как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 117 432
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 1 695
И колко пъти ще го правиш това упражнение със 100-те процента в брака, докато уцелиш? Не е толкова лесно да се руши и гради наново, нали се сещаш. Дори не говоря за горките домакини, а за мъжа: има деца примерно. Мъжете също си обичат децата и едва ли биха искали да ги оставят. В същото време обаче не получават всичко в брака. И какво следва да се направи в тази ситуация? Имай предвид, че при наличие на деца няма такива неща като чиста и ясна раздяла. В случая е по-милостиво да има любовница, дискретно.

А и говоря за жени към 40-45 вече. Къде точно ще ходят?

Разбира се, че не са се мешали, само че като го спомена (мен така са ме учили), почват да ме подиграват, че съм комерсиална или си държа на "великите гени". Обаче с течение на брака искаш или не, нещата стават неравностойни. Това е динамична система, в която жената по-скоро губи позиции с времето в някои аспекти (свързани със секс и привлекателност), но печели други неща.

Мамасита, грижи се за привлекателността си, доколкото е възможно, защото явно имате някаква фамилна обремененост жените във вашия род, при каквато стават много неравностойни на мъжа с течение на времето. Също така, не забравяй да поддържаш необходимата сексуална активност. Няма как неправилното да го изкараш по-правилният начин от правилното, можеш само да го оправдаеш. Ако махнем удобствата, семейството, макар и юридически запазено цяло, си е взривено, щом има нужда от чужд човек, за да може да функционира поне външно като такова. Един човек, ако знае, че има зелена улица и може да прави каквото си иска, без някакви неблагоприятни последици, е много по-склонен към удовлетворяване на нагона си и никак не е склонен на компромиси. Да ги жалиш мъжете какво щели да правят, ако жената не приема изневярата, си е точно такова даване на зелена светлина. Напротив, човек трябва да е напълно наясно с рисковете, когато предприема нещо такова, и да е готов да приеме и най-лошите последици.

# 1 696
И какво точно търсиш в тия публикации, да знам какъв текст да ти предложа.

Нищо не теоритизирам, разказвам ти как са били нещата. Ако имаш някакви критики към стила ми на писане, кажи си с какво не отговарям на стандартите ти.

Не съм критикувала стила ти, но за мен е логично, зад определени претенции да стоят и факти, които в случая, щяха да са полезни за скромната форумна публика  Simple Smile

# 1 697
Да не изоставям ските, а? Евентуално ако ме зареже мъжът ми да си знам да почвам да се блъскам в хората по пистите  Laughing Laughing Laughing Laughing
Може и да не е на ски. Важно е обектът да бъде треснат по главата до степен на ошашавяне и да се задържи в това състояние, докато бъде влачен към гражданското.  Laughing

# 1 698
Аз съм от хобитите, обичам удобствата. Хич не е маловажно. Особено по отношение на децата и техния живот. Имай предвид все пак, че имам някаква представа какво е да се отглежда дете в отсъствие на баща и каква е разликата, когато има баща. Така че в името на това като едното нищо бих простила и дори оправдала наличието на дискретна афера при запазване на вида и удобствата на семейството.

Кукумицинка, как пък реши, че всички мъже в рода са от изневеряващите. Напротив, даже е огромна изненада, че може да е имало една абс. дискретна любовница в един случай. Но това са минали неща. Спри да ми предричаш лошо бъдеще и си гледай своето. Моята привлекателност може да не е 100%, обаче пък има две хубави дъщери.

За теб съм сигурна, че си толкова awesome, че ще си вечно млада и интересна и гаджето ти никога няма да свърне в страни и година по-късно да бута количка с бебе, хванал под ръчица мила и некомплицирана жена, която не изпитва ужас, страх и омраза от майчинството.

# 1 699
  • Пловдив
Да не изоставям ските, а? Евентуално ако ме зареже мъжът ми да си знам да почвам да се блъскам в хората по пистите  Laughing Laughing Laughing Laughing
Може и да не е на ски. Важно е обектът да бъде треснат по главата до степен на ошашавяне и да се задържи в това състояние, докато бъде влачен към гражданското.  Laughing
Карам ски, това ще да е най-лесното, да трясна някой със ските Simple Smile

# 1 700
Карам ски, това ще да е най-лесното, да трясна някой със ските Simple Smile
Да не забравиш при посещението в болницата да занесеш на пострадалия тава с пълнени чушки.

Мамасита, и аз имам представа как се отглеждат деца сам. 8 години съм била сам родител на 2 деца. Но не разбирам идеите, които изповядваш- да си затворя очите за дискретна връзка, за да остана бракувана. Сериозно?

# 1 701
Да предположим, че ти харесва това, което получаваш в брака- удобство, дори някакъв престиж, ако мъжът е от специалните...всичко е индивидуално, за някои жени съм сигурна, че е правилен избор да си затворят очите за изневяра. Ти си преценяваш, в някои ситуации бракът може да има смисъл.

И не говоря за твоите трудности при гледането на деца, а за техните трудности и последващи проблеми при липса на баща. Ако видя, че оставането в брак ще им се отрази добре, ако се нуждаят от стабилност- тогава бих запазила комфорта, статуквото, стабилността и всичко, което се отразява добре на децата. Особено ако всичко друго е наред и има налице добър баща.

