как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 117 759
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 1 080
  • Наблизо
А аз познавам,намерили страхотни мъже - привличането не е само външен вид Naughty Като си се находил по ''физическото привличане'',почват да те привличат други неща.

# 1 081
цени, акции, търговия... ако си имаш здравословно добра самооценка и имаш какво да предложиш в една връзка - и да си разведена с дете пак можеш да си позволиш да си с високи критерии. нещата опират и до финанси, и до външен вид, и до качества и отношение. ако са ти скромни - ще гледаш да де нанесеш при първият срещнат, който иска семейство и е готов да ти гледа детето. ако не си умряла за това друг да плаща парното и сметката в магазина - ще си търсиш по любов.

# 1 082
  • София
Да, дотолкова не се интересуваш от външния вид и от привличането, че критериите ти са да иска семейство и да дава индикации, че ще се грижи за чуждо дете.

Ти сериозно ли ги пишеш тия неща?  newsm78 Трудно ми е да повярвам.
За една сама жена с дете е много по-лесно да остане сама, отколкото да си избира някой, когото не харесва особено.

# 1 083

Ти сериозно ли ги пишеш тия неща?  newsm78 Трудно ми е да повярвам.
За една сама жена с дете е много по-лесно да остане сама, отколкото да си избира някой, когото не харесва особено.

Не, не ги пиша напълно сериозно тези неща. Естествено, че леко преекспонирам. Доста по-леко, отколкото представата, че жените с деца са толкова по-търсени и желани от мъжете за първи брак в сравнение с тези без деца.

Но факт, че на тази част от жените с деца, които наистина не могат да се справят сами, а разчитат след раздялата с мъжа на родителите си за покрив над главата и финансова подкрепа, хич не им е лесно да стоят сами, а доста активно и пресметливо търсят нов татко, особено ако родителите нямат възможност много да помагат.

# 1 084
Те нещата не стават точно така в живия живот. Не си търсиш жена с дете специално, а просто се срещат мъж и жена, харесват се, много при това. Оказва се, че жената има дете и сега мъжът трябва да реши иска ли я още. Може да реши, че не му се гледа дете и никой няма да му се разсърди, но гледам, че на мъжете не им пречат децата. На нас жените ни пречат чуждите деца.
В интерес на истината кукумицинка има известно право - познавам един, който целенасочено си търси гадже сред самотните майки, просто защото смята, че са едва ли не отчаяни от живота и на драго сърце биха приели да са с такъв като него. Като се запознахме преди време, ми се изхили и подметна, че се е надявал да съм самотна майка. Първо реших, че се майтапи, но после разбрах, че верно е фрийк и сериозно ги говори тия глупости. Но и Бърди е права - жена, която е живяла сама с дете, по-лесно ще продължи да живее по същия начин и няма да направи компромис, само и само да бъде с мъж. Тоя мъж наистина трябва да има какво да предложи.

# 1 085
децата от предишен брак са обстоятелство и не мисля, че след 30и те трябва да са определящи дали някой мъж или някоя жена са желани. в 21 век сме и според мен е нормално на 30и да си имал дълги връзки и евентуално да имаш и дете / деца. на френски блендед фамилис ги наричат фамили меланж. не знам на български дали имаме такова название. но - колкото по-бързо пораснем и ние и обществиото ни, че такива неща са нормални, толкова по-добре.

и с това постоянно дискриминиране - разведените с деца били по-искани, тия които са били необвързани за известно време никой не ги иска, ако искаш деца, значи си с изтиктакал часовник, ако искаш поне равнопоставеност между теб и мъжът до теб - значи си прекалено материалистична, ако имаш някакви критерии - никой няма да те иска и непременно трябва да свалиш критериите и да търсиш някой плешив шишко, който не е задължително да е добър в секса, но има качества... накрая започна да ми става забавно. и все един човек ги сипе тия мъдрости. брей брей.

както има жени, които си имат всичко и търсят любовта, така съм сигурна, че има и мъже, които си имат всичко и си търсят любовта. в София да намериш мъж, който е с над 3К като доходи ( което не ми е абсолютен критерий, друг си го измисли това) хич, ама хич не е трудно. даже голяма част от тези с по-високи доходи и се поддържат, и ходят я в планината, я по екскурзии. а за мен - ако чета само и единствено един конкретен тип коментари - жива да се ожаля. добре че в живия живот не съм нито изпаднала, нито нехаресвана, нито 'отчаяна жена търси спешно мъж за бейби деди'.

Последна редакция: пн, 11 апр 2016, 18:08 от Golden Heart

# 1 086
както има жени, които си имат всичко и търсят любовта, така съм сигурна, че има и мъже, които си имат всичко и си търсят любовта. в София да намериш мъж, който е с над 3К като доходи ( което не ми е абсолютен критерий, друг си го измисли това) хич, ама хич не е трудно. даже голяма част от тези с по-високи доходи и се поддържат, и ходят я в планината, я по екскурзии. а за мен - ако чета само и единствено един конкретен тип коментари - жива да се ожаля. добре че в живия живот не съм нито изпаднала, нито нехаресвана, нито 'отчаяна жена търси спешно мъж за бейби деди'.
Не знам дали си изпаднала или не, но си позволих да прегледам мненията ти в тоя форум . И на какво мислиш налетях - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=773477.msg27817060#msg27817060 - "Къде да си намеря половинка" , от Golden Heart публикувана на 27.03.2014 г. .
     Още тогава си ходила безуспешно по спиид датинги . Още в нея тема са ти казали що за мъже ходят по тия срещи , но ти тъпо и упорито продължаваш да ходиш на такива места . И след това имаш претенции че си интелигентна жена . Не знам на какво отгоре имаш това самочувствие .
   И искам да те попитам нещо - За какво ти е този мъж, който така безуспешно търсиш, вече няколко години ? . Ти въобще не можеш да живееш с друг освен със себе си . Брака се гради на компромиси  . А ти си човек който за нищо явно не  е готов на компромис . Вече няколко години се въртиш в омагьосан кръг , но не правиш компромис с изискванията към търсения кандидат . Това същото ще го пренесеш и в брака си . Винаги ще искаш да става на твойта , което неминуемо ще доведе до развод след 2-3-4 години . Това да живееш с друг човек заедно е сложно нещо . Не е като в любовните романи или турските сериали .

