как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 118 310
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 15
mutt сигурно, тоест, помияр.  Laughing

# 16
Ако някой мъж иска да идва у вас и чак се сърди, че не го каниш, иска само ти да се съобразяваш с него или не си дига телефона, по-добре зарежи тая работа, пък хич да не е женен.

# 17
  • София

Банчо човек ли е?

Беше лесно едно време като си пишеше на паспорта, че си разведен. Сега как да ги разбереш...
Беше лесно и когато хората знаеха, че Банчо се пише с главна буква, както и началото на всяко изречение.
Толкова места има, на които можеш да срещнеш сам мъж, а да се пуснеш на въртележката на сглядата за няколко минути............какво свястно да очакваш?

# 18
Къде е този клуб, че и моят мъТ ходи вечер да рита?   Вярно, че потен и миризлив се връща, но знае ли човек колко "ритане" е паднало... Mr. Green Joy Joy Joy

# 19
Дами, просто съм бясна и искам да ви споделя по бързите срещи на clubr какви мъже ходят. ЖЕНЕНИ!!!

Представят се за "разведени" и в извратената им глава сигурно се чувстват така. Това че са все още женени е просто "семантика". били в "процес" на развод.

въобще - чудя се - има ли някакъв начин да ги подбират малко от тоя клуб мъжете. да им правят нещо като входно ниво. нали уж психолози били. толкова ли не могат да ги разконспирират като ги видят как си говорят за бившите от бързите срещи!

Щом ги чуваш как си говорят за бивши срещи и щом става ясно, че са семейни, просто не се занимавай с такива. По принцип и да не са семейни, не се занимавай с такива, които не са склонни да отделят достатъчно време и внимание на жена, с която уж започват връзка. Иначе тук в бг-мама съм чела някакви случаи, при които жената се усъмнява, че е семеен мъжът, с когото се води, че има връзка, чак когато ѝ станало странно, след повече от половин година връзка, че е винаги поддържан, с чисти и изгладени дрехи, но за мен това не е признак - достатъчно мъже има, които си се поддържат добре и сами.
 Те от този клуб за запознанства гледат да приберат повече пари, не разчитай, че им искат брачно свидетелство, пък и много хора живеят на семейни начала. По-добре пробвай други начини за запознанство.

# 20
  • Deutschland
Ми нека тогава заглавието остане така  Mr. Green

# 21
  • София
Оххх, една приятелка разправяше, че е ходила на тези "бързи срещи". Първият мъж й казал:
-Аз още си живея с мама и така искам да бъде.
Вторият:
- Ти знаеш ли, че имаме еднакви обувки (за протокола наистина са били еднакви)? /Оххх, сори, ама тук всеки път се заливам от смях/
- На третата среща тя се е включила първа, защото чула как задава въпрос на предната дама "Ти св**ки правиш ли?" и тя изцепила:
- Мисля, че приключихме.

# 22
Светулчица, че те много забавни били тези срещи hahaha
Аз бих отишла да се посмея малко.

# 23
  • Варна
Светулчица, дай още материал да се посмеем, тъкмо да ни просветне деня Simple Smile

# 24
В петък бях на такова събитие. За мъжете освен, че изглеждаха нелепо друго не мога да кажа, но дамите определено бяха неадекватни и не знаеха за какво са отишли.

# 25
В петък бях на такова събитие. За мъжете освен, че изглеждаха нелепо друго не мога да кажа, но дамите определено бяха неадекватни и не знаеха за какво са отишли.

Ми явно Кобилкина не е помогнала и са там. Или пък това е последна спирка преди Кобилкина...

# 26
Излиза, че тези срещи са страхотно недоразумение! Мъжете търсят секс, жените търсят перфектният, защото всички останали места са били "преровени"... Rolling Eyes То за това баровете ни седят празни! Айде съживете малко търговията и нощните заведения, да видите как и секс ще има, че и любов, че и празно портмоне накрая... Mr. Green Heart Eyes

# 27
По баровете е прекалено лесно.

# 28
А, то трудно трябвало да е... Laughing Laughing

# 29
Жена, която сваля гащи твърде бързо доскучава за нула време.

Общи условия

Активация на акаунт