как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 117 461
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 1 740
Интересно, ако освен участникът в дискретната афера, за нея дискретно мълчат познати, роднини, близки, съседи и т.н.?! Ще им обясняваш, че бракът ви е успешен, защото мъжът ти се прибира в къщи за козунак, а навън яде панеттоне?!
А ако един ден го разберат и децата?!
Би ли уважавала до себе си човек, който или не му стиска да се махне, защото, както си писала, е и длъжен да осигурява семейството, или му е много удобно да се изживявя на "специален" за теб и за друг/и?!

Последна редакция: чт, 28 апр 2016, 16:43 от Tsugumi

# 1 741
Анонимен, голяма похвала, че умееш да ползваш търсачка на български, браво. Никакви клюкарки не сте вие, щом не успяхте за толкова време да намерите къде е писала мамасита, при всичката информация, която е дала във форума. Аз например, още вчера си направих труд да ѝ намеря статииите на английски - не тези отпреди 100 години в "дневник", не защото много ме интересуват финансовите пазари, ами ей така - да видя какво толкова затруднява тези, които викат "дай, дай да прочетем", сами да си ги намерят.
Сега, да не почнете да ми пращате ЛС с молби да ви ги пратя, защото няма, може да се шегувам, че съм клюкарка, но не съм. А, и понеже някои от вас все подкачат Мамасита на тема външен вид - снимката, на която поданах във въпросното издание, е доста свежа и приятна.

# 1 742
  • София
Това дали един мъж е за много жени или само за една не зависи от качествата и произхода му, а от това дали е женкар - тип поведение, което не се коригира волево. Отделно ми е трудно да си повярвам, че всеки мъж, който с години ходи при любовница, е нещо като Паратов от "Жесток романс", че да му се възхищаваш, въпреки безобразията и да не можеш да спреш да го обичаш.
Мисля си, че въпроса с наличието на любовница и запазването на семейството са плод на мълчаливо съгласие на двете страни.
За да не забележиш, че милото прави лека забежка, значи и ти вече не си толкова концентрирана в чувствата и усещанията си към него.
Т. е., ситуацията дори те устройва, стига да се спазва " приличието" и да се щади егото ти.
А, когато в полезрението ти се появи друг мъж, поне 2 степени по- по- най от настоящия и нещата се получат, " забелязваш" греха на половинката, играеш го много засегната, пускаш единия клон и хващаш другия.
Ако не се появи нещо стойностно, не си разваляш рахата, осигуряваш дом и добро отношение и така, другата си остава в ролята на вечната любовница или поне- докато и ако ти решиш да ѝ отстъпиш юнака. Mr. Green

# 1 743
  • София
Моите за 30 години брак не са изневерявали, та какво, имам кофти семеен пример и няма да съм щастлива, защото очаквам моногамен партньор в полигамен свят Grinning
Твоите не са длъжни да ти кажат, нито помежду си да споделят дали им се е случило, или не.
Това са интимни неща, които такива и трябва да си останат, а не да се развяват на простора.

# 1 744
Ей, значи, нямате ли козунаци за месене, та извадихте архивите от Балканската война:)

Между другото, който е изровил сайта- това е типичен начин за писане, за да накараш хората да повисят леко в сайта, да цъкнат тук и там и да извадят кредитната карта. Не се борим за стил, а да ловим шарани, затова си има и шаблон, нещо като телефонното обаждане от Вълкът от Уолстрийт.

А снимката е от професионален фотограф, нормално е да е хваната хубавата страна.

Обаче тук показвам "как се прави наденичката" и затова има критика. Ако показвах само хубавите моменти, премерено и професионално, направо щях да съм ССФ и половина с големите успехи.

# 1 745
Сирен, мисля, че трябва да вземеш предвид, че твоят "комфорт" не е непременно "комфорта" на някой друг и не всички живеят с идеята, че животът им е на "три крачки от катастрофа и хаос".
Много жени, особено в този форум, са гледали и гледат децата си сами, без непременно да търсят друг брак и не го изживяват като Апокалипсис. Не за всички и мъжът, който ги е "спасил" от това да останат стари моми, е благодетелят, който да търпят до живот, защото така им е "комфортно". Да, ако катастрофата е точно страхът, че ще останеш стара мома, се самоубеждаваш, че една афера е само за благото на брака, а ако хаос е да отглеждаш сама децата си, дори и да си най-кадърната по своя род, осъждаш изборите на другите като нефункционални и непрактични.

# 1 746
Moже дори да си поискаш бонус, защото сега доста потребителки от бг-мама ще се амбицират да намерят сайта и ще генерират трафик. При това без да има ни най-малък намек за реклама. Не е ли майсторлък?

# 1 747
Те не живеят с идеята, но е факт, че на практика за 99% от хората животът е на три крачки от хаоса, с малки изключения на върха, където имат цели екипи да ги вадят от хаоса, и пак понякога не успяват.