# 1 087
  • Sofia
Не знам дали си изпаднала или не, но си позволих да прегледам мненията ти в тоя форум . И на какво мислиш налетях - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=773477.msg27817060#msg27817060 - "Къде да си намеря половинка" , от Golden Heart публикувана на 27.03.2014 г.

Мда, спомням си тази тема, имаше голям потенциал. Laughing Видно и от броя страници, които с лекота навъртя, преди да ѝ теглят ключ.

# 1 088
Брака се гради на компромиси  . А ти си човек който за нищо явно не  е готов на компромис . Вече няколко години се въртиш в омагьосан кръг , но не правиш компромис с изискванията към търсения кандидат . Това същото ще го пренесеш и в брака си . Винаги ще искаш да става на твойта , което неминуемо ще доведе до развод след 2-3-4 години . Това да живееш с друг човек заедно е сложно нещо . Не е като в любовните романи или турските сериали .

Абсолютно , в пълноценните връзки има повече компромиси и по - малко его . Естествено не става дума за кардинални компромиси , но няма как да намериш копие на себе си. Peace

# 1 089
  • София
Нищо им няма на разведените с дете/деца. Не им падат акциите , даже им се вдигат. Отпадат повърхностните кандидати и остават кандидатите с широка душа и спокоен характер. Мъжете уважават майки, не кариеристки . Peace
Не че уважават майки толкова, а в повечето случаи, разведените не се държат като кифли, а отчитат уважението и вниманието, които са били изчезнали във връзката с предишния, по- малко дават зор да бъдат водени по дискотеки и клубове, щото все пак, деца имат, което излиза по- евтино на мъжете и тушира чувството, че са обект на меркантилност.
От друга страна- мисълта, че са те " взели" с дете от друг и трябва да внимаваш този път, не е за пренебрегване.

# 1 090
  • Наблизо

и с това постоянно дискриминиране - разведените с деца били по-искани, тия които са били необвързани за известно време никой не ги иска, ако искаш деца, значи си с изтиктакал часовник, ако искаш поне равнопоставеност между теб и мъжът до теб - значи си прекалено материалистична, ако имаш някакви критерии - никой няма да те иска и непременно трябва да свалиш критериите и да търсиш някой плешив шишко, който не е задължително да е добър в секса, но има качества... накрая започна да ми става забавно. и все един човек ги сипе тия мъдрости. брей брей.

Не сме казали,че си отчаяна - светецът казва,че от години упорито си търсиш.Това не е отчайване.
За да не става с години,погледни си равнопоставеността и критериите.Явно мъжете,които са ти в полезрението не намират,че си им равнопоставена и им отговаряш на критериите.

# 1 091

Не че уважават майки толкова, а в повечето случаи, разведените не се държат като кифли, а отчитат уважението и вниманието, които са били изчезнали във връзката с предишния, по- малко дават зор да бъдат водени по дискотеки и клубове, щото все пак, деца имат, което излиза по- евтино на мъжете и тушира чувството, че са обект на меркантилност.
От друга страна- мисълта, че са те " взели" с дете от друг и трябва да внимаваш този път, не е за пренебрегване.
Именно , така исках и аз да се изразя. Майките са по - зрели  и съответно привличат по - зрели индивиди от м. пол.

# 1 092

Именно , така исках и аз да се изразя. Майките са по - зрели  и съответно привличат по - зрели индивиди от м. пол.

Много обичам генерализации. Значи според теб 21 годишната кифла, дето има дете, щото не знае какво е овулация и какво презерватив и живее при мама и тати, понеже  мъжо я зарязал за по-нов модел, е по-зряла от 30 годишната, дето сама се издържа и оправя в живота. Страшно заключение просто извади. ooooh!

Иначе съм съгласна, че ако с години ходиш по бързи срещи и си търсиш мъж, то значи има нещо гнило в Дания.

# 1 093
  • Наблизо

Много обичам генерализации. Значи според теб 21 годишната кифла, дето има дете, щото не знае какво е овулация и какво презерватив и живее при мама и тати, понеже  мъжо я зарязал за по-нов модел, е по-зряла от 30 годишната, дето сама се издържа и оправя в живота. Страшно заключение просто извади. ooooh!

Иначе съм съгласна, че ако с години ходиш по бързи срещи и си търсиш мъж, то значи има нещо гнило в Дания.
Мисля,че ключовата дума е ''уважението и вниманието, които са били изчезнали във връзката с предишния'',а не ''забременяла случайно след пиянска нощ в Студентски град''.

# 1 094
броят се на пръстите на едмата ми ръка пътите, в които съм ходила на бързи срещи.

Общи условия

Активация на акаунт