Във всеки случай животът може да е доста продуктивен при наличие на комфорт и липса на драма и сътресения. Във всеки случай ако може да получиш своето дори при изневяра, всичко е по-скоро наред.

Сетих се за тоя разказ:
http://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=6&WorkID=11358&Level=1

Общо взето може да има здрав брак с изневяра и разклатен такъв дори без изневяра. Мда, даже и аз понякога не мисля в черно-бяло...

Последна редакция: ср, 27 апр 2016, 17:35 от The Siren of Titan

# 1 702
Не знам за вас, но аз съм от максималистите и давам и очаквам всичко.
Такива с дискретна (колко ли пък ще е дискретна) любовница, но пък за сметка на това в 'добър' брак и комфортно заблудена , мерси ,но не бих.

Когото не го кефя, а аз не съм лесен характер, прав му е пътя. Същото е и за мен.
 Когато нещата не вървят ..няма защо да се заблуждаваме с привидното благополучие във връзка.

Най-лошото, е че най-потърпевшите са именно децата, но понякога е по-добре иначе, а не нормата за всички.

Чудомир добре го е описал, но всеки скача според тоягата и щом има такива жени, които да се задоволяват с такова отношение, то винаги ще има и такива мъже. Просто не ги желая в моя дом и това е.

Последна редакция: ср, 27 апр 2016, 18:07 от Анонимен

# 1 703
  • София
а вариантът, в който жената има дискретни взаимоотношения, дискутируем ли е? Simple Smile

# 1 704
  • София
Абсурт, не само аз го смятам за правилно, това моралът определя за правилно, ако искаш, дори и в Библията, това определят като правилно. Друг вариант може да е всякакъв, но не и правилен от гледна точка на морала.
От времето на баба ми е така известнато:
 " Мир вкъщи и любов навън" Mr. Green
Та, морълът на книга не винаги съвпада с морала на живия живот. Simple Smile

# 1 705
  • София

Аз, например, на 42 отидох на ски, метнах се през глава и връхлетях върху един клет човечец, счупих му две ребра и докато все още беше ошашавен го ожених за себе си. Добре де, и аз се омъжих за него. С два броя деца от предишния ми брак съм.
Ти си изключение- смее ли да погледне встрани, като знае как си го подредила, без дори да го познаваш? newsm78 Joy

# 1 706
а вариантът, в който жената има дискретни взаимоотношения, дискутируем ли е? Simple Smile

Не бе, то си ѝ личи, че смята жените за някакви по-долни и непривлекателни от мъжете им, даже и при огромна възрастова разлика в полза на мъжа. Няма самочувствие жената, при това положение как ще изневерява тя, но е допустимо сексапилният чичо/дядо на 50 да изневерява, защото е по-привлекателен от 40-45-годишната му жена, нали. Аз такова нещо не съм забелязала, масово са един дол дренки жените и мъжете, като минат определена възраст, с редки индивидуални изключения.

Аз може да не остана вечно млада и привлекателна, но с възрастта едва ли ще се чувствам по-непривлекателна от партньора си.

Мамасита,  колко пък ще са големи тия деца, дето толкова ги мислиш, как би им се отразила раздялата с дъртия изневеряващ нерез? Ясна е работата, че си пазиш комфорта, и бая си преглътнала в името на този комфорт, който все пак ти е достижим (е, не си успяла като Ша, хем да го караш по-лежерно, хем да живееш като принцеса, но то и тя не е успяла, така че не страдай излишно), затова и бяха прокламациите, че не са важни чувствата, като търсиш половинка, ама не всички са така.

Последна редакция: ср, 27 апр 2016, 19:21 от кукумицинка

# 1 707
Не бе, то си ѝ личи, че смята жените за някакви по-долни и непривлекателни от мъжете им, даже и при огромна възрастова разлика в полза на мъжа.

Според психолозите именно по-грозният и с по-малкото самочувствие във връзката изневерява с по-голяма вероятност. Не помня кога и къде съм го чела, но съм го запомнила, защото ме впечатли. Има логика да е именно така.
А относно изневярата не може да се говори само на теория. Защото може да си мислиш, че можеш да приемеш и всичко да си е постарому, но всъщност да не можеш, колкото и да ти харесват удобствата на брака. Няма как да знаеш за дискретната афера и да продължиш да се държиш по същия начин. Ще започнеш гадно и подмолно да тровиш половинката с малки ежедневни жестове и думички, като се възползваш от чувството му за вина, всички така правят и в крайна сметка семейството не е семейство вече.
Освен това различните хора харесват различни неща в брака. На мен примерно най-много ми харесва мъжът да ме обожава, да ми целува ръцете, да ми благодари непрекъснато колко съм прекрасна и да се грижи да се чувствам щастлива, а и това, че супер много ми се кефи в леглото, което никак не е за подценяване в която и да е връзка. Не знам, ако се появи друга жена, как ще продължавам да имам горните неща, ами няма как, защото очевидно тя ще е станала новата прекрасна, с която предпочита да си ляга.
И защо децата да нямат баща при евентуално разпадане на семейството? Ще имат, аз му ги давам, даже с жилището, ще си живея другаде и ще ги взимам от петък до неделя. Дали ще ми е зле?

# 1 708
Айде стига толкова, че ще тръгнат легенди, че ми изневеряват и пет поколения назад прародителките ми са рогоноски.

# 1 709
Аз си коментирам по принцип, не ме интересуват конкретните семейни истории.

Общи условия

Активация на акаунт