как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 118 603
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 90
Скрит текст:
Това значи ли, че ако твоите приятелки са заети въпросната вечер няма да отидеш в "Алкохол" при все, че ти се танцува?

О да, точно това значи. Не би ми хрумнало сама да ходя по барове въобще.

Никога няма да проумея подобна логика. Сега ми хрумва, че може би така се става стара мома.

И как по-конкретно си го представяш да го обясня това на приятеля си : "Миличко, днеска мисля да поизляза на дискотечка самичка, че ми се е дотанцувало, пък момичетата са заети "  Joy
Аз не бих имал проблем с подобно изречение.

Това хич не е за хвалба, да ти кажа. Sunglasses

Не се хваля. Ти сериозно ли говориш за това пред огледалото?
Обясни ми как озовавайки се сред 500 души не си попаднала на социално събитие?

# 91
  • Sofia
   Да, съвсем сериозно.

В повечето случаи, предпочитам да се социализирам с хора, които познавам и съответно, с които знам, че ще си изкарам приятно. Особено при наличието на неблагоприятни обстоятелства, изразяващи се в лицето на гърмящата музика и нерядко – зловещата блъсканица по дискотеките, социализацията с напълно непознати хич не ми звучи като примамлива идея. Peace

# 92
Ама то не е нужно да си разменяш визитни картички с всички тези хора. Те са там за да ти създадат атмосфера.

# 93
Ами с кой да си говори? #Crazy То не е само до атмосфера...

# 94
Ако я е страх да говори с мъже има куп девойки. Обикновено се сближават докато висят пред дамската тоалетна. Small talk. Това е, което в България не умеем.

# 95
Е не мога да се сетя да съм виждала по дискотеките сами момичета които да си денсят самостоятелно в ъгъла  newsm78 Някой да е срещал подобно чудо? Small talk е за пред water cooler-а, а не в дискотеката на 8000 децибела и със сигурност не с цел да си намериш нови приятелки, щото си излязла сама на клуб.

# 96
На мен ми се е случвало да изляза сама на бар, в малко градче, не в България, но познавах повече от 90% от редовните му обитатели. Mr. Green Така де,  беше, като събирателен пункт. Whistling

# 97
Е не мога да се сетя да съм виждала по дискотеките сами момичета които да си денсят самостоятелно в ъгъла  newsm78 Някой да е срещал подобно чудо? Small talk е за пред water cooler-а, а не в дискотеката на 8000 децибела и със сигурност не с цел да си намериш нови приятелки, щото си излязла сама на клуб.

Дори и застаряващите чичаци, търсещи да чукнат нещо по заведенията в Студентски град, не ходят самички.

# 98

Няма и да видиш, очевидно всички следват логиката за която говорите. Изключенията са малко. Дами, които не робуват на предразсъдъци.

Надеценявате децибелите. Или никога не сте влизали в клуб.

# 99

Няма и да видиш, очевидно всички следват логиката за която говорите. Изключенията са малко. Дами, които не робуват на предразсъдъци.

Хипербола му се вика мой човек. И не говорим за предразсъдъци, а за истинкт за самосъхранение, обясних ти по-горе защо не е безопасно да се ръчкаш сама по клубовете.  Peace

# 100

Хипербола му се вика мой човек. И не говорим за предразсъдъци, а за истинкт за самосъхранение, обясних ти по-горе защо не е безопасно да се ръчкаш сама по клубовете.  Peace

Кое е хипербола?

Съгласен съм, че скитането нощем е потенциално опасно за сама жена. Но теоретизираме върху друг аспект.

# 101
А, има дами, които не робуват на предразсъдъците, отиват на бар сами и застават на видно място.
Но социализирането с тях се заплаща на час.  Laughing

# 102
  • Sofia
   Атмосферата (за каквото и да било) е най-добре да можеш да си я създаваш самият ти. Peace

А и за каква "атмосфера" можем да говорим, вземайки предвид отвратителните условия в повечето уж спрягани за елитни български заведения?

Но спорът е безпредметен, почваме да издребняваме и да изпадаме в излишни подробности. Peace Всеки с мнението си.

P.S.: Перица_Йоксич, имам чувството, че почваш да се въртиш в порочен кръг с изказванията си – още в началото уточнихме, че идеята на ходенето на заведение с приятелки се изразява именно в неналожителността да прибягваш до "small talk", в периметъра на хигиенните пространства, ангажирайки се да комуникираш със субекти от съмнително естество. Laughing Иначе, подобен род общуване не ми е непознат (най-малкото, живяла съм и в чужбина), но пък и не намирам особен чар или екзотика в това. Peace

# 103
Не знам... На мен винаги ми се получава когато излизам сам. Рядко се случва да не си прекарам добре. Може би само тогава когато заведението е полупразно. От написаното от вас оставам с впечатление, че говорите единствено с мъжете си и всяка комуникация с други хора е абсолютно неприемлива.

# 104
  • Sofia
   Не говорим само с мъжете си (даже ми е странно, че си останал с такова впечатление, при положение че никой не е загатвал дори за подобно нещо), но остава висящ въпросът – е ли точно дискотеката място за разговори и социализация с непознати? За мен лично – не; съдейки по развитието на темата, явно и за други е така. Peace

Общи условия

Активация на акаунт