как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 117 567
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 2 370
Представяте ли си как някоя цяла вечер хвърля кьорфишеци, че е много навита на мъжа: "Ах, миличък, ще си взема едни стриди и едни аспержи, после малко трюфели и черен шоколад, чувала съм, че са страхотни афродизиаци...", и го поглежда многозначително, облизвайки леко устни. После, като дойде сметката, докато зарадваният мъж я плаща, тя отива в тоалетната да "се освежи", връща се с физиономия на многострадална Геновева и му казва: "Миличък, ако знаеш какво стана! Дойде ми! А първите дни при мен е като кървавата баня в "Блейд"!"

За по-хардкор кандидатите може да добави и диария (в резултат на стридите) към цикъла, че да не стане грешка.

# 2 371
  • София
Жените гледат мъжа в джобовете, обикновено, когато между тях няма нищо съществено. Ако има, няма погледи в страни, хохохо newsm48, от опит.
Така е, ама като туй между джобовете е нюню, разни мускулести персони почват да си демонстрират дебелината на портфейла. Mr. Green

# 2 372
Представяте ли си как някоя цяла вечер хвърля кьорфишеци, че е много навита на мъжа: "Ах, миличък, ще си взема едни стриди и едни аспержи, после малко трюфели и черен шоколад, чувала съм, че са страхотни афродизиаци...", и го поглежда многозначително, облизвайки леко устни. После, като дойде сметката, докато зарадваният мъж я плаща, тя отива в тоалетната да "се освежи", връща се с физиономия на многострадална Геновева и му казва: "Миличък, ако знаеш какво стана! Дойде ми! А първите дни при мен е като кървавата баня в "Блейд"!"

За по-хардкор кандидатите може да добави и диария (в резултат на стридите) към цикъла, че да не стане грешка.
Може и смукинг, пък и доста не са гнусливи. Mr. Green

# 2 373

И зъб може да я заболи жената. Заради някоя от храните. Или пък да ѝ се доповръща...

# 2 374

И зъб може да я заболи жената. Заради някоя от храните. Или пък да ѝ се доповръща...
Има начини, трюфели ша яде, ми ша плаща, ся newsm48

# 2 375
  • Наблизо

Тука явно говорим за двама не-толкова-интелигентни субекта.Защото повечето като излизат,вече външно са се харесали или виждат потенциал - после вече гледат общите интереси,приятното изкарване и т.н.Вече ако някой се преструва,за да чукне нещо,е друг въпрос.
Иначе едно че жената иска да се нахрани безплатно,а мъжът да чука там нещо си - как през цялата среща не се усети,че иначе интерес няма?Това си е чиста проба простащина или проституция.

# 2 376

винаги съществува такъв вариант мъжа да бъде подведен и тогава стават най големите бели  Laughing
сетих се за един виц по тоя повод .......

отива на диско един и вижда некво готино маце на бара само ..
веднага предлага да почерпи и нещеш ли мацето приема ..
пият по две по три и тоя се нафиркал вече яко .. тръгнал да я води у дома си да довърши започнатото ..
тя обаче взела да се дърпа ...... обяснявала му че е неразположена ...
веднъж два ... дърпала се дърпала се, но в крайна сметка той бил твърде настоятелен и я замъкнал до тях ..
да си довършат пиенето разбира се ..... не за друго ...
ама той така се напил до безпаметност, че на другия ден вече нищо не помни ...
събужда се в леглото си сам с мисълта , че снощи се е прибрал с момиче ..
огледал се и видял цялото легло в кръв ... уплашил се щото толко кръв  не бил виждал ..
и си рекал .. леле аз сигурно съм я убил .... и тръгнал да търси из целия апартамент тялото ..
тука там тука там .. няма я ..... стигнал до банята и погледнал в огледалото ...... и рекъл .. леле и съм я изял  Mr. Green

# 2 377
Тука явно говорим за двама не-толкова-интелигентни субекта.Защото повечето като излизат,вече външно са се харесали или виждат потенциал - после вече гледат общите интереси,приятното изкарване и т.н.Вече ако някой се преструва,за да чукне нещо,е друг въпрос.
Иначе едно че жената иска да се нахрани безплатно,а мъжът да чука там нещо си - как през цялата среща не се усети,че иначе интерес няма?Това си е чиста проба простащина или проституция.

