как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 117 748
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 1 095
Не бих казала, че по правило майките привличат по-зрели индивиди. Привличат и непораснали типове, които виждат в тях отмяна на мама. Така де, както грижовно си гледа детето, я каква е оправна, що да не го поеме и него под крилото си. След известно време жената ги изритва с шут.

# 1 096
Скрит текст:

Не че уважават майки толкова, а в повечето случаи, разведените не се държат като кифли, а отчитат уважението и вниманието, които са били изчезнали във връзката с предишния, по- малко дават зор да бъдат водени по дискотеки и клубове, щото все пак, деца имат, което излиза по- евтино на мъжете и тушира чувството, че са обект на меркантилност.
От друга страна- мисълта, че са те " взели" с дете от друг и трябва да внимаваш този път, не е за пренебрегване.
Именно , така исках и аз да се изразя. Майките са по - зрели  и съответно привличат по - зрели индивиди от м. пол.

Faiona : Много обичам генерализации. Значи според теб 21 годишната кифла, дето има дете, щото не знае какво е овулация и какво презерватив и живее при мама и тати, понеже  мъжо я зарязал за по-нов модел, е по-зряла от 30 годишната, дето сама се издържа и оправя в живота. Страшно заключение просто извади. ooooh!

Иначе съм съгласна, че ако с години ходиш по бързи срещи и си търсиш мъж, то значи има нещо гнило в Дания.
[/quote]
Това за Дания не го разбрах  newsm78 , и да , по принцип майките са по-зрели от жените без деца , изключеня има (каквото изключение ти си описала), за да потвърдят правилото. Peace

# 1 097
Скрит текст:

Не че уважават майки толкова, а в повечето случаи, разведените не се държат като кифли, а отчитат уважението и вниманието, които са били изчезнали във връзката с предишния, по- малко дават зор да бъдат водени по дискотеки и клубове, щото все пак, деца имат, което излиза по- евтино на мъжете и тушира чувството, че са обект на меркантилност.
От друга страна- мисълта, че са те " взели" с дете от друг и трябва да внимаваш този път, не е за пренебрегване.
Именно , така исках и аз да се изразя. Майките са по - зрели  и съответно привличат по - зрели индивиди от м. пол.

Много обичам генерализации. Значи според теб 21 годишната кифла, дето има дете, щото не знае какво е овулация и какво презерватив и живее при мама и тати, понеже  мъжо я зарязал за по-нов модел, е по-зряла от 30 годишната, дето сама се издържа и оправя в живота. Страшно заключение просто извади. ooooh!

Иначе съм съгласна, че ако с години ходиш по бързи срещи и си търсиш мъж, то значи има нещо гнило в Дания.
Това за Дания не го разбрах  newsm78 , и да , по принцип майките са по-зрели от жените без деца , изключеня има (каквото изключение ти си описала), за да потвърдят правилото. Peace

Цитат от Хамлет е.  Не наблюдавам кой знае каква корелация между зрелост и раждане аз лично. Точно толкова (не)зрели ми се виждат родилите приятелки, колкото си бяха и преди това.

# 1 098
  • София
Просто не виждам как може да се слагат под общ знаменател едни или други - детни и бездетни, от Дания или Португалия. Все едно да кажем, че всички червени коли са хубави/ бързи/ икономични .... Сравнявате несравними неща ... издънки/ модели за подражание има и ще има от всички страни.
Тук въпросът е в компромисите и до колко сме готови да ги направим. Много пъти са ме питали с какво не бих направила компромис - с интелигентността, възпитанието, доброто сърце и уважението към семейството като единица. Много ли е?  #Crazy Сигурно.  Mr. Green

# 1 099
Скрит текст:
Скрит текст:

Именно , така исках и аз да се изразя. Майките са по - зрели  и съответно привличат по - зрели индивиди от м. пол.

Много обичам генерализации. Значи според теб 21 годишната кифла, дето има дете, щото не знае какво е овулация и какво презерватив и живее при мама и тати, понеже  мъжо я зарязал за по-нов модел, е по-зряла от 30 годишната, дето сама се издържа и оправя в живота. Страшно заключение просто извади. ooooh!

Това за Дания не го разбрах  newsm78 , и да , по принцип майките са по-зрели от жените без деца , изключеня има (каквото изключение ти си описала), за да потвърдят правилото. Peace
[/spoiler]

Цитат от Хамлет е.  Не наблюдавам кой знае каква корелация между зрелост и раждане аз лично. Точно толкова (не)зрели ми се виждат родилите приятелки, колкото си бяха и преди това.
Peace Хората без деца обикновено не виждат мъдростта и зрелостта в майките, нормално е . С тази констатация не искам да кажа нищо негативно , за хората , които нямат или не искат да имат деца. Те просто виждат света по друг начин . По себе си съдя . Ако си без деца не правиш разлика между теб и човек с дете. Когато се сдобиеш с дете, правиш огромна разлика между теб и човек без дете . Просто това са два различни свята. Не е заяждане , мнение е .  Peace

# 1 100
Цитат
обикновено не виждат мъдростта и зрелостта в майките

Защото понякога просто я няма.  Laughing Във форума съм чела майки, на които ни мъдрост, ни зрелост им се намира, и не звучат като да има вероятност някога да им се намери.

А за това, че има разлика в светоусещането и себеусещането преди и след детето, съм съгласна, но мъдрият и зрял човек прави разлика между себе си с дете и себе си без дете, а не между себе си с дете и човек без дете.

# 1 101
Не бих казала, че по правило майките привличат по-зрели индивиди. Привличат и непораснали типове, които виждат в тях отмяна на мама. Така де, както грижовно си гледа детето, я каква е оправна, що да не го поеме и него под крилото си. След известно време жената ги изритва с шут.

