как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 118 326
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 30
Кой говори за гащи? Мъже! Тук за запознанства се говореше, стигна се до гащите... Whistling Говоря за клишираните запознанства на обществени места! Това не означава автоматично сваляне на гащи!  Heart Eyes

# 31
Ако жената е скучна, и бавно да ги свали, все ще доскучае.

# 32
Именно де. Запознанствата нали все някога стигат до секс. Разликата е кога ще се случи.

# 33
Темата стана "За и против секса на първа среща"... Whistling

# 34
Ако жената е скучна, и бавно да ги свали, все ще доскучае.

Ако е скучна вероятно секс няма да има.

# 35
  • Варна
Много филми са гледали тия дето ходят по такива срещи...

# 36
Много филми са гледали тия дето ходят по такива срещи...

Мне, просто в някакъв момент става сложно с където на запознаването и се пробват за всеки случай и такива евенти.  На работа принципно не е ок да се сваляш с колеги, по баровете е безнадеждна история, в интернет съмнително удоволствие, общите познати из компаниите ако не са подходящи и то не остана. 

# 37
Стига бе, само по тия места ли ходят свободните електрони? Нещо пътувания, хижи, планини зелени, концерти, спорт, риболов...ако някой практикува тия неща, доста вероятно е да е неженен. Освен риболова де, това е голям порок на доста женени мъже.

# 38
Стига бе, само по тия места ли ходят свободните електрони? Нещо пътувания, хижи, планини зелени, концерти, спорт, риболов...ако някой практикува тия неща, доста вероятно е да е неженен. Освен риболова де, това е голям порок на доста женени мъже.

Права сте, обаче твърде много непушачи в изброените от вас опции.

# 39
  • Варна
Клубове за най-различни видове спорт дал Господ. Тия бързи срещи хич не са им последния шанс на самотните.

# 40
Е доживях да видя някой да си търси пучаш...

# 41
Важно е, да. Освен това е важно да не иска деца, но това са подробности.

# 42
  • София
Клубове за най-различни видове спорт дал Господ. Тия бързи срещи хич не са им последния шанс на самотните.
Еее, по клубовете хората ходят да спортуват, не да се задяват. Там са концентрирани. Аз напр. във фитнеса, изобщо грам не ме интересува друго, освен заниманията. Тъй че.........

Йоксич, разкажи по-детайлно за тия срещи, ти в петък, например, как омая жените и защо са се държали неадекватно, би ли споделил,барем и ние се посмеем малко....

# 43

Пътувания, хижи и планини, концерти - по компании т.е. пак сме в групата на общите познати. Спорт - ако ходиш по обичайните женски спортове - зумби, аеробики, танци  и т.н. - трудно, във фитнеса ептен  - батки и мъжки кифли. За риболова идея си нямам, ама и не познавам много мацки, които да са фенки на ставането в ранни зори с цел давене на червеи в мътна вода.  Laughing Не казвам, че е невъзможно ест. просто си е леко сложничко, та затова се стига и до спиид дейтинг и т.н.  поне сред моите познати. Е някои и от чисто любопитство пробват по веднъж .На мен ми звучи като древно китайско мъчение, честно казано, аз съм си леко интровертна и мисълта да трябва да разговарям с купища непознати за време ми е меко казано неприятна, сигурно бих си платила да НЕ участвам в подобен род кошмар.

# 44
Мне, просто в някакъв момент става сложно с където на запознаването и се пробват за всеки случай и такива евенти.  На работа принципно не е ок да се сваляш с колеги, по баровете е безнадеждна история, в интернет съмнително удоволствие, общите познати из компаниите ако не са подходящи и то не остана. 
Аз красива жена не съм чул да се оплаче, че нямало къде да се запознае с мъже. Красивата жена и в бар да влезе, и в спортна зала, пък и по улицата както си върви да седне на някоя пейка за минутка, все ще се присламчи някой, даже се чудят как да ги разпъждат че са твърде много мераклиите.
Виж, ако има обаче проблеми с килограмите, с прическата и обличането или ако излъчва някаква психарска или невротична нотка, то и на къвто ще клуб с подбрани ергени да отиде, пак ще ѝ е трудно.

Общи условия

Активация на акаунт