как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 117 567
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 2 355

Значи, познала съм, че наслагваш върху фактите собствени преживявания и тежнения. Peace
Само че, оставам с впечатление, че двете случки нямат нищо общо.
Тук, жена, която ще сключва брак с мъжа, се съгласява да даде едни 3500лв. за ремонт на жилище, което впоследствие ще стане поне негова собственост и съответно ще бъде наследено от децата ѝ, а евентуално и от нея, ако остане вдовица.
За мен, това е една мижава сума, нещо като копчето на общия балтон, който са решили да притежават.
И жилището е актив, който остава.

Не, не наслагвам собствените си преживявания по първия казус с броенето на чантите, лаковете за коса и цигарите. Илюстрирах с нещо, преживяно от мен, защо не е добра идея да се успокояваш със смъртта, което ти повдигна на въпрос.
Не е въпроса в големината на сумата, въпросът е, че определено поведение е индикация, червена лампичка за бъдещи проблеми. Именно заради червените лампички на фф не бих казала, че най-безметежните варианти са особено реалистични. Силно вероятно е много пъти още да налива за свекървата момата или да издържа фф-то, докато той налива, като ѝ размахват като морков обещанието, че все пак ще наследи нещо, а нещата накрая да се окажат много различни.
Жено , ще ти плясна един зад врата вече  Laughing Престани да преиначаваш думите ми. Броил съм и чантите и лаковете ... Дадох прост пример че се допитваме един до друг за такива неща ,това не е искане на позволение от мен ,а оведомяване за какво ще бъдат похарчени пари от общия ни бюджет . Не се притеснява ме осведоми ,защото никога не и е отказвано нищо -НИКОГА! Чаткаш ли ?
Сега ме изкарай и насилник щото съм те заплашил с пляскане  Laughing застраховам се предварително и ти казвам че не съм я доказвал с пръст ,дори сме нямали сериозен скандал . Naughty
И вече наистина няма да кажа нищо по темата .

# 2 356
Напомням само сега за уговорката да се игнорира спама в темата като не се отговаря на глупави постове от негова страна!

# 2 357
  • София
Повярвайте ми, аз съм на 34, а ако се разведа, със сигурност няма да търся 38, ако Въобще търся!  Twisted Evil

И по повод онзи господин, дето си делял сметката от 4 лв. за сок и кафе, ами ако всеки ден излиза с жени от тая групировка, дето я обсъждане, че той ще фалира бе, ще дели много ясно  hahaha hahaha hahaha

В смисъл, шегувам се, ама ме разбрахте, нали, и за него дамата може да е била супер смотана, че "кафе и сок д ай плаща", примерно, не само ние мъжете сме смотани, нали!?

# 2 358
Аз пък не смятам , че годините са толкова важен критерий - нали търсите човек , с който да живеете и да се разбирате .

# 2 359
Роналд по-скоро има предвид, че 35-годишният прясно разведен може изобщо да не търси някоя, с която да живее, а свобода да го удари на живот.  Laughing А ако си търси човек за живот и разбирателство, ще се оглежда сред по-младите от него, не сред по-възрастните от него. Някоя в темата назад се оплака, че я свалят или женени, или дъртофелници. Ами това е причината, повечето мъже се насочват към жени по-млади от тях самите. Отделен въпрос е дали им се получава и дали понякога не се оказват изненадани, като видят лична карта.  Laughing

# 2 360
  • Пловдив
А 35-годишния евентуален парясник защо си мисли, че ще го огрее с по-млади? До 5г не е особена разлика, 25-годишни ще е трудно.

# 2 361
Ам такива 38-40 годишни ,ако ги свалят младоци лошо ли е или ..........

# 2 362
  • София
А 35-годишния евентуален парясник защо си мисли, че ще го огрее с по-млади? До 5г не е особена разлика, 25-годишни ще е трудно.
А 40-годишната парясница не трябва ли да си мисли същото?  hahaha

# 2 363
  • Пловдив
А 40-годишната парясница не трябва ли да си мисли същото?  hahaha
Именно, ако тя е на 40 нейния естествен диапазон е от 35 до 45 годишните мъже. И естествено жената не иска пенсионери и изобщо мъже над 50.

# 2 364
kато няма предпоставки за заварка .. от къв зор да й плаща питието ?
може 10 стинки да са .....  въпроса е принципен ... никой на никого нищо не дължи .
препоръчително е доброто отношение единствено, но то е препоръчително по презумпция към всички  Sunglasses
още малко и някоя ше се направи на важна примерно , че й сметката ше й се плати ... как пък не  Flutter

# 2 365
  • Sofia
може 10 стинки да са .....  въпроса е принципен ... никой на никого нищо не дължи .
препоръчително е доброто отношение единствено, но то е препоръчително по презумпция към всички  Sunglasses
още малко и някоя ше се направи на важна примерно , че й сметката ше й се плати ... как пък не  Flutter

Като ви чета такива скръндзави мъже, направо ми иде да разцелувам моичкия от сърце. Laughing (даже и рима се получи, Mr. Green)

# 2 366

То малко параграф 22 се получава. И да има предпоставка за заварка, като го види, че се скръдзи да плати едно сокче за 4 лева, предпоставката за секс силно намалява, щото сигурно ще трябва и презервативите да му купи.

# 2 367

То малко параграф 22 се получава. И да има предпоставка за заварка, като го види, че се скръдзи да плати едно сокче за 4 лева, предпоставката за секс силно намалява, щото сигурно ще трябва и презервативите да му купи.

няма параграф. по презумпция мъжете знаят, че жените гледате в мъжа главно достъпа му до ресурси и щедростта му .. мъжете пък гледат колко благоразположена е жената ... това на прима виста .. и все едната страна прави първата стъпка .. след нея или хората влизат в такт и им тръгва "танца" или няма обратна връзка и нещата тръгват в другата посока .. ако нещата са тръгнали в другата посока .. мъжа що да си харчи стинките по изгубена кауза ? ако пък има ясни знаци от жената  че е благоразположена .. какво да го спира повече тоя мъж да покаже възможности и щедрост ... но това е чак ако жената покаже готовност да се раздава ...... вие що решихте, че мъжете са толко прости, че така да пилеят и без това ограничения ресурс ......... или викате .. трябва да се демонстрира изобилие и щедрост въпреки всичко .. айде де  Laughing

# 2 368
Жените гледат мъжа в джобовете, обикновено, когато между тях няма нищо съществено. Ако има, няма погледи в страни, хохохо newsm48, от опит.

# 2 369
Аз предпочитам да си плащам всичко сама и да не завися от никой . Може би съм мъж.

Общи условия

Активация на акаунт