Интересно ми е Кукумицинка какво ще каже за кофти секса, в смисъл дали нейният първоначален секс след месец срещи е обективно по-горещ от секса с таткото на децата ми, където вече има напасване, уважение и много други невидими фактори.
Благодаря , посмях се поне! При мен е обратното. От несериозните си (секс)връзки съм очаквала и получавала подаръци , почерпки , кино , концерти, дрешки и бижута и бла бла . А в двете ми сериозни връзки (бившата-споделих за нея и сегашната) си делим (деляхме) разходите и подаръци и парфюми не очаквам , защото приятелството и подкрепата са ми по - важни. Та и в двата случая при мен се налага мъжете да се бръкнат финансово. Скрънзи МРАЗЯ. Не може да очакваш , хем да излизаш с красива дама , хем да не я черпиш , да се скрънзиш за цветя , хем тя да е супер забавна в лелглото или пък да ти стане сериозна приятелка . Никоя жена не обича скрънзите . Аз поне бягам от такива без значение от сериозността на връзката. Ухажването винаги е необходимо и изисква и известни финанси. И не става въпрос да си търси жената спонсор , отношението е важно .
, но аз не виждам драма и в сексуалното напасване. Особено с времето , все повече се отпускат двамата партньори . Но има и вариант да разредят секса, да стане скучен и т.н. Няма универсални правила. Няма еднакви двойки .