как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 118 502
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 2 295
  • Sofia
Дабъл еф, всичко е прекрасно, човек, но... за Бога... след запетаята винаги има space. Големият клавиш от клавиатурата.

То, само това да беше по отношение правописа на въпросния, с мед да го намажеш, както се казва. Laughing

# 2 296
 Когато видите новорегистриран профил имайте си едно наум и не се доверявайте твърде.

# 2 297
Дабъл еф, всичко е прекрасно, човек, но... за Бога... след запетаята винаги има space. Големият клавиш от клавиатурата.
И зАпри да се хвалиш, пич. Никой не ти вярва. Да, тук може и да има много недоклатени. Но първо - има ги наясякъде. Второ - недоклатени могат да бъдат и мъжете. Твърде много време отделяш на писане по форумите на женурята. Та нИ 'нам  Wink
Това правило със запетаята го знам,ама хич не ми пука дали ти харесва,така ми е по удобно да пиша Wink По-добре да не ми вярват да ти кажа,че видиш ли са ме уручасали.За 10-ти път казах че не се хваля а отговарям на въпрос...ама то като си тъп,обикновено е завинаги.Недоклатените мъже са само объркали брега мъже,нормалните клатят.Отделям твърде много време на форума ,защото имам някаква надежда да набия в канчето на някой форумки че живота не е само да ревеш,ами и да си отваряш очите преди да се жениш или да даваш повече спокойствие в семейството за да върви брака.Не бих писал толкова много тази вече ако жена ми не беше нощна смяна в болницата, а на мен утре не ми е 3-ти почивен ден.

Последна редакция: нд, 22 май 2016, 20:49 от f_f

# 2 298
Когато видите новорегистриран профил имайте си едно наум и не се доверявайте твърде.

Жармен,какво имаш впредвид? От 3 часа сме си разменили към 20 съобщения,може би трябваше да ми го кажеш на лични?
Дами,разбирам че ви дразня , тя истината винаги боли,ама няма ли за какво друго да се хванете че до правописа опряхме пак... До тук забележката е че не слагам разстояние след запетаята.Пробвайте и с нещо друго,защото имам претенцията че пиша по-добре от 90% от вас.
Безсилието е тъжно нещо.

# 2 299
  Грозно е да проучваш непознат човек .

# 2 300

Жармен,какво имаш впредвид? От 3 часа сме си разменили към 20 съобщения,може би трябваше да ми го кажеш на лични?
Дами,разбирам че ви дразня,тя истината винаги боли,ама няма ли за какво друго да се хванете че до правописа опряхме пак... До тук забележката е че не слагам разстояние след запетаята.Пробвайте и с нещо друго,защото имам претенцията че пиша по-добре от 90% от вас.
Безсилието е тъжно нещо.
И на теб ли пише на ЛС newsm78 Ооо неверница, мислех, че само на мен досажда. Mr. Green

# 2 301
  • Sofia
Пробвайте и с нещо друго,защото имам претенцията че пиша по-добре от 90% от вас.

Бе, постоянно да употребяваш "някой" пред съществителни в множествено число не е особен признак на грамотност. Peace

# 2 302
Браво,хвана ме.Отивам в ъгъла да се срамувам. Това че в бързината вместо "и" пиша "й" не те прави по-малко озлобена женичка търсеща кусури и избягваща основното,а именно-не как пишем,а какво пишем!
"

# 2 303
Браво,хвана ме.Отивам в ъгъла да се срамувам. Това че в бързината вместо "и" пиша "й" не те прави по-малко озлобена женичка търсеща кусури и избягваща основното,а именно-не как пишем,а какво пишем!
"
ПМС или Ретроградния Меркурий е причината да вилнееш в сите що годе активни теми в СО Grinning

# 2 304
"
ПМС или Ретроградния Меркурий е причината да вилнееш в сите що годе активни теми в СО Grinning
Имам какво да кажа,затова пиша.
Имам и свободно време.Не съм се заробил още с 2 деца и непосилна ипотека.Като го направя,ще ме търсите,ама нанайци... Laughing

# 2 305
"

Ти повдигна пръв въпроса за грамотността, чак и претенции имаш, че си по-грамотен от 90% от списващите. Специално в тази тема си измежду 10% от най-неграмотните коментирали. Относно това, което съм те питала, ти приех отговора като лично мнение и нямам забележки. Но да обясняваш как си изчел хиляди страници от бг-мама в продължение на 5 месеца и колко си възмутен от простотията на списващите, ми прилича на интелигентите, които се възмущават от Биг брадър, но следят с трепет всеки епизод, или все едно да критикуваш някой писател за писането му, но нямаш търпение да прочетеш всяка книга, която е написал. Защо чете 5 месеца писанията на прости и нещастни хора?

# 2 306
  • Sofia
Това че в бързината вместо "и" пиша "й" ...

Сладур! Sunglasses На всички неграмотници все бързината ви е проблемът.

# 2 307
"
Имам какво да кажа,затова пиша.
Имам и свободно време.Не съм се заробил още с 2 деца и непосилна ипотека.Като го направя,ще ме търсите,ама нанайци... Laughing
Кви  ипотеки и деца  се вменяват Grinning

# 2 308
"

Ти повдигна пръв въпроса за грамотността, чак и претенции имаш, че си по-грамотен от 90% от списващите. Специално в тази тема си измежду 10% от най-неграмотните коментирали. Относно това, което съм те питала, ти приех отговора като лично мнение и нямам забележки. Но да обясняваш как си изчел хиляди страници от бг-мама в продължение на 5 месеца и колко си възмутен от простотията на списващите, ми прилича на интелигентите, които се възмущават от Биг брадър, но следят с трепет всеки епизод, или все едно да критикуваш някой писател за писането му, но нямаш търпение да прочетеш всяка книга, която е написал. Защо чете 5 месеца писанията на прости и нещастни хора?
Всъщност през последните 4.5 месеца четох последователно няколко забавни теми,като тази за муньовците и за свекървите,обаче направих грешката да се зачета и в други теми през последните 2 седмици.Затова си позволих днес да направя и няколко коментара,но явно на вас си ви харесва да се оплаквате и да се утешавате една друга без да търсите решение на проблема.В една тема в която жена търсеше решение за разпадащия и се брак,5 жени с разрушен такъв и даваха всевъзможни съвети. Laughing
Ще продължавам да пиша,дерзай!  Wink

# 2 309
Попиши и за мен - ще ми е интересно .

Общи условия

Активация на акаунт