересни неща.

Желая на всички успешна кампания 9 и много красиви моменти!

Дони Найденова
София, кв. "Хаджи Димитър"
d.naidenowa@abv.bg

# 468
  • София
Здравейте, мострите на парфюмите къде си ги държите.

В кутия

Каква кутия? Става ли за в чантата? То и аз не че имам много мостри на аромати де. Тези които са запечатани, надписът им все е завъртян и не се вижда как се казва парфюма.

Аз не ги вадя от опаковката /тези, които са в чантата ми/. Така се запазват, както и при мострите на червилата също. Тъй като имам много мостри, трупани с годините, тях ги държа в картотена кутия в къщи. Понякога, ако имам време отделям активните в момента, защото много мостри на хубави парфюми вече не се предлагат.
Помните ли Бонд гърл  Laughing

# 469
Здравейте момичета.Някой поръчал ли си е парф.на lacroix от мотивационната програма.дойдоха ли ви?силно се притеснявам да не са изчерпани, че чак с поръчката на 9 ти каталог ще успея да направя 25 точки.

# 470
  • София
Вече трата кампания почвам с разправията за едно червило Лукс. Поръчаха ми цвят Перфект нуд, но под този код и име вече два пъти ми идва друго. Във фактурата всичко отговаря, но в кашона не. Явно още не са ги произвели /имам си версия защо мисля така/ и пробутват друг цвят. Поне да си кажат.
Реших да пиша мейл, но тъпата им система ме връща да трия латинските букви, точките и запетайките. Адски тъпо изглежда, ама иначе не става. Сега ще чакам още по-тъпия им отговор. #2gunfire

# 471
Имам едно питане за онлайн магазина.Та персейва, който в каталога е на 15лв. в магазина ми излиза на 20 и нещо, ако го пусна така на мене като представител на колко ще ми е?все едно че е от каталога или на друга цена?

# 472
  • София
Погледни в поръчката с какъв код излиза,поръчаното онлайн. Ако е същия от каталога ще ти дойде на 15лв, ако е различен - по-вероятно е да е на цената,посочена в онлайн магазина Simple Smile

# 473
С кода от каталога е!

# 474
Получих си подаръка за мотивацията от ниво 3 - комплект Perceive
 Обаче парфюма е със смачкана опаковка. Няма да мога да го продам.
Фирмените химикалки изглеждат много детски - пластмасови и с лъскави пеперудки. Аз си мислех, че ще са от металните химикали с изчистено лого - като за бизнес средите. Grinning

И ето я КАТАСТРОФАТА! Напълно неоправдани пари за бронзиращ или озаряващ стик на цена 9.90 (в следващите кампании и повече дори!) Клиентката ми ще се разочарова! Големината му е по-малка от червило! УЖАС!

Последна редакция: сб, 18 юни 2016, 07:50 от Taни

# 475
  • София
Аууу, и аз имам поръчани два  ooooh!

# 476
Миши имаш всички основания да го върнеш, нищо че е по програма!

# 477
При вас промо кода в онлайн магазина работи ли? Защото го въвеждам и въобще не излиза в кошницата... много изнервящо.

# 478
при мен работи

# 479
Проработи, след като добавих продукт, който е над 20 лв, не ми приемаше кода, когато имах няколко продукта, които бяха много над 20.  Странна работа Grinning

Общи условия

Активация на акаунт