как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 118 620
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 75
  • София
По мои наблюдения наистина привлекателните хора няма как да опрат до спийд дейтинг, защото не им остава ресурс - достатъчно ги налазват "моми" и "ергени" на работното им място, в приятелската им среда, по заведения и по сбирки по интереси.

Аз съм ходила два пъти на спийд дейтнг (втория път, защото мислех, че първия съм имала просто лош ден, но уви  Mr. Green) и впечатленията ми от жените бяха повече от добри (втория път, че за първия не ми се говори ... само ще кажа, че си тръгнала на среща, но поне обръсни мустака, беее) бяха и умни и красиви. Аз също не мисля, че не съм привлекателна ... и мустака съм оскубала ... А защо там ... както и по-горе писаха - въпрос на ограничени контакти. Колегите ми са с около 10 години по-малки от мен, на бар някак нне ми е сериозно някой да ми запали цигара и аз да му кажа: Ай, да ходим у вас да видя дали не си женен и ще продължим да си говорим ...  hahaha

# 76
Хареса ли си нещо втория път?

# 77
Мне, просто в някакъв момент става сложно с където на запознаването и се пробват за всеки случай и такива евенти.  На работа принципно не е ок да се сваляш с колеги, по баровете е безнадеждна история, в интернет съмнително удоволствие, общите познати из компаниите ако не са подходящи и то не остана. 
Аз красива жена не съм чул да се оплаче, че нямало къде да се запознае с мъже. Красивата жена и в бар да влезе, и в спортна зала, пък и по улицата както си върви да седне на някоя пейка за минутка, все ще се присламчи някой, даже се чудят как да ги разпъждат че са твърде много мераклиите.
Виж, ако има обаче проблеми с килограмите, с прическата и обличането или ако излъчва някаква психарска или невротична нотка, то и на къвто ще клуб с подбрани ергени да отиде, пак ще ѝ е трудно.

Абсолютно! Моето мнение съвпада на 100 % с това на Крис78 . Siren of the Titan , няма лошо връзка да започне в бар или диско. Моята и на много мои познати са започнали в бар или клуб . Не е задължително да правиш секс на първа среща. Просто разменяш координати и така си се случват нещата. Не харесвам ограничени мнения . Какво му е лошото човек да се забавлява на бар , да флиртува и т.н ?!

# 78
Проблемът с хубавите дами в бар/клуб е, че рядко са сами. Винаги има още дамска компания с тях. И е малко трудна логистиката, понеже не върви да си общуваш с една и да обърнеш гръб на останалите.

# 79
Щото на бар/клуб се излиза по женски да потанцуваш по мое мнение, а не да се сваляш. Винаги ми се е виждало малко тъпичко да си крещите надвиквайки музиката в опит да се запознаете, никога не ми е било вървежно.

# 80
Това значи ли, че ако твоите приятелки са заети въпросната вечер няма да отидеш в "Алкохол" при все, че ти се танцува?

# 81
Платежоспособни , платежоспособни , колко да са платежоспособни ? Таксата в clubr гледам че е 25 лв. . То ако нямаш 20 лв. , за къде въобще си тръгнал ?

Казвам, че са леко по-платежоспособни, отколкото тези, които се вихрят само в сайтовете за запознанство и фейсбуката, щом редовно ги харчат тия 25 лева за спийд дейтинг. Това са 25 лева отгоре на това, което ще похарчат за среща с жените. Дори не говоря, че задължително ще платят и чужда сметка, и само тяхната си да платят, пак си е разход. Вместо безплатно да зарибяват по сайтовете теоретично много повече жени, отколкото може да срещнат на организирано мероприятие за запознанства, се виждат за няколко минути с ограничена бройка жени, които след това пак трябва да поканят на индивидуална среща. Сега всеки има достъп до интернет - и овчарите по селата и те имат мобилни телефони с интернет.

По принцип колкото повече пари излиза едно нещо, толкова е по-голяма цедката за евентуалните клиенти. В Щатите имат специални сайтове с изключително висока такса за регистрация за мъжете и напълно безплатна за жените, които отговарят на високите критерии, заложени от организаторите.  

# 82
Това значи ли, че ако твоите приятелки са заети въпросната вечер няма да отидеш в "Алкохол" при все, че ти се танцува?

О да, точно това значи. Не би ми хрумнало сама да ходя по барове въобще.

# 83

Никога няма да проумея подобна логика. Сега ми хрумва, че може би така се става стара мома.

# 84

Никога няма да проумея подобна логика. Сега ми хрумва, че може би така се става стара мома.

И как по-конкретно си го представяш да го обясня това на приятеля си : "Миличко, днеска мисля да поизляза на дискотечка самичка, че ми се е дотанцувало, пък момичетата са заети "  Joy
За стара мома не знам, ама може и да се окажа обратно сингъл на бърза ръка.

# 85

И как по-конкретно си го представяш да го обясня това на приятеля си : "Миличко, днеска мисля да поизляза на дискотечка самичка, че ми се е дотанцувало, пък момичетата са заети "  Joy

Аз не бих имал проблем с подобно изречение. Няма да си сама. В един клуб има няколкостотин души.

# 86
  • Sofia
   Че аз мога да си потанцувам и сама вкъщи, пред огледалото, ако толкова ми се е пририпало. Как ли пък няма да тръгна сам-самичка по нощите на дискотека, да ме подбират разни загорели пияници или мазни донжуановци. Tired

Всякакъв тип вечерни излизания в същността си са социални събития, т.е. няма как да си си самодостатъчен. Peace

# 87
  • Sofia
Скрит текст:

Аз не бих имал проблем с подобно изречение.

Това хич не е за хвалба, да ти кажа. Sunglasses

# 88
Скрит текст:

Аз не бих имал проблем с подобно изречение. Няма да си сама. В един клуб има няколкостотин души.

Мхм и всичките с добри намерения, съвсем наскоро на една позната й бяха сипали нещо в питието, добре че е била с приятелка да си я прибере. Най-малкото от гледна точка на сигурността е добре да сте поне двечки. Да не говорим пък таксиджиите как обичат да се задяват с прибиращи се късно от дискотека девойки, едвам съм се откопчвала на няколко пъти. Не си е работа това.

# 89
Да бе, сама на бар или дискотека... Stop

Общи условия

Активация на акаунт