Те майките основно с майчинската грижа привличат такива мъжлета. Такива мъже обикновено живеят при майките си, докато срещнат такава жена, склонна да им осигури подобна грижа - чисто физически да обгрижва дома, детето си, мъжа и евентуални общи деца. Затова и рядко ще се включат жените с втори брак с мъж без деца с мнение, че домакинската работа и грижата по децата трябва да се дели по равно между мъжа и жената. Жената си поема всичко, основно тя прави компромисите, че да не остане пак сама, мъжът в добрите случаи носи пари и отделя куолити тайм (основно игри, а не неприятни дейности) за децата, защото те, нали, и без това си предпочитали майката. Когато и двамата партньори са с предишни бракове и деца, тогава ролите са по-равнопоставени. И двамата са се поучили от грешките си и държат да потръгнат нещата, някак по-партньорски са нещата. Не, че и тук няма изключения.

Също така, да изкарвате ергените, които не търсят жени с деца, смешковци, мухльовци, хора, които не са широкоскроени и пр. не е ли малко пресилено? Съвсем нормални хора са повечето. Доколкото имам впечатления доста хора не искат повече от едно дете. Даже и майките, преди да останат самотни майки и да тръгнат на лов за нов мъж, се случва да са приказвали преди това, че искат само едно дете. Много хора дори трябва вече да имат дете няколко години, за да им се появи желание за второ. Какво странно има един мъж, който няма деца и е с идеята да има само едно дете, да не го устройва жена, която вече има дете, понеже това значи, че ако иска да има собствено дете, ще трябва да гледа 2 деца, а не смята, че има ресурса (не само финансов, но и като време и грижи) да гледа две деца.

# 1 102
Знаете ли какво е най-смешното в цялата история? С изключение на външния вид покривам изискванията на златното сърце според няколко познати и приятели дето се забавляват с тая тема Grinning

# 1 103
Никой не изкарва ергените , дето търсят жени без деца , смешковци и мухльовци. Аз такова нещо не прочетох . Просто , за да приемеш да се грижиш за чуждо дете , определено имаш широко сърце. Когато един мъж обича една жена - той я приема и с детето , и с котките , и с всичките й други багажчета.

# 1 104
Никой не изкарва ергените , дето търсят жени без деца , смешковци и мухльовци. Аз такова нещо не прочетох . Просто , за да приемеш да се грижиш за чуждо дете , определено имаш широко сърце. Когато един мъж обича една жена - той я приема и с детето , и с котките , и с всичките й други багажчета.

От личен опит ти казвам, че не важи за всички. И да, имаше мнения и за смешковците и пр., да ги намеря ли да цитирам кой точно ги изкарва такива?

От мъжете ергени жените с деца най-вече очакват да поемат финансовата грижа за детето и да бъдат някаква мъжка фигура с главно представителни функции, но такива изисквания каквито има жена, която в момента се учи да бъде родител, на жените с деца и нов бездетен мъж някак не им се позволява да имат и да се глезят.

Апропо, твоето сърце достатъчно широко ли е, за да приемеш мъж с дете, за което трябва ти да се грижиш?

# 1 105
Знаете ли какво е най-смешното в цялата история? С изключение на външния вид покривам изискванията на златното сърце според няколко познати и приятели дето се забавляват с тая тема Grinning

Как ги покриваш изискванията? Не виждам да имаш желание за деца и пр.

# 1 106
  • Sofia
Как ги покриваш изискванията? Не виждам да имаш желание за деца и пр.

Плюс, много ме съмнява, че изкарва над 3000 лв. месечно.

# 1 107

От личен опит ти казвам, че не важи за всички. И да, имаше мнения и за смешковците и пр., да ги намеря ли да цитирам кой точно ги изкарва такива?

От мъжете ергени жените с деца най-вече очакват да поемат финансовата грижа за детето и да бъдат някаква мъжка фигура с главно представителни функции, но такива изисквания каквито има жена, която в момента се учи да бъде родител, на жените с деца и нов бездетен мъж някак не им се позволява да имат и да се глезят.

Апропо, твоето сърце достатъчно широко ли е, за да приемеш мъж с дете, за което трябва ти да се грижиш?
Не , не е широко , признавам си . Но около мен е пълно с втори бракове. Тука масово хората склчючват втори брак . Обикновенно децата остават при майката , но имам съсед , който извоюва детето си и то остана при него , намери си приятелка и са чудесно семейство . Даже новото дете от новия брак на бившата му съпруга често остава при него (въпреки ,че не е биол. баща) . Просто майката няма нерви да се справя с децата . Често той и новата му приятелка ги извеждат с кучето по планината , на басейн, засичаме ги често . Ами възхищавам се на такива хора , нищо , че аз не съм такава.  Peace

# 1 108
Това, че вие сте решили, че нямам желание за деца, нали се сещате, че не значи, че наистина нямам? И да - имам собствено жилище и изкарвам над 3 бона и т.н.
Май наистина не отговарям само на външния вид Grinning

ПП: Радвам се, че стигнахте до същите изводи като мен за златното сърце. Малко бавничко, ама успяхте все пак и затова ще ви го пиша като успех.

# 1 109

Плюс, много ме съмнява, че изкарва над 3000 лв. месечно.

За над 3000-то месечно го беше казала в друг смисъл, макар че потребителите я бяха изкарали, че едва ли не ще го върне, ако е под тази сума. Добро самочувствие има Доценко, щом смята, че само за външен вид не покрива изискванията.

Общи условия

Активация на акаунт