как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 117 542
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 1 455
Скрит текст:
Да бе, жената се изхабявала от стоенето вкъщи, ама не се изхабява от ставането рано и нещотото от-до, с което трябва да се съобразява. Голяма  веселост е да ходиш на работа и да се съобразяваш с хора, които нито си родил, нито си им се клел във вярност.  На мен единстевия ми плюс от ходенето на работа е, че започнах да се лакирам, което е добра терапия на гризането на нокти, другите плюсове - дрън-дрън разнообразие, дрън-дрън,  общуване с хора - бързо ме отегчават и общо взето  си хабя времето., а когато  се осъзная, че си губя времето е много по-вероятно да се депресирам. Та хората са различни , различни са и "депресивните" състояния, които могат да си позволят, както и е различно обобщението за "качество" когато се общува с някой, хеле пък, когато този няксой е  детето Ни Peace
Аз просто си написах моята гледна точка и как аз ги усещам нещата , иначе ми е пределно ясно , че не всеки обича да ходи на работа. Аз си обичам работата и с удоволствие си ходя , детето ми определено се чувства добре , когато и аз съм в добро настроение. Аз нямам нищо против домакините. Обаче съм останала с усещането , че те имат нещо против работещите жени и постоянно се опитват да ги гризнат на тази тема, едва ли не да покажат как техният избор е по - правилен , пък аз да се скрия някъде - никаква майка не съм . Tired

# 1 456
Да не ти е нужна работа някъде извън дома, не означава,  че си категория домакиня, както и да ходиш някъде извъндомово срещу заплащане, не  винаги  те прави работеща жена Laughing  Но да - права си - родителският капацитет не зависи от това къде точно се намираш и в коя категория  ще се чувстваш уютно.

# 1 457
В много интересна насока е залитнала темата. От женените мъже по бързите срещи до перфектните майчунгели-ударнички-многомашиннички.
Ох бе, сетих се! На мързеливите жени мъжете им едва ли имат излишно време, а и сили, за да хойкат по бързи срещи, въпреки лесните свалки там.
Така де, докато сготвят, изперат, ошетат и възпитат пълноценно децата си след работа, то нито време, нито сили останали...  Laughing

# 1 458
Сийке,  не подценявай  мъжете - те могат да се скапят и две да не виждат, ноооо - достойнството им  -Никога , даже е способно и в най-изтощителния вариант да вижда  - две  Laughing

# 1 459
Да не ти е нужна работа някъде извън дома, не означава,  че си категория домакиня, както и да ходиш някъде извъндомово срещу заплащане, не  винаги  те прави работеща жена Laughing  Но да - права си - родителският капацитет не зависи от това къде точно се намираш и в коя категория  ще се чувстваш уютно.
Аз изобщо нямам нужда да се слагам в категории и ми деме на шапката кой къде ме слага , нито пък съм се наела да категоризирам . Важно ми е да се чувствам добре . Peace който иска да си цъка с език , който иска да ме одобрява . Един живот живеем .

# 1 460
Може да нямаш нужда, но  сама си слагаш категориите, сладка  розичке...Между другото - понякога хич не си сладка Laughing

# 1 461
Може да нямаш нужда, но  сама си слагаш категориите, сладка  розичке...Между другото - понякога хич не си сладка Laughing
Категориите не са за мен . Предпочитам да си действам на базата на вътрешни усещания .
Другите да си решават за тях си . Но не ходя да меля сол на главите на хората що такъв живот живеят, що работят , що не работят , домакинстват ли или не . И затова не обичам и на мен да ми се месят . Често хората категоризират ( без особена логика )- щом работи , значи 100 процента е лоша майка , или щом седи вкъщи , значи е затъпяла или нещо друго , без да си дават сметка , че може жената да си се чувства комфортно така .

# 1 462
Бихте ли дали пример как активно и съзнателно ги възпитавате децата, като се изключат маниери и държане? Разбира се, че и мъжете ги възпитават, дори и да не го правят съзнателно. Щом е в къщата един човек, оказва влияние върху възпитанието - най-много с това, което прави и приказва несъзнателно, а не с това, на което се опитва да научи и да поучава. Каквото и да им приказваш за морал и за ценности, ако си кокошкар и тарикат, ще попият това. Доста преди 3-годишни започват да имитират и да попиват - аз лично много внимавам какво приказвам, как се държа и пр. с деца именно заради това.  

# 1 463
Скрит текст:
Бихте ли дали пример как активно и съзнателно ги възпитавате децата, като се изключат маниери и държане? Разбира се, че и мъжете ги възпитават, дори и да не го правят съзнателно. Щом е в къщата един човек, оказва влияние върху възпитанието - най-много с това, което прави и приказва несъзнателно, а не с това, на което се опитва да научи и да поучава. Каквото и да им приказваш за морал и за ценности, ако си кокошкар и тарикат, ще попият това. Доста преди 3-годишни започват да имитират и да попиват - аз лично много внимавам какво приказвам, как се държа и пр. с деца именно заради това.