Да, да, то с тоя фотошоп, може да се харесат и пак, като се видят, да не се одобрят.

Иначе мен винаги са ме черпели без някакви сексуални ангажимети, но пък и аз съм скромна. Пък и те, като видят, че съм се постарала да се приведа във вид да не плаша гаргите, някак оценяват усилието.

# 2 378

Да, да, то с тоя фотошоп, може да се харесат и пак, като се видят, да не се одобрят.

Иначе мен винаги са ме черпели без някакви сексуални ангажимети, но пък и аз съм скромна. Пък и те, като видят, че съм се постарала да се приведа във вид да не плаша гаргите, някак оценяват усилието.
Господ създал мъжа и казал : Добре се получи.
Създал и жената , и казал : Е , все ще се гримира някак...

# 2 379

мен не ми дреме дали ше се нагласиш като булка на сватба ..
може по анцунг и маратонки да си ... важното е после цяла нощ да яздиш маруся  Mr. Green примерно  Mr. Green

# 2 380
Дай, защото е икономически необоснован животът, цял живот да издържаш муньо, който ти брои цигарите и чантите, и не си вижда собствените разходи като лични кредити и вероятно двойно количество ядене. Може даже и да му дадеш половината пари за жилище на негово име. И без това няма да си го носиш жилището в гроба.
Това, къде прочете да съм писала? newsm78
Виж как натоварваш поста ми с твои разсъждения и надграждания- не знам дали плод на собствено преживяване или на пример от познати, но не е коректно. Peace
То това и е нормалното поведение във форума.  hahaha
Фантазията и работи много здраво  hahaha

п.п. Елюминат, имам приятел, който е много щедър. Изкарва добри пари и като седне на маса с "приятели" плаща поне половината сметка само той.... ами на опашка са жените при него, а нито има хубаво тяло нит е убавец. Щедрите мъже са много търсени, спор няма, но и от двете страни мъжка/женска  Simple Smile

# 2 381

мен не ми дреме дали ше се нагласиш като булка на сватба ..
може по анцунг и маратонки да си ... важното е после цяла нощ да яздиш маруся  Mr. Green примерно  Mr. Green
  Да не стане тъй, че да гасиш тока и да и слагаш чувала, та Маруся изобще да не стане, хохохо Mr. Green

# 2 382
Дай, защото е икономически необоснован животът, цял живот да издържаш муньо, който ти брои цигарите и чантите, и не си вижда собствените разходи като лични кредити и вероятно двойно количество ядене. Може даже и да му дадеш половината пари за жилище на негово име. И без това няма да си го носиш жилището в гроба.
Това, къде прочете да съм писала? newsm78
Виж как натоварваш поста ми с твои разсъждения и надграждания- не знам дали плод на собствено преживяване или на пример от познати, но не е коректно. Peace
То това и е нормалното поведение във форума.  hahaha
Фантазията и работи много здраво  hahaha

п.п. Елюминат, имам приятел, който е много щедър. Изкарва добри пари и като седне на маса с "приятели" плаща поне половината сметка само той.... ами на опашка са жените при него, а нито има хубаво тяло нит е убавец. Щедрите мъже са много търсени, спор няма, но и от двете страни мъжка/женска  Simple Smile

аз не обичам да ме черпят .. и аз обичам да черпя ... но черпя главно мъже  Laughing
с жените не съм така ... не знам що ... за да черпя жена трябва да ми направи впечатление ...

а иначе аз принципно не позволявам да ме черпят ..
само ако някой много настоява .. примерно дошъл си от чужденеция и се изживява като патрон  Laughing
не му чупя хатъра ... иначе да ме черпи някой абсурд ... трябва да е няколко класи над мен че да приема ..
видимо да ме превъзхожда във всяко отношение ... а това не се случва често .. да не кажа никак   Laughing

# 2 383
  • Пловдив
Вие сериозно ли си наричате пенисите "Маруся"?

# 2 384
  Да не стане тъй, че да гасиш тока и да и слагаш чувала, та Маруся изобще да не стане, хохохо Mr. Green

За какво толкова усилия да я пои, да я храни, да харчи пари, като накрая ще трябва да ѝ сложи чувала на главата, за да го вдигне? В такива случаи не е ли по-добре да инвестира в хубав лубрикант или балсам за ръце и да си остане вкъщи, вместо да ходи по срещи?

Общи условия

Активация на акаунт