Хаос е, разбира се, както се нагърбваш с всичко, така на другия ден може да си в болница с неясна съдба. Или някой да разлее олиото. Именно затова се градят защити и защити на защитите. Не е мъдро да си гол срещу хаоса.

Нали се сещаш, че със самотна майка синът ми можеше да има доста неприятни ситуации. Просто да изпусна нещата, щото не съм от хората с безкрайни сили. Моят комфорт си е съвсем разумен, малко по-дискомфортен от тоя на Ша, щото съм такъв тип човек, но не се боря на всяка цена всичко да гърбя сама.

# 1 748
Яничек, точно защото не обичам клюки, исках информация от първоизточника, а когато той по някаква причина не желае да ми я даде, забравям Simple Smile

Моите козунаци, коломби (сега е Великден и не се ядат панеттонета) са мой семен въпрос и нямам навик да го правя "форумен " такъв. Затова и никой не го коментира, нито пък давам съвети на "млади булки" и/или отчаяни такива.
Вероятно съм дискретна за това, което касае семейството ми Simple Smile

# 1 749
Moже дори да си поискаш бонус, защото сега доста потребителки от бг-мама ще се амбицират да намерят сайта и ще генерират трафик. При това без да има ни най-малък намек за реклама. Не е ли майсторлък?

Ако няма да вадят кредитна карта за покупки, що се морят:) сайтът е за съвсем друга таргет група.

Интересно ще ми е Кукумицинка да разкаже какви сайтове пълнят и какво продават. Щото е ясно, че не се борят за задълбоченост и за Пулицър, а именно пишат copy, за да продават.

Ето статия за идеалната жена, американка без майчинство, дето бачка от дома:
http://www.theatlantic.com/business/archive/2016/03/no-paid-mate … ity-leave/470889/

# 1 750
Щом пишеш в СО по теми като тази, не си особено дискретна, пък и някак между другото успя да се похвалиш, че месиш панетоне, да видим ние къде е гъдулка, къде е цигулка  Wink

# 1 751
Дискретни изневери няма. Българите са много "услужлив" народ и винаги ще се намери някой доброжелател, който да ти каже. Мъж/жена, която търпи подобно нещо винаги става посмешище за околните и за себе си. Много сме далече като манталитет от разни "дискретни" нации, където това са нормални неща от живота.

# 1 752
Въпросът е защо Tsugumi иска да ми види писанията. За да посочи с пръст хехе! това ли е великото писане (не, не е, обясних вече какъв вид писане е).

Ако пита дали с подобно писане може да се постигне четирицифрено заплащане- да, може. Особено ако е приоритет, ако няма сътресения и прекъсвания. Щото се оказва, че индиец за пет долара рядко върши работа.

Май Tsugimi беше тая, дето се похвали, че е изгледала сама дете след развода, в чужбина, вадейки мега пачки, поне това знам. Не знам за хвалба ли е да не се жениш втори път и да нямаш повече деца, или е бонус точка, че не си се "излъгала" като мен...щото нали, гроздето е кисело, няма как мъжът на Мамасита да е стока, по спецификации на ССФ. А ако се окаже, че е стока, то тя пак трябва да се срамува, че тоя мъж я издържа...изобщо, патова ситуация, отивам да се срамувам.

# 1 753
Мамасита, ти нямаш ли козунаци за месене, та се обясняваш?
Дали си родила три или пет деца и колко пари изкарваш от писане, защо се чувстваш длъжна да отговаряш на кълване?
Всички ще умрем рано или късно, какво сте се впрегнали?  Laughing

# 1 754
Много сме далече като манталитет от разни "дискретни" нации, където това са нормални неща от живота.

Абсолютно !  А обидите , че семейството ми били маймуняци -  Joy . Никакви маймуняци не са. Просто са мъдри хора , без огромно и гигантско его - вишсти до един. Не можеш да изискваш даден човек да е 100 процента верен само на теб, той не ти е собственост ! Аз не говоря за разврат , все едно , че секса е смисъла на живота . Но заради 2-3 забежки във времето да се разваля цял брак  Shocked , сори , не го приемам. Имам добър партньор - подкрепящ , помагащ и разбиращ, добър баща е и след време заподозра забежка и какво следва да направя - да го зарежа въпреки , че се грижи за семейството . Същото очаквам и спрямо себе си. Помагала съм в кризи - финансови , здравословни , навих се за дете , компромиси и т.н. и заради мимолетна афера с колега (примерно !) да бъда зарязана ? Глупаво е . Пък и ако сте толкова самоуверени дами , какво ви бърка забежката на съпруга , ще се срине самочувствието ли ? В такъв случай изначално нямате самочувствие , щом нещо такова може да го разклати. Не се обръщам към никого конкретно. А мъж може да се зареже и без да изневерява , ако е кофти типаж.

Общи условия

Активация на акаунт