Според мен децата просто си имитират ей така . Оформят си характера като пробват различни неща. Не можеш да кажеш , че едно 3 годишно има лош характер . Можеш да оформиш леко характер , но каквото и да правиш не можеш да влияеш напълно.

# 1 464
Кукумицинка, до сега  така съм правила - отвътре ми идва, без идея ,че възпитавам -
- играем  заедно и  там се разбира какво  ми е мнението за честно, нечестно,  мислене, стратегия и  победа не на вксяка цена.
 -Измисляме истории - понякога ужасяващи, но  почти винаги  завършващи със смях
 -Четем  книги , /рядко вече приказки/ и после ги разиграваме с рисунки или просто се правим на  Рицари, Царе и общо взето биткаджийство някакво, /само веднъж играх прасето на Емил от Льонеберя,  не бих повторила, много е уморително /
 - говорим много за различни неща /и за непозволените също/ , много са ми питащи децата и това ме радва
 -  Имам си и лично пространство, както и те, което  всеки уважава...освен малкия де...за сега.
...Това за сега се сещам. Имам късмета да разполагам с времето си,  за да са ми възможни тези неща

# 1 465
Анджелина Джоли сигурно е отвратителна майка. Седем деца ли са колко са с осиновените им такива, още не се е спряла вкъщи по цял ден да ги възпитава. Мъжа и е милионер, но тя не та не... ще работи, че и повече изкарва от мъжа си, ще ходи по Африка на хуманитарни мисии и т.н.
Полезно е за децата да ходят на детска градина и да се созиализират, да не по цял ден с мама и да станат асоциални накрая.

# 1 466
Убедена съм, че например детето на Еовин няма да е по-невъзпитано и необичано от детето на някоя, която се е "жертвала" да го гледа вкъщи, докато тръгне на училище, че и след това, затъпяваща и умираща от досада заради еднообразното ежедневие. Няколко часа вечер концентрирано внимание към децата и от двамата родители може да са много по-полезни и възпитателни...
И аз съм убедена, че детето на Еовин ще порасне интересен и готин младеж, не защото ходи на градина или не, а защото е нейно, а децата стават като родителите си, независимо дали ходят на градина.
И сега от един, часовете станаха няколко. Последно колко трябва да са? А това концетрирано внимание звучи повече от идиотски.
Темата за детската градина не ми е много интересна вече, защото и двете ми деца са в училищна възраст и нямам никакви съмнения, че сме ги гледали добре  Sunglasses
Но с умиление чета хора, които са виждали дете само в рекламата на Памперс, но имат твърдо мнение как трябва да се социализират, хем и нямат представа що е социализация и как се случва.
И понеже темата е за мъжете, търсете си красиви и талантливи мъже, за да имате красиви и талантливи деца.

# 1 467
Янечек, не става така..Simple Smile

Ако той е много красив и талантлив, а аз не толкова - хич няма гаранция, че от него ще прихване детето..Wink)

# 1 468
То и аз имах такава фаза, но излязох от нея някъде на 24-25, Кукумицинка от години е застинала в една фаза, все чака лошото, страшното и гнусното...то и аз ги чаках, ама накрая си казах- айде стига глезене, let's get this out of the way, да видим кое му е чак толкова страшното.

И аз излязох на 25 от тази фаза. Иначе помня, че самата мисъл да имам бебе в корема и да ми мърда ме ужасяваше, буквално. Дразнеха ме на работа колежките много. Жени с деца, които намирах са супер затъпели. И най - ме дразнеха, че говореха само за децата си и едва ли не като са родили, ебаси постижението са наравили. Когато обаче на 27 и аз родих за първи път, леле имах чувството, че съм свършила най - важната и най - тежката работа на света. Чувството ми беше на такова удовлетворение, което в интерес на истината от нито една работа не съм изпитвала. Ясно ми е, че за жени с много отговорни и обществени професии вероятно това не е така. Вероятно изпитват еднакво удовлетворение и от работа, и от раждане.

# 1 469
То и аз имах такава фаза, но излязох от нея някъде на 24-25, Кукумицинка от години е застинала в една фаза, все чака лошото, страшното и гнусното...то и аз ги чаках, ама накрая си казах- айде стига глезене, let's get this out of the way, да видим кое му е чак толкова страшното.

Ясно ми е, че за жени с много отговорни и обществени професии вероятно това не е така. Вероятно изпитват еднакво удовлетворение и от работа, и от раждане.
Бих добавила и жените с творчески или спортни професии. 

Общи условия

Активация на акаунт