А и говоря за жени към 40-45 вече. Къде точно ще ходят?
Разбира се, че не са се мешали, само че като го спомена (мен така са ме учили), почват да ме подиграват, че съм комерсиална или си държа на "великите гени". Обаче с течение на брака искаш или не, нещата стават неравностойни. Това е динамична система, в която жената по-скоро губи позиции с времето в някои аспекти (свързани със секс и привлекателност), но печели други неща.
Мамасита, грижи се за привлекателността си, доколкото е възможно, защото явно имате някаква фамилна обремененост жените във вашия род, при каквато стават много неравностойни на мъжа с течение на времето. Също така, не забравяй да поддържаш необходимата сексуална активност. Няма как неправилното да го изкараш по-правилният начин от правилното, можеш само да го оправдаеш. Ако махнем удобствата, семейството, макар и юридически запазено цяло, си е взривено, щом има нужда от чужд човек, за да може да функционира поне външно като такова. Един човек, ако знае, че има зелена улица и може да прави каквото си иска, без някакви неблагоприятни последици, е много по-склонен към удовлетворяване на нагона си и никак не е склонен на компромиси. Да ги жалиш мъжете какво щели да правят, ако жената не приема изневярата, си е точно такова даване на зелена светлина. Напротив, човек трябва да е напълно наясно с рисковете, когато предприема нещо такова, и да е готов да приеме и най-лошите последици.